addohc23 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Όχι κατηγορηματικό! H LG έχει IPS panel και είναι RGBW https://www.displayspecifications.com/en/model/dd54e97 Είναι ψεύτο-UHD στην ουσία η LG, μακριά! Η JVC του τίτλου είναι πολύ ανώτερη σε όλα. Έχει αναφερθεί απο την άρχη ότι η JVC έχει VA panel και είναι RGB. Όσο αφορά το refresh rate και οι δύο είναι 60Hz Καλορίζικη φίλε μου και εύχομαι να την χαρείς! Το πρόσεξα και εγώ αυτό καθώς έβαλα αυτόματη αναζήτηση. Το πιστεύεις ότι έτσι τα έχω ακόμα απο 101 και πάνω; Ασχολήθηκα με άλλα πράγματα και δεν έδωσα βάση σε αυτό, τώρα που το λές αύριο θα το κοιτάξω. Αν μέχρι τότε δεν βγάλεις άκρη θα ενημερώσω! Το HDR όμως δεν την ανεβάζει στην ποιότητα και στη ζωντάνια των χρωμάτων; Δε θέλω να είμαι σπαστικός απλά επειδή τώρα μόνο το ψάχνω λίγο παραπάνω με τις τηλεοράσεις, κάνω αυτές τις ερωτήσεις.
theosk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Επειδή πέρασα από τον Κοτσωβολο στην Κηφισίας, λόγω του ντόρου που έγινε έψαξα να την δω από περιέργεια. Δεν είχε την 870 αλλά την 770, και ειλικρινά αν η εικόνα της 870 δεν είναι ΠΟΛΎ καλύτερη, θεωρώ πως καλύτερα να μαζέψει κάποιος χρήματα και να πάει σε κάτι άλλο, αντί να πετάξει τα χρήματα του απλά για να λέει πώς έχει μεγάλη τηλεόραση. Όπως και να έχει βέβαια, καλορίζικη σε όσους τις πήραν, ούτως ή άλλως οι απαιτήσεις του καθενός διαφέρουν
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Επειδή πέρασα από τον Κοτσωβολο στην Κηφισίας, λόγω του ντόρου που έγινε έψαξα να την δω από περιέργεια. Δεν είχε την 870 αλλά την 770, και ειλικρινά αν η εικόνα της 870 δεν είναι ΠΟΛΎ καλύτερη, θεωρώ πως καλύτερα να μαζέψει κάποιος χρήματα και να πάει σε κάτι άλλο, αντί να πετάξει τα χρήματα του απλά για να λέει πώς έχει μεγάλη τηλεόραση. Όπως και να έχει βέβαια, καλορίζικη σε όσους τις πήραν, ούτως ή άλλως οι απαιτήσεις του καθενός διαφέρουν Τι δεν σου άρεσε Δηλαδή; πετάς κάτι και φεύγεις.
tazman75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα theosk, Έχεις απόλυτο δίκιο ως προς την παρατήρηση σου σχετικά με την εικόνα. Και εγώ όταν πρωτοπήγα στο καταστημα έπαθα ένα μικρό σοκ διότι είδα την 48αρα της σειρας 770, Μόλις όμως ο υπάλληλος μου έδειξε την αντίστοιχη 870 σειρά μου έφυγαν οι οποιοι ενδοιασμοί ειχα μέχρι εκείνη την ώρα λόγω της χώρας κατασκευής της jvc. Ειλικρινά είναι η μέρα με την νύχτα οι δυο τηλεοράσεις. 2
bill7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδες Για όσους ρωτούν για σχετικά με την ηχομπαρα και την απομόνωση του ήχου και τον χειρισμό από την tv αυτό γίνεται μόνο με ηχομπαρα που έχει λειτουργία μάθησης ή με ηχομπαρα με hdmi cec. Εάν η ηχομπαρα δεν έχει κάποιο από τα δύο features απλά θα χρειαστεί να έχετε δύο χειριστήριο μόνιμα. 1
geopro Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ενώ λοιπόν επιλέγω την μετακίνηση καναλιού, όταν επιλέγω τον αριθμό που θέλω να μεταφερθεί μου γράφει πως δεν είναι δυνατόν, παρά μόνο από τον αριθμό 101 και πάνω. Υπάρχει τρόπος να ξεκινάνε τα κανάλια από τον αριθμό 1; Ξέρω πως είναι αστείο το ερώτημα μου αλλά η δύναμη της συνήθειας τόσων χρόνων με δυσκολεύει να συμβιβαστώ με αυτο τα δεδομένο. Δηλαδή κατά τον αυτόματο συντονισμό οι θέσεις που καταλαμβάνονται είναι 100+ ;;; Δεν υπάρχει ο αριθμός 01 , ας πούμε ; Για δοκιμάστε και την χειροκίνητη αναζήτηση με απομνημόνευση σε συγκεκριμένες θέσεις. Παραθέτω ενδεικτικά τους διαύλους Υμηττού ΔΙΑΥΛΟΙ ΥΜΗΤΤΟΥ.pdf Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2017 από matrixxx 1
bill7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Lionheart επειδή έχω την j6200, πρόσφατα έκανα κίνηση κι πήρα σε καλή τιμή μια ku6400 με 60αρι πάνελ και hdr. Σε κίνηση κυρίως σε αθλητικά και παιχνίδια ήταν αισθητή η διαφορά υπέρ της j6200. Γενικά επειδή είδα αρκετές 4k entry τηλεοράσεις από φίλους φέτος, δεν είδα καμιά να έχει καλύτερη εικόνα και σε καμία περίπτωση καλύτερη κίνηση από την j6200. Ως κάτοχος και των δύο, στο θέμα κίνησης, τι γνώμη έχεις?
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Επειδή πέρασα από τον Κοτσωβολο στην Κηφισίας, λόγω του ντόρου που έγινε έψαξα να την δω από περιέργεια. Δεν είχε την 870 αλλά την 770, και ειλικρινά αν η εικόνα της 870 δεν είναι ΠΟΛΎ καλύτερη, θεωρώ πως καλύτερα να μαζέψει κάποιος χρήματα και να πάει σε κάτι άλλο, αντί να πετάξει τα χρήματα του απλά για να λέει πώς έχει μεγάλη τηλεόραση. Όπως και να έχει βέβαια, καλορίζικη σε όσους τις πήραν, ούτως ή άλλως οι απαιτήσεις του καθενός διαφέρουν Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση οι δύο τηλεοράσεις μεταξύ τους. Και ευτυχώς που την είδαμε, την πήραμε και γλυτώσαμε αρκετά χρήματα. (Κάτοχος samsung επίσης). Lionheart επειδή έχω την j6200, πρόσφατα έκανα κίνηση κι πήρα σε καλή τιμή μια ku6400 με 60αρι πάνελ και hdr. Σε κίνηση κυρίως σε αθλητικά και παιχνίδια ήταν αισθητή η διαφορά υπέρ της j6200. Γενικά επειδή είδα αρκετές 4k entry τηλεοράσεις από φίλους φέτος, δεν είδα καμιά να έχει καλύτερη εικόνα και σε καμία περίπτωση καλύτερη κίνηση από την j6200. Ως κάτοχος και των δύο, στο θέμα κίνησης, τι γνώμη έχεις? H j6200 έχει panel με 120Hz refresh rate. Εννοείται ότι σε γρήγορες σκηνές υπερτερεί σε σχέση με οποιοδήποτε 60Hz panel οπότε και έναντι της εν λόγο JVC και της KU6400 που έχεις. Για να πάρει κάποιος 4K με 100άρι πάνελ πρέπει να διαθέσει πάνω απο 900 ευρώ. Π.χ. σε τιμή BF η 55 MU8002 στα 999 στο Πλαίσιο ή η 55 MU7002 στα 900+ δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς τιμή. Καλησπέρα παιδες Για όσους ρωτούν για σχετικά με την ηχομπαρα και την απομόνωση του ήχου και τον χειρισμό από την tv αυτό γίνεται μόνο με ηχομπαρα που έχει λειτουργία μάθησης ή με ηχομπαρα με hdmi cec. Εάν η ηχομπαρα δεν έχει κάποιο από τα δύο features απλά θα χρειαστεί να έχετε δύο χειριστήριο μόνιμα. Το φαντάστηκα καθώς δεν βρήκα λύση με τίποτα όσο και αν έψαξα. Στην j6200 την είχα με Bt αλλά εδώ ελλείψη Bt με καρφί. Δεν πειράζει λίγο το κακό. Να σαι καλά! 1
