bebius Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 @aggeluska Γιατί να μη παραγγήλεις online? Επίσης βλέπω ότι οι εν λόγω προσφορές παίζουν ακόμα κανονικά.
johnny77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 αυριο βλεπω ουρες εξω απο το πλαισιο... edit ακυρο.... δυστυχως μας κοροιδευουνε. βγαλανε ολες τις τρανταχτες προσφορες για ποιες λες?
Aggeluska Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ελεγα για την gtx1050ti που ειχανβαλει στα 99 ευρω και τον ssd 480gb στα 50 euro
johnny77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ελεγα για την gtx1050ti που ειχανβαλει στα 99 ευρω και τον ssd 480gb στα 50 euroτελειωσαν μάλλον
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 πως ακριβως; τελειωσαν μάλλον ηταν διαθεσιμες μονο για παραλαβη απο το καταστημα. δεν ειχε επιλογη αγορα online. 1
Damachi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 διαθεσιμες μονο μεσα στο καταστημα με κλειστο το καταστημα
JoannisV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 πως ακριβως; ηταν διαθεσιμες μονο για παραλαβη απο το καταστημα. δεν ειχε επιλογη αγορα online. Ναι, αλλά ο μπατζανάκης του μπατζανάκη του Μπάμπη που είναι φίλος με τον Μπόμπο που έχει θείο που δουλεύει στο Πλαίσιο.... (δεν λέω ότι είναι έτσι, δύσκολο το βλέπω 100+ πράγματα που ήταν σε προσφορά να γίναν αέρας έτσι, αλλά η 1050τι στα 99ε είτε ήταν πολύ καλή για να είναι πραγματική, είτε ήταν πολύ καλή για να μείνει.) edit: Οι προσφορές ήταν σε συγκεκριμένα μόνο καταστήματα, με συγκεκριμένες όπως ο OCZ 240gb να είναι μόνο σε 1 κατάστημα. Οπότε θα μπορούσε να είναι λάθος και να βγήκαν νωρίτερα απ'ότι έπρεπε ή να μην έπρεπε να βγουν καθόλου, είτε να ήταν απλό tease (χλωμό) ή bait για να μαζέψουν κόσμο... 1
katz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 δεν βλεπω κινηση Περυσι θυμαμαι μετα τις 12 εσκαγαν οι μπομπες
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 ειναι απλο στειλανε ενα μαζικο sms Σε ολους τους πελατες(και μενα μεσα) οτι ανεβασανε προσφορες για black friday . Αφησανε τις ουαου προφορες στην σελιδα κανα 1-2 ωρες μεχρι να ενημερωθουν ολοι. Βγαζουν τις προσφορες μετα απο 2 ωρες. η επισκεψιμοτητα ομως εχει ανεβει στην σελιδα. 1 / 20 που μπηκε για τις σουπερ προσφορες που τελικα φυγανε, θα ψωνισε κατι αλλο. οποτε κερδος και μονο για το πλαισιο. Τουλαχιστον αφου κανουν που κανουν την π**στια τουλαχιστον ας διαθεσουν Online 4-5 προιοντα απο το καθε προιον της υπερπροσφορας , ετσι για τα ματια του κοσμου. Τουλαχιστον ετσι θα λεγανε οτι δεν προλαβανε να τα παρουν, οχι οτι τους κοροιδεψαν. δεν βλεπω κινηση Περυσι θυμαμαι μετα τις 12 εσκαγαν οι μπομπες Ναι, αλλά ο μπατζανάκης του μπατζανάκη του Μπάμπη που είναι φίλος με τον Μπόμπο που έχει θείο που δουλεύει στο Πλαίσιο.... (δεν λέω ότι είναι έτσι, δύσκολο το βλέπω 100+ πράγματα που ήταν σε προσφορά να γίναν αέρας έτσι, αλλά η 1050τι στα 99ε είτε ήταν πολύ καλή για να είναι πραγματική, είτε ήταν πολύ καλή για να μείνει.) edit: Οι προσφορές ήταν σε συγκεκριμένα μόνο καταστήματα, με συγκεκριμένες όπως ο OCZ 240gb να είναι μόνο σε 1 κατάστημα. Οπότε θα μπορούσε να είναι λάθος και να βγήκαν νωρίτερα απ'ότι έπρεπε ή να μην έπρεπε να βγουν καθόλου, είτε να ήταν απλό tease (χλωμό) ή bait για να μαζέψουν κόσμο... τι να πω μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες Joannis αν και δεν νομιζω
katz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ρε σεις ας υποθεσουμε οτι εχω μια αλυσιδα Θελω να κανω πανικο για το ιματζ της μερας κλπ κλπ Δεν βαζω καποια τρανταχτα πραγματα με τρελη εκπτωση για να κανω χαμο?? Και ας εχω χασουρα. Σιγα τα ωα σε τζιρο εκατομυριων Δεν ξερω γιατι δεν γινεται Βαζω πχ 1000 s7 edge 300 ευρω να γινει κλαμα. Τι θα χασω δηλαδη?
billiboo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 ειναι απλο στειλανε ενα μαζικο sms Σε ολους τους πελατες(και μενα μεσα) οτι ανεβασανε προσφορες για black friday . Αφησανε τις ουαου προφορες στην σελιδα κανα 1-2 ωρες μεχρι να ενημερωθουν ολοι. Βγαζουν τις προσφορες μετα απο 2 ωρες. η επισκεψιμοτητα ομως εχει ανεβει στην σελιδα. 1 / 20 που μπηκε για τις σουπερ προσφορες που τελικα φυγανε, θα ψωνισε κατι αλλο. οποτε κερδος και μονο για το πλαισιο. Τουλαχιστον αφου κανουν που κανουν την π**στια τουλαχιστον ας διαθεσουν Online 4-5 προιοντα απο το καθε προιον της υπερπροσφορας , ετσι για τα ματια του κοσμου. Τουλαχιστον ετσι θα λεγανε οτι δεν προλαβανε να τα παρουν, οχι οτι τους κοροιδεψαν. τι να πω μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες Joannis αν και δεν νομιζω για να μην ηταν διαθεσημα για online παραγγελια ή κρατηση μαλλον προμελετημενο θα ηταν αλλιως θα σε αφηνε να παραγγηλεις και θα πεπεφταν ακυρωσεις μετα.
JoannisV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το πήρα και εγώ το sms. Το πιο απλό είναι να το χρησιμοποιήσαν σαν bait, να πει ότι λέμε εμείς τώρα ότι έγινε λάθος και ότι υπάρχει πιθανότητα για 1050τι στα 99ε, οπότε να γίνει πανικός αύριο στα καταστήματα τους. Μετά όπως το λες εσύ, θα έχουν όλες τις μάρκες τους (TurboX κτλ) σε καλές εκπτώσεις, οπότε όλο και κάτι θα παίρνει ο κόσμος. Το eshop είχε πει πως στις 24 κάθε ώρα θα βγάζει νέες προσφορές κάθε ώρα (βέβαια δεν είπε ώρα που θα ξεκινήσει). Προς το παρόν το site τους ταλαιπωρείται πολύ, οπότε μακάρι να ξεκίνησαν να βγάζουν. (όχι ότι μέχρι τώρα είχα φοβερές προσφορές). Τα public έχω την εντύπωση πως είχαν πει κάτι παρόμοιο. (βέβαια για κάρτες γραφικών δεν νομίζω ότι είναι το κατάλληλο κατάστημα) Ρε σεις ας υποθεσουμε οτι εχω μια αλυσιδα Θελω να κανω πανικο για το ιματζ της μερας κλπ κλπ Δεν βαζω καποια τρανταχτα πραγματα με τρελη εκπτωση για να κανω χαμο?? Και ας εχω χασουρα. Σιγα τα ωα σε τζιρο εκατομυριων Δεν ξερω γιατι δεν γινεται Βαζω πχ 1000 s7 edge 300 ευρω να γινει κλαμα. Τι θα χασω δηλαδη? Δεν έχεις άδικο, εδώ όμως λέμε ότι βάλαν τις προσφορές στο site και μετά από 1-2 ώρες οι προσφορές είχαν εξαφανιστεί. Μακάρι οι προσφορές που είδαμε να ήταν απλό tease, σκόπευα να πάρω 1060, αν παιχτεί η 1050τι στα 100ε εννοείται πως θα πάρω αυτή.
vairass Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ρε μάγκες οι προσφορές μπορεί να μπούνε το πρωί ξεκολλάτε... Δεν ξέρουμε τι θα δείχνει το πρωί. Το πιο πιθανόν είναι να θέλουν να χτυπήσουν το κοινό του Σαββάτου για να πάνε όλοι στα μαγαζιά, αύριο το 70% δουλεύει.
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το πήρα και εγώ το sms. Το πιο απλό είναι να το χρησιμοποιήσαν σαν bait, να πει ότι λέμε εμείς τώρα ότι έγινε λάθος και ότι υπάρχει πιθανότητα για 1050τι στα 99ε, οπότε να γίνει πανικός αύριο στα καταστήματα τους. Μετά όπως το λες εσύ, θα έχουν όλες τις μάρκες τους (TurboX κτλ) σε καλές εκπτώσεις, οπότε όλο και κάτι θα παίρνει ο κόσμος. Το eshop είχε πει πως στις 24 κάθε ώρα θα βγάζει νέες προσφορές κάθε ώρα (βέβαια δεν είπε ώρα που θα ξεκινήσει). Προς το παρόν το site τους ταλαιπωρείται πολύ, οπότε μακάρι να ξεκίνησαν να βγάζουν. (όχι ότι μέχρι τώρα είχα φοβερές προσφορές). Τα public έχω την εντύπωση πως είχαν πει κάτι παρόμοιο. (βέβαια για κάρτες γραφικών δεν νομίζω ότι είναι το κατάλληλο κατάστημα) Δεν έχεις άδικο, εδώ όμως λέμε ότι βάλαν τις προσφορές στο site και μετά από 1-2 ώρες οι προσφορές είχαν εξαφανιστεί. Μακάρι οι προσφορές που είδαμε να ήταν απλό tease, σκόπευα να πάρω 1060, αν παιχτεί η 1050τι στα 100ε εννοείται πως θα πάρω αυτή. λογικα για να επεσε το eshop θα εχουν βγει προσφορες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα