Προς το περιεχόμενο

[Mouse] CM Xornet II 11.99€ @cosmodata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι και ο από πάνω (για να ρωτάει) πρέπει να το έχει κλείσει παραγγελία ... και εγώ πρόλαβα ένα κομμάτι και σκέφτομαι να πάρω να το πάρω αν αξίζει ... από τι είδα σε αυτά τα λεφτά δεν πρέπει να παίζει κάτι καλύτερο για πες λεπτομέρειες μιας και το έχεις 

Δεν έχει την στοιβαρότητα του logitech φαίνεται αλλά σε καμία περίπτωση δεν το λες για φθηνή κατασκευή..Έμενα μου αρέσει, πολύ καλύτερο response, ίσως ότι είχε παλιώσει το log.

άρα ευχαριστημένος για την ώρα και έχεις βγάλει ένα χρόνο ! γιατί σε σχόλια κάποιος έλεγε ότι του χάλασε κάποιο κουμπί. 

Δημοσ.

Κ εγώ το πήρα για το γραφείο, απλά είναι δεν έχω συνηθίσει τέτοιο σχήμα. Συνήθως με τον παράμεσο δάκτυλο κρατάω το ποντίκι. Στο xornetII ο παράμεσος ακουμπάει επάνω. Αν το είχα πιάσει πριν το παραγγείλω, ίσως και να μην το έπαιρνα. Παρόλα αυτά, πλέον το χω συνηθίσει και με έχει βολέψει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχω ένα χρόνο black friday το πήρα...Απλά είπα στα 12 ευρώ και ένα χρόνο να μου κρατήσει ευχαριστημένος θα μαι. Πάρτο και άμα δεν σου αρέσει στο αγοράζω εγώ :P

Δημοσ.

Απλά έχω κάνει παραγγελία και αυτό και το zeroground στα 11.99 απο cosmodata, και δεν ξέρω ποιο να παραλάβω και ποιο να ακυρώσω! Οπτικά μαρεσει το minimal look του coolermaster περισσότερο, αλλα το άλλο φαίνεται πιο καλο feature wise.

Δημοσ.

Πήγα χθες και το πήρα ... το ίδιο θέμα έχω με τον @SnakeMJK  :-D αν και όσο πάει το συνηθίζω ... για 12€ δείχνει να είναι καλή περίπτωση πάντως και από ποιότητα κατασκευής ευχαριστημένος είμαι! ( δεν φαντάζομαι να χαλάει σε 1 χρόνο όπως λένε μερικοί εκτός αν το πετάς στον τοίχο ..διαφορετικά θα δουλέψει η εγγύηση!  B)

• Like 1
Δημοσ.

Στα 15 ευρώ πιστεύεις αποτελεί καλή αγορά διότι το G500 μου κάνει νερά με το αριστερό κουμπί και προσπαθώ να το κρατήσω όσο πάει. :)

Δημοσ.

To πήρα τελικά παιδιά το απόγευμα και αντικατέστησα μετά απο πολλλλά χρόνια το logi G500 μου (κλάψ!) αν και το είχα σε άψογη εμφανισιακή κατάσταση, λόγω των θεμάτων με το αριστερό κουμπί που παρουσίασε τελευταία (διπλά κλικς).

Το mouse εκ πρώτης φαίνεται ποιοτικό, στιβαρό και άμεσο. Είναι όμως ελαφρύ σε σχέση με αυτό που είχα και πιο μικρό σε μέγεθος. Πάραυτα φαίνεται να με βόλεψε με την πρώτη και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή σχέση μαζί βραχυπρόθεσμα. 

Θα το δοκιμάσω και σε online gaming για να έχω μια πιο πλήρη άποψη. 

Όσοι έχετε 10 ευρη επιταγή και το πάρετε στα 4.9€ κλέβετε εκκλησία παιδιά να το ξέρετε άγιες μέρες που έρχονται! :P

Οι υπόλοιποι που ψάχνετε mouse οικονομικό είναι πολύ καλή περίπτωση. :)

Δημοσ.

για το xornet II απο κοτσοβολο λεμε ετσι ; Μικρο αλλα με βολευει . Το μεσαιο κλικ δεν ειναι για πολλα

Ναι για αυτό λέμε. Μια χαρά ποντίκι για 15 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...