forgotten Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 λοιπον μια και αποφασισα να δωσω το macbook pro μου ειπα να κανω clean install τα mac os ,εκανα λοιπον erase τον σκληρο και επελεξα online εγκατασταση,ωστοσο το λαπτοπ οταν παει να τελειωσει την εγκατασταση μου πεταει ενα μηνυμα περι could not create preboot volume for apfs install ,το εκανα 2 φορες ,μετα διαβασα αυτες τις οδηγιες https://thewebb.blog/thoughts/2017/apfs-preboot-volume-woes και κατεληξα να ανοιγει σε ενα φακελο με ενα ερωτηματικο ,τι στο καλο να κανω? καποιος guru τα φωτα του. YΓ αν κανω bootable usb με high sierra θα λειτουργησει η εγκατασταση απο usb παλι ή θα τρεχω ξανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CryptoCSM01 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 λοιπον μια και αποφασισα να δωσω το macbook pro μου ειπα να κανω clean install τα mac os ,εκανα λοιπον erase τον σκληρο και επελεξα online εγκατασταση,ωστοσο το λαπτοπ οταν παει να τελειωσει την εγκατασταση μου πεταει ενα μηνυμα περι could not create preboot volume for apfs install ,το εκανα 2 φορες ,μετα διαβασα αυτες τις οδηγιες και κατεληξα να ανοιγει σε ενα φακελο με ενα ερωτηματικο ,τι στο καλο να κανω? καποιος guru τα φωτα του. YΓ αν κανω bootable usb με high sierra θα λειτουργησει η εγκατασταση απο usb παλι ή θα τρεχω ξανα Εδώ είναι η απάντηση που ψάχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 το ελυσα με bootable usb καλα ειναι κανεις να κανει ενα τετοιο πριν επιχειρησει παρομοια πραγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα