khad Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ το forum. Ήρθε λοιπόν η ώρα και για εμένα να αλλάξω συσκευή. Η τωρινή συσκευή ειναι μια αρκετά ταλαιπωρημένη Sony xperia E4 που έχει παρουσιάσει αρκετά προβλήματα έως τώρα. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 500. Δεν ανεβαίνω παραπάνω.2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Social media, κάποιες εφαρμογές λόγω των χόμπι/εργασίας, Youtube/Twitch, browsing και απο παιχνίδια μόνο Hearthstone.3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Δεν θα βάλω καποιον περιορισμό εδώ.4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δεν απαιτώ κάτι. Ευπρόσδεκτο/α ότι υπάρχει από αυτά στις προτάσεις.5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Σε αυτά τα χρήματα οτι συσκευή και να διαλέξω θα με υπερκαλύψει σε αυτόν τον τομέα θεωρώ.6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι.7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;-8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι, λόγω επαρχίας.9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι αναγκαστικά.10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι.12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα.13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι.14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μόνο καινούριο. Δεν αλλάζω συχνά συσκευή, σκοπεύω να κρατήσω αυτήν που θα με βοηθήσετε να διαλέξω για ένα μεγάλο διάστημα, οπότε πρέπει να δείξει αντοχή στο χρόνο. Αναζητώ το κινητό με την καλύτερη απόδοση και αυτονομία, value for money αν θέλετε, στο ποσό που είμαι διατεθημένος να διαθέσω. Εννοείται ότι θα περιμένω μέχρι και τη Μαύρη Παρασκευή για την αγορά, με την ελπίδα για κάποια καλή προσφορά. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προταίρων για τον χρόνο και την βοήθειά σας! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2017 από khad
panos- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δες απο γερμανο στα 400 το p10 και το xperia xz1.
khad Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Τα εχώ δει τα συγκεκριμένα. Επίσης έχω υπόψην μου και τα παρακάτω. S7 Edge Honor 9 (η έκδοση με τα 6gb ram) Honor 8 Pro Mate 9 P9 Plus LG G6 1+ 3T Λογικά αυτές είναι οι επιλογές μου. Τι να προτιμήσω με βάση αυτά που ζητάω;
panos- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Το xz1 δεν θα κολλάει λογω pure android + ότι είναι καινουριο, αλλα με μικρη μπαταρια. Για τα αλλα δεν ξερω αλλα το s7 στα 500 δεν αξιζει. Στα 350-400 ειναι οκ.
vchristod84 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Τα εχώ δει τα συγκεκριμένα. Επίσης έχω υπόψην μου και τα παρακάτω. S7 Edge Honor 9 (η έκδοση με τα 6gb ram) Honor 8 Pro Mate 9 P9 Plus LG G6 1+ 3T Λογικά αυτές είναι οι επιλογές μου. Τι να προτιμήσω με βάση αυτά που ζητάω; Για δες κι αυτό....https://phonegallerystore.gr/kinita-tilefona/xiaomi-mi-6-64gb-6gb-ram-dual-sim-black-eu-menu-global/
saruman123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Για δες κι αυτό.... https://phonegallerystore.gr/kinita-tilefona/xiaomi-mi-6-64gb-6gb-ram-dual-sim-black-eu-menu-global/ Μένει επαρχία θέλει 800αρα που το Mi 6 δεν την έχει.Για μένα δώσε 30-50€ παραπάνω και πάρε το S8 . Νομίζω είναι κρίμα. 1
khad Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μένει επαρχία θέλει 800αρα που το Mi 6 δεν την έχει. Για μένα δώσε 30-50€ παραπάνω και πάρε το S8 . Νομίζω είναι κρίμα. Ναι, η έλλειψη 800αρας είναι θέμα αλλά και η οθόνη υπερβολικά μεγάλη για τα γούστα μου. Δυστυχώς, τα 500 είναι το ανώτατο που μπορώ να διαθέσω. Απο τις συσκευές που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ τείνω στο να επιλέξω το Honor 8 Pro λόγω της μεγάλης ram αλλά και των υπολοίπων καλύτερων χαρακτηριστικών σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές. Θα έχω την καλύτερη απόδοση/αυτονομία με το Honor 8 Pro όπως δείχνουν τα specs ή υπάρχει κάποια άλλη συσκευή που να αποδίδει καλύτερα σε αυτά τα χρήματα;
mp123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 βαλε αλλα 50 για το s8 οπως σου ειπαν οι προηγουμενοι. ολα που εχεις διαλεξει πολυ καλα ειναι. αλλα για 50 ευρω θα το μετανοιωσεις αν κολλας στο 50ρικο παρε απο οτι εχεις διαλεξει το πιο φτηνο.το g6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα