lionheart75 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Tα χαρακτηριστικά της τα αναφέρω στο πρώτο πόστ, 60hz refresh rate, RGB 4K και VA panel. Το VA πράγματι δεν μνημονεύεται κάπου καθώς υστερούν σε αναλυτική περιγραφή όπου και αν ψάξεις οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις. Σαν κάτοχος όμως τηλεόρασης με VA panel, εικόνα,το μαύρο και οι γωνίες είναι ίδιες. Τη συγκρίνω σε σχέση με την sammy FHD UE50J6200 μια σελίδα πίσω, διαβάστε λίγο το νήμα. Επίσης ένας μπακαλίστικος τρόπος που χρησιμοποιώ είναι αν ακουμπήσεις ελαφρά το panel ασπρίζει γύρω - γύρω από το σημείο επαφής στα VA panel. Αυτό συμβαίνει και στη Samsung και στην JVC, στα ips δεν γίνεται αυτό. 1
tazman75 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2017 από tazman75
rigani Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Πήγα και την τσέκαρα πριν από λίγο. Εικόνα πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της, τα πλαστικά της είναι λίγο φθηνιάρικα (ειδικά το bezel γύρω γύρω) αλλά με 450€ τι περιμένει κανείς. Συνολικά με εντυπωσίασε η εικόνα πάντως. Παίζει να είναι η καλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής, μιας και η ΣΑΠΙΛΑ του φετινού Black Friday βάρεσε κόκκινα... 1
tazman75 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Πήγα και την τσέκαρα πριν από λίγο. Εικόνα πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της, τα πλαστικά της είναι λίγο φθηνιάρικα (ειδικά το bezel γύρω γύρω) αλλά με 450€ τι περιμένει κανείς. Συνολικά με εντυπωσίασε η εικόνα πάντως. Παίζει να είναι η καλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής, μιας και η ΣΑΠΙΛΑ του φετινού Black Friday βάρεσε κόκκινα... Σε ποιο κατάστημα την είδες γιατί αν και την έχω παραγγείλει ήδη, την βρήκα να παίζει μόνο στην αντίστοιχη μικρότερη διάσταση.
rigani Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Σε ποιο κατάστημα την είδες γιατί αν και την έχω παραγγείλει ήδη, την βρήκα να παίζει μόνο στην αντίστοιχη μικρότερη διάσταση. Αψ Στον Κοτσο στο Mall είχε περίπου 8-9 κομμάτια 55" σε σειρά γύρω στις 10 το πρωί. Την 49άρα είδα εγώ αν θυμάμαι καλά, δε ξέρω αν έχει τρελές διαφορές, δε νομίζω δηλαδή
tazman75 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν βλέπω να προλαβαίνω απόψε, σχολαω στις 07:30 και είμαι στην Γλυφάδα. Ας ελπίσουμε πως θα υπάρχει και αύριο!
Vassilis91 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Η 43αρα αξίζει στα κανάλια της digea?Προσανατολιζομαι στην αγορά της αλλά φοβάμαι μήπως είναι χειρότερη σε αυτό το τομέα από μια 12Χρόνη Sony LCD που δεν λέει να χαλάσει με τπτ! ???? Για να ειμαι ειλικρινής δεν την συνδεσα με κεραια ακομα μονο youtube επαιξα μεχρι 720p 1080p και η εικονα με ικανοποιησε. Τωρα στον κωτσοβολο που αλλαζα λιγο καναλια πριν την αγορασω μου φανηκε ελάχιστα θολη η εικονα στα τηλεοπτικα που μπορει βεβαια με τις καταλληλες ρυθμισεις να διορθωνεται.
xDante Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 κοίτα να δεις μόλις πήγα να κάνω κλικ εξαντλήθηκε .....
lionheart75 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά σας το είπα από προχτές ότι έγινε χαμός με την συγκεκριμένη, ήδη από προχτές οι παραδόσεις πήγαιναν από βδομάδα. Η TV αν εξαιρέσεις το Bt και τον δορυφορικό δέκτη σε όλα τα άλλα είναι πλήρης, έχει πολύ καλή εικόνα και έχει και DTS ήχο. Και όλα αυτά στα 450 ευρώ. Λογικό ήταν να φύγει γρήγορα. 2
JohnnyX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Παιδια στα καταστηματα υπαρχουν...με το που ειδα οτι εληξε πηγα και χτυπησα ενα τελευταια κομματι στην Τουμπα. Ομως αυριο πρωι παραλαμβανει η πυλαια 12 κομματια. Και θα σας εχω νεα και αυριο για επιπλεον κομματια και αλλου
takaros79 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 να κάνω και εγω μια ερώτηση αξίζει η συγκεκριμένη https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/180715-f&u-fl48202-48 απο οτι ειδα εχει και dvbt2? sorry για το hijack.. Τσιμπα την αφοβα εχω παρει μια 42 κ μια 32 απο τημ προηγουμενη εβδομαδα κ smart και με τους νεους αποκωδικοποιητες
.::lucky13::. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Τσιμπα την αφοβα εχω παρει μια 42 κ μια 32 απο τημ προηγουμενη εβδομαδα κ smart και με τους νεους αποκωδικοποιητες Έχω και εγω δυο απο την συγκεκριμένη μάρκα 32αρες και θέλω ν αλλάξω την μια...Τίμιες μπορώ να πω...ΠΑΩ να την δω..
Rebel21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις φασόν βγαίνουν συχνά σε προσφορές.Τα κατάστημα παραλαμβανουν παρτίδες για αυτόν τον σκοπό. Τα Χριστούγεννα όσοι δεν πρόλαβαν όλο και κάτι αντίστοιχο θα βρουν είτε λέγεται jvc είτε hitachi, thomson η turbox όλες είναι ίδιες. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις