Προς το περιεχόμενο

Sapphire Nitro+ RX 580/570 4GB/8GB @ Πλαίσιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο skroutz χθες ήταν ~308€ η 580 8gb (πήγε out of stock τώρα στο μαγαζί που την είχε) και πιστεύω ότι επειδή έχουν αρχίσει να πέφτουν οι τιμές τους θα βρεθεί καλύτερη τιμή για την συγκεκριμένη.

Για την 4gb όπως και για τις 570 πιστεύω πως οι τιμές γι'αυτή την στιγμή είναι καλές. 

Δημοσ.

Έχουν αρχίσει και πέφτουν στην Αμερική τις τελευταίες 2 εβδομάδες (χθες είχε σε προσφορά την MSI Gaming 580 8gb το newegg για 220$), οπότε λογικά θα έρθουν και απο εδώ.

Γενικά οι τιμές αυτές είναι καλές, ειδικά για τις 570. Η 580gb 8gb είχε 10ε κάτω στο skroutz χθες (εννοείται πως δεν ξέρουμε πότε θα ξαναμπεί stock), αλλά πιστεύω θα δούμε κάποια ακόμα πτώση. Περιμένω να δω και τιμές Amazon μέσα στις επόμενες μέρες.

Δημοσ.

καλησπερα, εδω και καιρο η r9 270 μου , μου κανει θεματα και περιμενα μπλακ φραιντει μπας και βρω κατι οικονομικο να την αλλαξω μιας και δεν παιζουν λεφτα. Σε περιπτωση που δεν βρω κατι θα παρω αυτην https://www.skroutz.gr/s/10554817/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-LP-GeForce-GTX-1050-TI-4GT-LP.html . Φανταζομαι η GTX1050ti δεν νομιζω να βγει γενικα σε προσφορα γιατι ειναι budget και best seller επισης. Ηθελα να ρωτησω, πως παει στο black friday ? καθε μερα βγαινουν καινουργιιες προσφορες;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γίνεται ακόμα Mining? Θα πέσουν όντως?

Επίσης, nitro+ ή Pulse? 

Nitro+ !! η Pulse εχει κομμενα/λιγοτερα VRM τροφοδοσιας. Εκτος εαν δεν σε ενδιαφερει και πας μονο για τα χρωματα.

• Like 1
Δημοσ.

Nitro+ !! η Pulse εχει κομμενα/λιγοτερα VRM τροφοδοσιας. Εκτος εαν δεν σε ενδιαφερει και πας μονο για τα χρωματα.

Και σε αυτή τη τιμή αξίζει η 580 8 gb?

Δημοσ.

Και σε αυτή τη τιμή αξίζει η 580 8 gb?

Αυτή τη στιγμή είναι η πιο φθηνή στην Ελλάδα και απ'ότι έχω δει και απο Άμαζον (οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό παρακλάδι) να την πάρεις, πάνω κάτω τόσο θα σου έρθει με μεταφορικά (και πρέπει να είναι κ σε stock). Δεν είναι δυνατό να ξέρουμε σίγουρα πόσο και αν θα πέσει η τιμή. Προς το παρόν το Πλαίσιο είναι το μόνο κατάστημα που την έχει βγάλει σε προσφορά. Αν αυτή την στιγμή σε ενδιαφέρει μόνο η 580, αυτά είναι τα δεδομένα για τώρα.

Προσωπικά, πιστεύω πως με 50-60ε λιγότερα τσιμπάς την 1060 6gb και βλέπεις πάνω κάτω ίδια αποτελέσματα (διαφορές -/+10% fps ανάλογα το παιχνίδι). Το μόνο αρνητικό πως η 1060 δεν υποστηρίζει SLI, ενώ η 580 υποστηρίζει (xfire). Και πάλι, τα 50-60ε λιγότερο που μπορείς να βρεις την 1060 την καθιστούν πολύ καλύτερη επιλογή για εμένα. Θα προτιμούσα την 580 αν ήταν 20-30ε παραπάνω.

edit: Ένα + της 580 που ξέχασα είναι πως υποστηρίζει freesync το οποίο είναι πολύ πιο φθηνό από gsync όταν ψάχνεις στις οθόνες. Οπότε για κάποιον που θέλει να πάρει και οθόνη για να χρησιμοποιήσει την παραπάνω λειτουργία ή έχει ήδη freesync οθόνη αλλάζουν τα πράγματα. 

• Like 1
Δημοσ.

δε ξερω ποσο και αν λεει για xfire με την παλια 480 nitro .

Εγώ το σκεφτόμουν διαφορετικά, να έπαιρνα τώρα μία 580 και σε 1-2 χρόνια όταν θα έβλεπα πως δεν τραβάει άλλο να έψαχνα καμία μεταχειρισμένη σε καλή τιμή και να έκανα έτσι μια φθηνή αναβάθμιση. Ωστόσο, δεν ξέρουμε πως θα κυμανθούν οι τιμές τα επόμενα χρόνια οπότε η συγκεκριμένη στρατηγική έχει μεγάλο ρίσκο, και επίσης xfire δεν σημαίνει 1+1=2. 

Από διάφορα άρθρα και benchmarks (δεν ξέρω και πόσο παλιά είναι) συνήθως 2x580 φτάνουν λίγο πιο πάνω από την 1080 (+1-5%). 

Αν η τιμή της δεν πάει σε πιο φυσιολογικά επίπεδα (~280ε), μάλλον πάω για 1060 και σε 2 χρονάκια βλέπουμε.

Δημοσ.

δε ξερω ποσο και αν λεει για xfire με την παλια 480 nitro .

Μην το σκέφτεστε καν για Crossfire.

Έχουν αρχίσει και δεν υποστηρίζουν καθόλου και οι Game devs αλλα και η ίδια η AMD/Nvidia.

Πέρα απο λιγοστούς παλαιότερους τίτλους που το φτιάξανε να δουλεύει με μεγάλη καθυστέρηση (μετά το λανσάρισμα) τα πράγματα τείνουν να γίνουν πολύ χειρότερα στο μέλλον.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή είναι η πιο φθηνή στην Ελλάδα και απ'ότι έχω δει και απο Άμαζον (οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό παρακλάδι) να την πάρεις, πάνω κάτω τόσο θα σου έρθει με μεταφορικά (και πρέπει να είναι κ σε stock). Δεν είναι δυνατό να ξέρουμε σίγουρα πόσο και αν θα πέσει η τιμή. Προς το παρόν το Πλαίσιο είναι το μόνο κατάστημα που την έχει βγάλει σε προσφορά. Αν αυτή την στιγμή σε ενδιαφέρει μόνο η 580, αυτά είναι τα δεδομένα για τώρα.

Προσωπικά, πιστεύω πως με 50-60ε λιγότερα τσιμπάς την 1060 6gb και βλέπεις πάνω κάτω ίδια αποτελέσματα (διαφορές -/+10% fps ανάλογα το παιχνίδι). Το μόνο αρνητικό πως η 1060 δεν υποστηρίζει SLI, ενώ η 580 υποστηρίζει (xfire). Και πάλι, τα 50-60ε λιγότερο που μπορείς να βρεις την 1060 την καθιστούν πολύ καλύτερη επιλογή για εμένα. Θα προτιμούσα την 580 αν ήταν 20-30ε παραπάνω.

Έχω freesync monitor, και λόγω προτίμησης πλέον θέλω amd κάρτες. Αλλά σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...