Προς το περιεχόμενο

Mac os high sierra δεν μπορω να το εγκαταστησω μετα απο erase του σκληρου

forgotten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον μια και αποφασισα να δωσω το macbook pro μου ειπα να κανω clean install τα mac os ,εκανα λοιπον erase τον σκληρο και επελεξα online εγκατασταση,ωστοσο το λαπτοπ οταν παει να τελειωσει την εγκατασταση μου πεταει ενα μηνυμα περι could not create preboot volume for apfs install ,το εκανα 2 φορες ,μετα διαβασα αυτες τις οδηγιες

και κατεληξα να ανοιγει σε ενα φακελο με ενα ερωτηματικο ,τι στο καλο να κανω? καποιος guru τα φωτα του.

YΓ αν κανω bootable usb με high sierra θα λειτουργησει η εγκατασταση απο usb παλι ή θα τρεχω ξανα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον μια και αποφασισα να δωσω το macbook pro μου ειπα να κανω clean install τα mac os ,εκανα λοιπον erase τον σκληρο και επελεξα online εγκατασταση,ωστοσο το λαπτοπ οταν παει να τελειωσει την εγκατασταση μου πεταει ενα μηνυμα περι could not create preboot volume for apfs install ,το εκανα 2 φορες ,μετα διαβασα αυτες τις οδηγιες

και κατεληξα να ανοιγει σε ενα φακελο με ενα ερωτηματικο ,τι στο καλο να κανω? καποιος guru τα φωτα του.

YΓ αν κανω bootable usb με high sierra θα λειτουργησει η εγκατασταση απο usb παλι ή θα τρεχω ξανα

Εδώ είναι η απάντηση που ψάχνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...