greekboy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Τελος δυστυχως, αν και Γερμανος εχει συνηθεια να ξαναβαζει αν υπαρχει στοκ
AristidisZ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Να σου πω κάτι, εφόσον όπως λέτε ΑΠΑΙΤΟΥΝ 2η αγορά για να "χρησιμοποιήσεις" τα ευρώ επιστροφής, έτσι επί τόπου στο κατάστημα όπως είμαι -σχεδόν προκλητικά- πληρώνω με τα ευρώ επιστροφής μου μέρος της αγοράς ενός οποιουδήποτε διπλανού πελάτη, και στην ουσία παίρνω τα χρήματα στο χέρι από τον άλλον αυτόν πελάτη. Άμεσο επί τόπου cashback χωρίς να χρειάζεται 2η αγορά. Γίνεται αυτό; Καταρχάς χρειάζονται κάποιο χρόνο για να πιστωθούν τα χρήματα (από λεπτά μέχρι και κάνα δυο μέρες) Από εκεί και πέρα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σε μη "τεχνολογική" αγορά, αφού το συγκεκριμένο πρόγραμμα παίζει και στο Σκλαβενίτη, στην Aegean για βενζίνες κλπ κλπ 1
johnny77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Να σου πω κάτι, εφόσον όπως λέτε ΑΠΑΙΤΟΥΝ 2η αγορά για να "χρησιμοποιήσεις" τα ευρώ επιστροφής, έτσι επί τόπου στο κατάστημα όπως είμαι -σχεδόν προκλητικά- πληρώνω με τα ευρώ επιστροφής μου μέρος της αγοράς ενός οποιουδήποτε διπλανού πελάτη, και στην ουσία παίρνω τα χρήματα στο χέρι από τον άλλον αυτόν πελάτη. Άμεσο επί τόπου cashback χωρίς να χρειάζεται 2η αγορά. Γίνεται αυτό; φυσικα και γινεται αν καποιος ειναι να πληρωσει με μετρητα και συνενοηθητε για κατι τετοιο , δεν μπορουν να στο αρνηθουν στο καταστημα, βεβαια καποιες φορες αργει να φανει λιγο η επιστροφη.Μπορει να κανει απο λιγα λεπτα εως και καποιες ωρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις