Προς το περιεχόμενο

Sapphire Nitro+ RX 580/570 4GB/8GB @ Πλαίσιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο με τις π.χ. 1050ΤΙ στα 99 και rx460 στα 69 το διόρθωσαν. Η πρώτη στα 159 και η δεύτερη στα 129... Τιμές λίιιιιιιγο ποιο κάτω (5-15 ευρο) απο σκρούτζ δηλαδή...

Δημοσ.

Αυτο με τις π.χ. 1050ΤΙ στα 99 και rx460 στα 69 το διόρθωσαν. Η πρώτη στα 159 και η δεύτερη στα 129... Τιμές λίιιιιιιγο ποιο κάτω (5-15 ευρο) απο σκρούτζ δηλαδή...

Εγω την 1050ΤΙ ακομα 206€ την βλεπω.

Δημοσ.

βλακ φριντει δουλεμα :P Βγαλανε και την επιλογη παραλαβη απο καταστημα στα επιπλα / λαμπατερ  :lol:  η ιδέα μου ;

Δημοσ.

https://www.amazon.fr/Sapphire-Nitro-graphique-Radeon-Express/dp/B071Y7CKM2

Όποιος θέλει Sapphire Nitro 580 8GB στα 280€ με τα μεταφορικά βγαίνει.

Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί το Amazon βγάζει μεγαλύτερη τιμή στο προϊόν όταν πας να το αγοράσεις από την αρχική;

Σχεδόν πάντα το κάνει με ένα μικρό ποσό, αλλά την συγκεκριμένη την πάει 10€ πάνω πριν τα μεταφορικά!

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι από newegg που στελνει απο αμερική θα φάμε σίγουρα τελωνείιο εε? γιατι έχει Link.png Site: XFX580 8GB στα ~263ε μαζι με τα μεταφορικα...

Δημοσ.

Αν κάνεις λογαριασμό στο τελευταίο βήμα πριν πληρώσεις σου δείχνει το τελικό ποσό μαζί με μεταφορά και φόρους (τελωνείο)

και φυσικά η τιμή πάει στο θεό σε σχέση με την αρχική.

Για την συγκεκριμένη μου βγάζει:

1 item(s): €238,99

Estimated Duty: €62,97

Estimated Shipping:€24,69

Estimated Total:€326,65

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι από newegg που στελνει απο αμερική θα φάμε σίγουρα τελωνείιο εε? γιατι έχει Link.png Site: XFX580 8GB στα ~263ε μαζι με τα μεταφορικα...

Να υποθέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...