senates Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Είχα βάλει μία αγγελία εδώ και ζητούσα προηγούμενη κατάθεση. Το μέλος μου κατέθεσε τα χρήματα κανονικά και εγώ έστειλα το δέμα με κούριερ. Η κούριερ έχει πάει τρεις φορές και δεν τον έχει βρει, ενώ μου ανέφερε (η κούριερ) ότι του έχει στείλει και SMS. Τα ΠΜ στο σάιτ τα βλέπει, αλλά δεν μου απαντάει. Τι κάνω στην περίπτωση που μου έρθει πίσω το δέμα; Κατ' αρχάς δεν έχω αριθμό λογαριασμού, αλλά και να αποκτήσω πρέπει να του επιστρέψω όλο το ποσό ή να κρατήσω τα 5 ευρώ της κούριερ;
Haldol Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Προφανώς και θα κρατήσεις τα έξοδά σου, συν όσο κρίνεις εσύ απαραίτητο επειδή σου χάλασε την αγγελία. Μέχρι και τα καταστήματα χρεώνουν restocking fee. Τηλέφωνο δεν έχετε να τον ειδοποιήσεις;
isay Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αφου εχει πληρώσει δεν εχει σοβαρό λόγο να μην παει να το πάρει. Μπορώ να φανταστώ δυο πραγματα. Ειτε του ετυχε κατι σοβαρό και δεν μπορει να παραλαβει αλλά απο τη στιγμή που διαβαζει τα pm μαλλον κατι αλλο συμβαίνει. Μια επεκταση του ιδιου ειναι οτι το πήρε για αλλο ατομο και το αλλο ατομο δεν το θελει. Εμένα μου φαινεται πιο πιθανό να μετανιωσε (δεν το θελει ή το βρηκε αλλου φθηνότερα), περιμενει να γυρίσει και να σου ζητήσει τα χρήματα πίσω. Εγω θα του εστελνα μηνυμα οτι αν γυρίσει πίσω το δεμα, θα πουλήσεις αλλού το αντικειμενο και να σου δώσει λογαριασμο (σε τράπεζα που σε βολευει) για να του επιστρέψεις το ποσό μειον τα ταχυδρομικά και το πακετάρισμα. Απο εκει και πέρα ας κάνει οτι θέλει και οποτε θέλει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Εσυ τι προβλημα εχεις ? Αν γυρισει το δεμα σιγουρα θα σε ενοχλησει οποτε το ξαναστελνεις ελευθερο με δικα του εξοδα . Αυτος εχει οποιο προβλημα.
webparts Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αφου εχει πληρώσει δεν εχει σοβαρό λόγο να μην παει να το πάρει. Μπορώ να φανταστώ δυο πραγματα. Ειτε του ετυχε κατι σοβαρό και δεν μπορει να παραλαβει αλλά απο τη στιγμή που διαβαζει τα pm μαλλον κατι αλλο συμβαίνει. Μια επεκταση του ιδιου ειναι οτι το πήρε για αλλο ατομο και το αλλο ατομο δεν το θελει. Εμένα μου φαινεται πιο πιθανό να μετανιωσε (δεν το θελει ή το βρηκε αλλου φθηνότερα), περιμενει να γυρίσει και να σου ζητήσει τα χρήματα πίσω. Εγω θα του εστελνα μηνυμα οτι αν γυρίσει πίσω το δεμα, θα πουλήσεις αλλού το αντικειμενο και να σου δώσει λογαριασμο (σε τράπεζα που σε βολευει) για να του επιστρέψεις το ποσό μειον τα ταχυδρομικά και το πακετάρισμα. Απο εκει και πέρα ας κάνει οτι θέλει και οποτε θέλει. Σιγουρα εχει σοβαρο λογο για να μην το εχει παραλαβει. Το οτι δεν τον βρισκει η κουριερ δε λεει τιποτα,δεν ειναι οτι τον βρηκαν και εκανε αρνηση. Το μονο περιεργο ειναι οτι οπως λεει ο φιλος διαβαζει τα μηνυματα. Ατομο που εκανε καταθεση σιγουρα θα ειχε στειλει καποιο μηνυμα. Θυμαμαι μια φορα παντως που καποιος φαινοταν οτι διαβαζε τα μηνυματα,αλλα τελικα εφταιγε η εφαρμογη που τα εδειχνε διαβασμενα την ωρα που ειχαν σταλει. Το δεμα θα μεινει 10 μερες στην κουριερ,μετα θα επιστραφει χωρις εξτρα χρεωση,μονο τα μεταφορικα για την πρωτη φορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα