redhotstef Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μελος παλιο με πολλες αξιολογησεις, ανεβασε αγγελια προχθες, απαντουσε με το ζορι μεχρι χθες, τελικα λεει πουληθηκαν. Η αγγελια μεχρι σημερα ειναι ανοιχτη.Ακομα και στο ενδεχομενο η συναλλαγη να πραγματοποιειται εξ αποστασεως, δεν θα πρεπε να κλειδωθει η αγγελια;Εκτος αυτου, δεν θα πρεπε ο πωλητης να αξιολογησει πρωτος, τον αγοραστη, ακομα και ας μην παρελαβε ακομα αν ισχυει η εξ αποστασεως; Τι περιμενει, να κανει απαντητικη/εκδικητικη αξιολογηση αφου πρωτα του γινει απο τον αγοραστη;Ακομα και εαν το προιον ειναι κρατημενο για μελος απο την ιδια περιοχη το οποιο ισως μπορεσει να τα παρει σε μερικες μερες, παλι δεν θα επρεπε να κλειδωσει την αγγελια; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2017 από redhotstef
webparts Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Περιμενε λιγο Στεφ και μη σκας,ουτε εγω κλειδωνω αγγελιες εαν δεν περασουν μερικες ημερες απο τις αξιολογησεις. 3
bluesattack Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παιδια μην σκεφτοσαστε πολυπλοκα.Ειναι αναλογα την διαθεση και τον καιρο 1
zio10 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει πρέπει, ούτε στο κλείδωμα, ούτε στο ποιος πρέπει να κάνει πρώτος αξιολόγηση! Επίσης, το κρατημένο μπορεί να απέχει από το όντως πουλημένο!
tsofras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί επίσης να χαλαρωσε που το πούλησε και να μην έχει το άγχος να την κλειδώσει
webparts Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εγω πλεον δεν κλειδωνω αγγελιες εαν δεν περασουν και μερικες μερες,για να δω οτι ειχε αισιο τελος η συναλλαγη. Εχω κλειδωσει αγγελιες επειδη "κρατηθηκαν" και μετα τσιμπησα το ακυρο.. Σε αυτη την περιπτωση ομως ο φιλος μπορει να θελει να πουλησει και κατι ακομα που ισως ειναι στην ιδια κατηγορια,οποτε μπορει να θελει να κανει edit. 1
redhotstef Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Τελικα απ οτι ειδα σταλθηκε σε επαρχια σε μελος που ειναι απο επαρχια (τον ξερω) , για αυτο ειχε αφησει την αγγελια μετεωρη. Απο την στιγμη που μπαινεις στη διαδικασια να στειλεις κατι , εγω θα κλειδωνα επ τοπου την αγγελια και ας μου γυρισει πισω. Θα εκανα πρωτος την αξιολογηση και οτι προεκυπτε.. Εξ αλλου ακομα και αν γυρισει πισω το προιον με τα ταχυδρομια, το πηγαινε ελα θα εκανε μια εβδομαδα. Θα μπορουσες να βαλεις νεα αγγελια η να ανανεωσεις την υπαρχουσα. Ας ειναι..
webparts Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μη σκας Στεφ,δεν ειναι λογοι αυτοι για να χαλιεσαι.. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Τελικα απ οτι ειδα σταλθηκε σε επαρχια σε μελος που ειναι απο επαρχια (τον ξερω) , για αυτο ειχε αφησει την αγγελια μετεωρη. Απο την στιγμη που μπαινεις στη διαδικασια να στειλεις κατι , εγω θα κλειδωνα επ τοπου την αγγελια και ας μου γυρισει πισω. Θα εκανα πρωτος την αξιολογηση και οτι προεκυπτε.. Εξ αλλου ακομα και αν γυρισει πισω το προιον με τα ταχυδρομια, το πηγαινε ελα θα εκανε μια εβδομαδα. Θα μπορουσες να βαλεις νεα αγγελια η να ανανεωσεις την υπαρχουσα. Ας ειναι.. Εντελώς λάθος σκεπτικό και πηγή πλείστων όσων αναφορών για να αλλάξουμε "θετική" αξιολόγηση που έπαψε να είναι θετική μετά από μία με δύο ημέρες, επειδή κάποιος δεν έστειλε ή δεν παρέλαβε ή δεν εμφανίστηκε ή το αντικείμενο δεν ήταν και τόσο "τέλειο" όσο έδειχνε εκ πρώτης όψεως. Γενικά μιλώντας μην βιάζεστε με τις αξιολογήσεις, μην βιάζεστε να δηλώσετε πως όλα είναι εντάξει και να κλειδώσετε την αγγελία, γιατί όταν μετά εφαρμόζουμε τους όρους χρήσης που λένε ότι οι αξιολογήσεις ΔΕΝ αλλάζουν, κάποιοι παραπονιούνται...
afterhours Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Aν με πληρωσει ο αγοραστης ναι τοτε την κλειδωνω αμεσα και την αλλη μερα στελνω...να μην χανουν χρονο ασκοπα αλλοι εν δυναμει αγοραστες με το προιον
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το κλείδωμα, πάει κι έρχεται. Το "αξιολόγηση πρώτος και ό,τι προκύψει" ήταν η αφετηρία του σχολίου μου. Γενικά, μη βιάζεστε. Υπενθυμίζω πως, εκτός και αν συντρέχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι (δηλαδή είτε η αξιολόγηση να μην είναι κόσμια, είτε να περιέχει προσωπικά δεδομένα), οι αξιολογήσεις δεν αλλάζουν. 1
redhotstef Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αξιολογησεις ανταλλαχτηκαν, η αγγελια ακομα να κλειδωσει παντως.. Χαχα (Και δεν ειναι να πεις οτι ειναι πολλα προιοντα στην αγγελια, αλλα 1 πακετο μονο.. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα