Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου, γράφω εκ μέρους της κοπέλας μου ... Σπουδάζει αρχιτεκτονική και έχει ένα msi stealth pro με i7 6700hq, gtx970m, 16 gb ram..... Για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω το λάπτοπ κολλάει στο autocad 2016.. στο άκυρο κολλάει και μάλιστα πριν μερικές μέρες κόλλησε τελείως το πρόγραμμα και δεν μπορούσε ούτε σειβ να κάνει... ctrl+alt+delete έκανε χωρίς καθυστέρηση, δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό... Φταίει το πρόγραμμα η το λάπτοπ; Τι μπορώ να κάνω ;

Βασικά γενικά κολλάει το πρόγραμμα και δεν κάνει 3δ ακόμα ..

Μήπως φταίει αυτό που λέει ότι δεν είναι autocad αρχείο; Ενώ είναι αρχείο που της το έχει στείλει συνάδελφος που το έχει φτιάξει σε autocad αλλά άλλης χρονιας

Δημοσ.

Πολλές φορές όντως υπάρχει ασυμβατοτητα. 

Πείτε στο αποστολέα να στείλει το αρχείο στη τελευταια έκδοση Autocad(Dwg & Dxf).

O υπολογιστής λογικά δεν φταίει. 

Βρείτε τις εκδόσεις Autocad 2011 2014 είναι πιο σταθερες και χωρίς προβλήματα.

Τις δουλευω στο γραφείο, ως πολιτικός μηχανικός

• Like 1
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως το αρχείο είναι dwg και μόνο στο λάπτοπ της κολλάει στα άλλα των συναδέλφων της δεν έχουν θεμα

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως το αρχείο είναι dwg και μόνο στο λάπτοπ της κολλάει στα άλλα των συναδέλφων της δεν έχουν θεμα

Ο αποστολέας όταν το στέλνει σε μορφή dwg ή dxf σε ποιά έκδοση του Autocad χρονολογία το στέλνει;

Εγω δουλεύω το autocad 2011 architecture & της 4Μ το IDEA.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...