tazman75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Αν την θέλεις αποκλειστικά για παιχνίδια σε ενδιαφέρει το Input lag της Τηλεόρασης και όχι το Refresh rate καθώς στις κονσόλες τα fps είναι κολλημένα στα 50-60 Hz. Άρα και 120Hz refresh rate TV να είχες δεν θα είχε διαφορά στο gaming από κονσόλα πάρα μόνο αν την χρησιμοποιούσες για monitor σε Pc. Δεν γνωρίζω πόσο είναι το input lag της JVC καθώς δεν παρέχονται στοιχεία πουθενά ούτε και απο τον κατασκευαστή. Εφόσον όμως θέλεις να την βγάλεις οικονομικά - και καλά κάνεις - δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Και εγώ για αυτή τη δουλειά την πήρα και πάνω της θα συνδεθεί ps4, xone s, ps3 και ένα xbox 360 τελευταία γενιά. Για το θέμα των ταινιών, η τηλεόραση είναι πάρα πολύ καλή για τα χρήματά της. Είπαμε VA πανελ για καλό μαύρο. Edit: Επειδή το Link σου το δεύτερο δεν δουλεύει, ανάμεσα στις δύο θα έκανα την υπέρβαση και θα πήγαινα στην 49" 4K καθώς πλέον εν έτη 2017 το FHD κακά τα ψέμματα τείνει να γίνει παρωχημένο. Μπορεί το ps4 που έχεις να μην υποστηρίζει 4k ανάλυση αλλά στο άμεσο μέλλον λογικά αν είσαι gamer θα το αλλάξεις στο pro ή θα πάς στο xone X. Δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις και τηλεόραση.
Karatzanis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Τελικά είμαι και εγώ ένας ευχαριστημένος κάτοχος της τηλεόρασης αυτής. Έχει πολύ καλή εικόνα αλλά έχω μία απορία. Έχω μια ηχομπαρα LG (αυτή που ήταν σε προσφορά στα 99 ευρω) και την έχω συνδέσει με το optical cable, αλλά δεν μπορώ να κάνω να παίζει ο ήχος μόνο από κει και να ρυθμίζεται από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Παίζουν και η TV και η ηχομπαρα μαζί... Μήπως γνωρίζει κανείς πως γίνεται αυτό? 1
katcos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Κατά τις 3 το απόγευμα στο κατ/μα αεροδρομίου , ρωτησα και μου είπαν οτι υπάρχουν κομμάτια διαθέσιμα , το πιθανοτερο ειναι οτι δεν κανουν τηλ.κρατήσεις αλλά δεν χάνει κανείς κατι να τηλεφωνήσει αν ενδιαφέρεται. 2
lionheart75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Τελικά είμαι και εγώ ένας ευχαριστημένος κάτοχος της τηλεόρασης αυτής. Έχει πολύ καλή εικόνα αλλά έχω μία απορία. Έχω μια ηχομπαρα LG (αυτή που ήταν σε προσφορά στα 99 ευρω) και την έχω συνδέσει με το optical cable, αλλά δεν μπορώ να κάνω να παίζει ο ήχος μόνο από κει και να ρυθμίζεται από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Παίζουν και η TV και η ηχομπαρα μαζί... Μήπως γνωρίζει κανείς πως γίνεται αυτό? Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω φίλε μου, το αναφέρω 2 σελίδες πίσω. Έχω συνδέσει μια Bt ηχόμπαρα της JVC με καρφί στην είσοδο ακουστικών και δεν μπορώ να διαχωρήσω τον ήχο είτε επιλέξω ακουστικά απο το μενού είτε την άλλη επιλογή που έχει. Τελικά συμβιβάστηκα να έχω την ηχόμπαρα στο 5 π.χ και να αυξομειώνω τον ήχο της tv. Θα το ψάξω και άλλο και αν βρώ κάτι θα σου πώ. Όσο αφορά την εικόνα, παιδιά χωρίς ίχνος υπερβολής η εικόνα της τηλεόρασης είναι απίστευτη για τα χρήματα που δώσαμε. Τόσο στα κανάλια digea που μέρα με τη μέρα θαρρώ ότι είναι καλύτερη και απο την samsung που είχα αλλά τόσο σε ταινίες (HD υλικό). Aν έχουν μείνει κάπου και ψάχνεστε για 4K οικονομική τηλεόραση πάρτε τη με κλειστά μάτια!
Vassilis91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω φίλε μου, το αναφέρω 2 σελίδες πίσω. Έχω συνδέσει μια Bt ηχόμπαρα της JVC με καρφί στην είσοδο ακουστικών και δεν μπορώ να διαχωρήσω τον ήχο είτε επιλέξω ακουστικά απο το μενού είτε την άλλη επιλογή που έχει. Τελικά συμβιβάστηκα να έχω την ηχόμπαρα στο 5 π.χ και να αυξομειώνω τον ήχο της tv. Θα το ψάξω και άλλο και αν βρώ κάτι θα σου πώ. Όσο αφορά την εικόνα, παιδιά χωρίς ίχνος υπερβολής η εικόνα της τηλεόρασης είναι απίστευτη για τα χρήματα που δώσαμε. Τόσο στα κανάλια digea που μέρα με τη μέρα θαρρώ ότι είναι καλύτερη και απο την samsung που είχα αλλά τόσο σε ταινίες (HD υλικό). Aν έχουν μείνει κάπου και ψάχνεστε για 4K οικονομική τηλεόραση πάρτε τη με κλειστά μάτια! Εαν αναφερεστε στην 43k870 εμενα παιζει μια χαρα μονο απο το στερεοφωνικο. Συνδεση απο την tv με jack.
lionheart75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Εαν αναφερεστε στην 43k870 εμενα παιζει μια χαρα μονο απο το στερεοφωνικο. Συνδεση απο την tv με jack. Για πές πώς το έκανες, τι ρύθμιση έβαλες. Εμείς έχουμε την 55k870.
Vassilis91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Για πές πώς το έκανες, τι ρύθμιση έβαλες. Εμείς έχουμε την 55k870.Δεν πειραξα κατι. Με το που κουμπωσε το jack επαιξε με την μια. 1
Xander Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ έχω συνδέσει ηχεία μέσω Jack και παίζουν. Να ρωτήσω κάτι. Έχει καταφέρει κανείς να παίξει ταινία από το κινητό του μέσω miracast στην τηλεόραση και να δει υπότιτλους; δεν μπορώ να τα καταφέρω με τπτ
tazman75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, Εδώ και λίγες ώρες είμαι και εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Πέρασα το μεσημέρι από το riverwest γιατί από χθες το μεσημέρι που είχα κάνει την παραγγελία από το site δεν είχα άλλη ενημερωση. Και νασου μπροστά μου καμία δεκαριά πακεταρισμενες 55αρες! Μιλάω με την υπεύθυνη, αλλάζει την παράδοση στο σπίτι σε παραλαβή από καταστημα και έτσι την έχω ήδη στο σαλόνι του σπιτιού μου. Πρώτες εντυπώσεις ενθουσιασμένος! Εντάξει δεν ειχα και άλλη 55αρα ποσο δε μάλλον 4K οπότε καταλαβαίνετε! Εδω θα ηθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστω στον lionheart75 που μου έδωσε το ερέθισμα να ασχοληθώ με την αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης ανοίγοντας αυτό το θέμα και συλλέγοντας τόσες πληροφορίες για αυτήν. Έχω όμως ήδη την πρώτη μου απορία και χρειάζομαι την βοήθεια των εμπειρότερων. Προσπαθώ εδώ και ώρα να αλλάξω την σειρά των καναλιών, μάλιστα για πρώτη φορά μετά από πολλα χρόνια διαφορων unboxing ανέτρεξα και στο εγχειριδιο οδηγιών. Ενώ λοιπόν επιλέγω την μετακίνηση καναλιού, όταν επιλέγω τον αριθμό που θέλω να μεταφερθεί μου γράφει πως δεν είναι δυνατόν, παρά μόνο από τον αριθμό 101 και πάνω. Υπάρχει τρόπος να ξεκινάνε τα κανάλια από τον αριθμό 1; Ξέρω πως είναι αστείο το ερώτημα μου αλλά η δύναμη της συνήθειας τόσων χρόνων με δυσκολεύει να συμβιβαστώ με αυτο τα δεδομένο. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2017 από tazman75 1
lionheart75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δεν πειραξα κατι. Με το που κουμπωσε το jack επαιξε με την μια. Και εγώ με jack το συνδέω αλλά αυξάνοντας τον ήχο απο το remote αυξάνεται και της τηλεόρασης ο ήχος και της ηχόμπαρας. Δλδ δεν απομονώνει μόνο στην ηχόμπαρα. Τεσπα θα το ψάξω όταν βρώ χρόνο. Ευχαριστώ.
Karatzanis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 @lionheart75 αν βγάλεις άκρη πες μου και μένα! 1
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 @lionheart75 αν βγάλεις άκρη πες μου και μένα! Πάντως η τιβί τα σπάει, σωστά; Αν λύσουμε και αυτό το θέμα δεν θα έχω κανένα παράπονο, όχι πως έχω δηλαδή τουναντίον! Η εικόνα της είναι φοβερή και πράγματι νιώθω ότι είναι τα καλύτερα 450 ευρώ που ξόδεψα.
tazman75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Πάντως η τιβί τα σπάει, σωστά; Αν λύσουμε και αυτό το θέμα δεν θα έχω κανένα παράπονο, όχι πως έχω δηλαδή τουναντίον! Η εικόνα της είναι φοβερή και πράγματι νιώθω ότι είναι τα καλύτερα 450 ευρώ που ξόδεψα. Αυτό ξαναπες το. Δεν είμαι όπως προανέφερα και ο καλύτερος γνώστης,όμως θεωρώ δεδομένο πως με 450€ που κοστίζει δύσκολα θα βρεθεί δυσαρεστημένος αγοραστής της! 1
addohc23 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα. Σορρυ που σας πρήζω πάλι αλλά βρήκα αυτή εδώ https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/179591-lg-49uj620v-49# κι είπα να ρωτήσω αν αξίζει καλύτερα συγκριτικά με την αντίστοιχη 49αρα JVC που έγραφα και χθες. https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/178112-jvc-lt49k870-49 Η LG υστερεί σε πλήθος θυρών, refresh rate, PVR, βάρος (1 κιλό διαφορά) και τέλος, τιμή (100 πάνω). Υπερτερεί, μάλλον, σε ανάλυση οθόνης με το HDR, ήχο και το όνομα που κουβαλάει. Τι λέτε;
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα. Σορρυ που σας πρήζω πάλι αλλά βρήκα αυτή εδώ https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/179591-lg-49uj620v-49# κι είπα να ρωτήσω αν αξίζει καλύτερα συγκριτικά με την αντίστοιχη 49αρα JVC που έγραφα και χθες. https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/178112-jvc-lt49k870-49 Η LG υστερεί σε πλήθος θυρών, refresh rate, PVR, βάρος (1 κιλό διαφορά) και τέλος, τιμή (100 πάνω). Υπερτερεί, μάλλον, σε ανάλυση οθόνης με το HDR, ήχο και το όνομα που κουβαλάει. Τι λέτε; Όχι κατηγορηματικό! H LG έχει IPS panel και είναι RGBW https://www.displayspecifications.com/en/model/dd54e97 Είναι ψεύτο-UHD στην ουσία η LG, μακριά! Η JVC του τίτλου είναι πολύ ανώτερη σε όλα. Έχει αναφερθεί απο την άρχη ότι η JVC έχει VA panel και είναι RGB. Όσο αφορά το refresh rate και οι δύο είναι 60Hz Ενώ λοιπόν επιλέγω την μετακίνηση καναλιού, όταν επιλέγω τον αριθμό που θέλω να μεταφερθεί μου γράφει πως δεν είναι δυνατόν, παρά μόνο από τον αριθμό 101 και πάνω. Υπάρχει τρόπος να ξεκινάνε τα κανάλια από τον αριθμό 1; Ξέρω πως είναι αστείο το ερώτημα μου αλλά η δύναμη της συνήθειας τόσων χρόνων με δυσκολεύει να συμβιβαστώ με αυτο τα δεδομένο. Καλορίζικη φίλε μου και εύχομαι να την χαρείς! Το πρόσεξα και εγώ αυτό καθώς έβαλα αυτόματη αναζήτηση. Το πιστεύεις ότι έτσι τα έχω ακόμα απο 101 και πάνω; Ασχολήθηκα με άλλα πράγματα και δεν έδωσα βάση σε αυτό, τώρα που το λές αύριο θα το κοιτάξω. Αν μέχρι τότε δεν βγάλεις άκρη θα ενημερώσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις