Προς το περιεχόμενο

Sapphire Nitro+ RX 580/570 4GB/8GB @ Πλαίσιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εδω και καιρο η r9 270 μου , μου κανει θεματα και περιμενα μπλακ φραιντει μπας και βρω κατι οικονομικο να την αλλαξω μιας και δεν παιζουν λεφτα. Σε περιπτωση που δεν βρω κατι θα παρω αυτην https://www.skroutz.gr/s/10554817/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-LP-GeForce-GTX-1050-TI-4GT-LP.html . Φανταζομαι η GTX1050ti δεν νομιζω να βγει γενικα σε προσφορα γιατι ειναι budget και best seller επισης. Ηθελα να ρωτησω, πως παει στο black friday ? καθε μερα βγαινουν καινουργιιες προσφορες;

Μπορεί κάποιες πιο δυνατές υλοποιήσεις της 1050ti να πέσουν λίγο, μην φαντάζεσαι κάτι τρομερό όμως γιατί είναι όπως τα λες.

Τα καταστήματα δεν είναι στάνταρ πως βγάζουν τις προσφορές τους. Κυρίως χθες είδαμε τα περισσότερα να βγάζουν κάποια πράγματα στο site, κυρίως όμως για να τραβήξουν τον κόσμο. Κάποια καταστήματα όπως το you.gr βγάζουν κάθε μέρα μέχρι την Παρασκευή πράγματα, άλλα ίσως τα βγάζουν όλα μαζί. Προσωπικά πιστεύω πως το καλύτερο είναι να γραφτείς στα newsletters όλων των μεγάλων (kotsovolos, media mrkt, public, plaisio, eshop, you.gr, germanos, comodata ktl) και να βλέπει και από εκεί τίποτα μιας και ενημερώνουν πρώτα τους subscribers απ'ότι έχω καταλάβει (ή στέλνουν και καμιά special προσφορά που κανονικά δεν φαίνεται στο κατάστημα).

Έχω freesync monitor, και λόγω προτίμησης πλέον θέλω amd κάρτες. Αλλά σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Το ξέχασα τελείως αυτό το point! Στην περίπτωση αυτή, πιστεύω πως αξίζει άνετα η 580. Μπορείς να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή να δεις και άλλες προσφορές (κυρίως amazon). Από την άλλη μπορεί να μην βρεις κάτι καλύτερο και να χάσεις το stock στο πλαίσιο. (Αν και στο skroutz τον τελευταίο καιρό παίζει στα 310-330 εύκολα, οπότε μικρό το ρίσκο.)

• Like 2
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το ξέχασα τελείως αυτό το point! Στην περίπτωση αυτή, πιστεύω πως αξίζει άνετα η 580. Μπορείς να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή να δεις και άλλες προσφορές (κυρίως amazon). Από την άλλη μπορεί να μην βρεις κάτι καλύτερο και να χάσεις το stock στο πλαίσιο. (Αν και στο skroutz τον τελευταίο καιρό παίζει στα 310-330 εύκολα, οπότε μικρό το ρίσκο.)

Αυτό θα κάνω ναι, και ελπίζω να μη βγει μονό amazon και πλαισιο αλλά να γίνει price match και από άλλα εντός Ελλάδας ώστε να προλάβω ένα κομμάτι έστω.  

Δημοσ.

Εγώ πάντως δε νομίζω να βγάλουν τπτ αξιόλογο σε GPU σε προσφορά ,όπως πέρσυ, μόνο το πλαίσιο είχε πάλι μια 480 τότε στα 270€.

ΤV,ταβλετ, κινητά είναι το ψωμί.

Εγώ τσίμπησα την rx580 8gb και νανε καλα ένα φιλαράκι με τιμολόγιο οπότε βγήκε 250€ μία από της καλύτερες rx580.

Όσο για Nvidia με έτρωγε κι μενα ο κ...ς μου αλλά δεν ξέρω εάν είμαι biased όπου έχω δει σε φίλους και παλιότερα που είχα και γω ,δεν μου άρεσε το οπτικό αποτέλεσμα σα πιο ξεπλυμμενα τα γραφικά...δεν μπορώ ακριβώς να το εκφράσω τες πα δε μου κολλάνε στο μάτι κιας είναι ταχύτερες από AMD.

Δημοσ.

199 ειχα παρει τη rx480 nitro+  8gb μαζι με το civilization . Αλλα θα προτιμησω  μια 1060 ειναι μλκια να εχω καρτες καμινια με πανακριβη δεη

Δημοσ.

Εγώ πάντως δε νομίζω να βγάλουν τπτ αξιόλογο σε GPU σε προσφορά ,όπως πέρσυ, μόνο το πλαίσιο είχε πάλι μια 480 τότε στα 270€.

ΤV,ταβλετ, κινητά είναι το ψωμί.

Εγώ τσίμπησα την rx580 8gb και νανε καλα ένα φιλαράκι με τιμολόγιο οπότε βγήκε 250€ μία από της καλύτερες rx580.

Όσο για Nvidia με έτρωγε κι μενα ο κ...ς μου αλλά δεν ξέρω εάν είμαι biased όπου έχω δει σε φίλους και παλιότερα που είχα και γω ,δεν μου άρεσε το οπτικό αποτέλεσμα σα πιο ξεπλυμμενα τα γραφικά...δεν μπορώ ακριβώς να το εκφράσω τες πα δε μου κολλάνε στο μάτι κιας είναι ταχύτερες από AMD.

Πέρα από αυτό, θεωρητικά η 580 είναι πιο δυνατή από την 1060 (6.17 vs 4.4 teraflops). Εννοείται πως είναι πολλοί οι παράγοντες για το πως μεταφράζεται αυτό σε FPS, ωστόσο και πάλι, μπορείς να το δεις στα τελευταία παιχνίδια που βγαίνουν (δεν λέω μόνο για παιχνίδια vulcan) και είναι καλύτερα optimized και για την AMD, η 580 έχει το πάνω χέρι.

Δημοσ.

199 ειχα παρει τη rx480 nitro+  8gb μαζι με το civilization . Αλλα θα προτιμησω  μια 1060 ειναι μλκια να εχω καρτες καμινια με πανακριβη δεη

Αντί για κουβέντα καφενείου ... Για βάλε link για να γίνουμε σοφότεροι ... 

Επίσης αν την έχεις ακόμα

99 ειχα παρει τη rx480 nitro+  8gb μαζι με το civilization

σου δίνω -5% από την τιμή και την αγοράζω (σοβαρά το λέω) τώρα !

Δημοσ.

Υπήρχαν άτομα που πήραν 100-120 pounds την 580, επειδή είχαν κάνει προπαραγγελία από amazon και παιζόταν κάτι με price match. Αν ψάξεις βρίσκεις εύκολα και στο insomnia αλλά και στο reddit.

Βέβαια η κάρτα έφτασε στα χέρια τους μήνες αργότερα, αλλά ακόμα και έτσι αν είχαν αγοράσει μέσα στο διάστημα άλλη, πουλούσαν την 580 πανεύκολα και βγάζαν άνετα 100-150% κέρδος...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην τρελαθούμε τώρα. επειδή έτυχε σε 2 άτομα να αγοράσουν σε απίστευτες τιμές, δεν είναι κανόνας . Επίσης ας μην γράφουμε ... μόνο για τις εντυπώσεις. Τι κακό έχει η 480 και από ποτέ είναι κακή αγορά στα 199 ?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είπα ότι ήταν συχνό φαινόμενο, είπα πως υπήρξαν κάποια άτομα αρκετά κ*******α ώστε να πάρουν την 580 σε τραγικά χαμηλή τιμή (αν και χρειάστηκε να περιμένουν μήνες για να λάβουν την παραγγελία τους). 

Πέρα από αυτό, η 480 μια χαρά κάρτα είναι. Πάνω κάτω μιλάμε για 3-5% χειρότερη της 580, μιας και η τελευταία δεν είναι παρά ένα refresh της 480. Τα 199 είτε ήταν για την 480 8gb είτε για την 580 8gb ήταν μια φοβερή τιμή που δυστυχώς δεν πιστεύω να ξαναδούμε σύντομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυριο βλεπω ουρες εξω απο το πλαισιο...

edit ακυρο.... δυστυχως μας κοροιδευουνε. βγαλανε ολες τις τρανταχτες προσφορες

Επεξ/σία από Aggeluska
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...