tazman75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή κατά τον αυτόματο συντονισμό οι θέσεις που καταλαμβάνονται είναι 100+ ;;; Δεν υπάρχει ο αριθμός 01 , ας πούμε ; Για δοκιμάστε και την χειροκίνητη αναζήτηση με απομνημόνευση σε συγκεκριμένες θέσεις. Παραθέτω ενδεικτικά τους διαύλους Υμηττού Δίαυλοι 1.JPG Δίαυλοι 2.JPG Δίαυλοι 3.JPG ΔΙΑΥΛΟΙ ΥΜΗΤΤΟΥ.pdf Καλημέρα geopro! Σε βλέπω από αύριο να σχολας και να έρχεσαι να μου δώσεις τα φώτα σου από κοντά
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή κατά τον αυτόματο συντονισμό οι θέσεις που καταλαμβάνονται είναι 100+ ;;; Δεν υπάρχει ο αριθμός 01 , ας πούμε ; Πράγματι όταν κάνεις αυτόματο συντονισμό η αρίθμηση ξεκινά από 101+ και δεν μπορείς να δώσεις στα κανάλια αρίθμηση απο 1+ αλλά μόνο από 101+ με βάση τη σειρά που θές. Το έψαξα πολύ χτες το βράδυ. Προσωπικά αυτό που έκανα είναι να κρατήσω μόνο τα HD κανάλια (καθώς σχεδόν σε όλα είναι διπλά αναλογικά + ψηφιακά εκτός από ET2, ET3, Vouli και κάνα 2 άλλα), και τα έβαλα με την σειρά που θέλω απο 101+ και πάνω. Δεν με χαλάει παιδιά. Εννοείται ότι έσβησα οτιδήποτε έχει σχέση με σταθμούς αναλογικούς, σταθμούς ραδιοφωνικούς και κώλο κάναλα διαφημίσεων που γεμίζουν την λίστα άδικα και ψαχνόμαστε. Στο τέλος δεν μένουν πάνω από 15 κανάλια όλα και όλα, ίσως λέω και πολλά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Επειδή πέρασα από τον Κοτσωβολο στην Κηφισίας, λόγω του ντόρου που έγινε έψαξα να την δω από περιέργεια. Δεν είχε την 870 αλλά την 770, και ειλικρινά αν η εικόνα της 870 δεν είναι ΠΟΛΎ καλύτερη, θεωρώ πως καλύτερα να μαζέψει κάποιος χρήματα και να πάει σε κάτι άλλο, αντί να πετάξει τα χρήματα του απλά για να λέει πώς έχει μεγάλη τηλεόραση. Όπως και να έχει βέβαια, καλορίζικη σε όσους τις πήραν, ούτως ή άλλως οι απαιτήσεις του καθενός διαφέρουν Συγκρινεις (υποθετεις οτι θα ειναι ιδια η εικονα) μια fullHD με μια UHD !?!?!?!?!?! 1
Xander Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τι εννοείτε ότι δεν μπορείτε να βάλετε τα κανάλια σε αριθμό κάτω του 100; εγώ κανονικά τα έβαλα από το 1 και πάνω. 1
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τι εννοείτε ότι δεν μπορείτε να βάλετε τα κανάλια σε αριθμό κάτω του 100; εγώ κανονικά τα έβαλα από το 1 και πάνω. IMG_20171126_130155.jpg Προφανώς έβαλες χειροκίνητο συντονισμό και όχι αυτόματο. Σωστά;
Xander Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Προφανώς έβαλες χειροκίνητο συντονισμό και όχι αυτόματο. Σωστά; Όχι αυτόματο επέλεξα.
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 χαχαχα όσο ζεις μαθαίνεις! Επιλέγω μετακίνηση στο κανάλι που θέλω, βάζω αριθμό π.χ 1 και μου λέει μη επιτρεπτή ενέργεια, πως το έκανες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις