tazman75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 @tazman75 Προσεξε, η 2η λεει μη διαθεσιμη στο site. Επισης, για την Panasonic το σκεφτομαι κι εγω. Εχεις απόλυτο δίκιο για την Samsung και σε ευχαριστώ για την επισήμανση, για την δε Panasonic έχω την ίδια σε 42αρα στο δωμάτιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σκέφτηκα όμως να πάω σε κάτι μεγαλύτερο και αυτός είναι και ο λόγος που ψήνομαι για την jvc που είναι και 4K. Αλλιώς θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια στην Panasonic. Όμως όπως προανέφερα δεν έχω ιδέα για το τι εστι jvc εν έτη 2017 εννοώ (διότι έχω να ασχοληθώ με την jvc από τα νιάτα μου, και δεν είμαι μικρός...)
gps1603 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί να μας πει κάποιος , είτε από τα παιδιά που έχουν παραλάβει είτε από κάποιον που έχει βρει περισσότερες πληροφορίες εάν η JVC LT55K870 έχει HDR ? Υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία JVC TV στην Ελλάδα ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 99.99% δεν εχει Ειδες καπου να αναφερεται HDR; 1
gps1603 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Οχι δεν είδα αλλά επειδή τα specs Που δίνουν είναι πολύ λίγα έλεγα μήπως δεν το γράφουν. Το θέμα είναι ν αξίζει να δώσεις 150 -200 € παραπάνω για να έχεις HDR ? 1
lionheart75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μολις παρέλαβα! Τα υπόλοιπα οταν με το καλό τη στήσω. 4
xaralas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλοριζικη! Οταν βρεις χρονο πες μας εντυπωσεις, ειμαι ετοιμος να παρω και εγω την 49αρα! 1
Diskimpex Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί να μας πει κάποιος , είτε από τα παιδιά που έχουν παραλάβει είτε από κάποιον που έχει βρει περισσότερες πληροφορίες εάν η JVC LT55K870 έχει HDR ? Υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία JVC TV στην Ελλάδα ? Στο μαγαζι λενε δικη τους εισαγωγη ,και εγγυηση .Κανεις και επεκταση για 5 χρονια
pajoee Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μολις παρέλαβα! Τα υπόλοιπα οταν με το καλό τη στήσω. Καλορίζικη και από μένα. Αναμένουμε τις εντυπώσεις σου για την εικόνα. Βάλε και καμιά φωτογραφία από πίσω να δούμε τις συνδέσεις. BT έχει τελικά? 1
Rebel21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Όμως όπως προανέφερα δεν έχω ιδέα για το τι εστι jvc εν έτη 2017 εννοώ (διότι έχω να ασχοληθώ με την jvc από τα νιάτα μου, και δεν είμαι μικρός...) Η jvc δεν υπάρχει πλέον.Οι τηλεοράσεις είναι rebrands της τουρκικής vestel, ίδιο εργοστάσιο που φτιάχνει τις turbox και κάποιες φθηνές panasonic μεταξύ πολλών άλλων.
lionheart75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Η jvc δεν υπάρχει πλέον.Οι τηλεοράσεις είναι rebrands της τουρκικής vestel, ίδιο εργοστάσιο που φτιάχνει τις turbox και κάποιες φθηνές panasonic μεταξύ πολλών άλλων. το αναφερω πρωτο - πρωτο στην αρχη οτι προκειται για vestel jvc τουρκικης προελευσης. Δεν νομιζω οτι καποιος πιστευει οτι προκειται για την ιαπωνικη jvc των παιδικων μας χρονων. Η τιβι ειναι τιμια και πολυ καλη για τα χρηματα της. Σε συγκριση λοιπον με την fhd ue50j6200 που εχω δεν ειδα καμμια διαφορα στην εικονα των digea καναλιων, το upscale της ειναι πολυ καλο παιδια οπως και η εικονα της. Την εστησα αλλα δεν προλαβα να την ψαξω πολυ τα υπολοιπα αργοτερα γιατι ειμαι εκτος. Μια φωτο προλαβα να βγαλω να δειτε και κατεληφθη απο τα παιδια. 1
.::lucky13::. Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 εχει βγει και 48inch f&u στα 269€ αλλα χωρίς smart...
Karatzanis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα και απο μένα. Μόλις την είδα στον Κωτσόβολο και μπορώ να πω οτι από εικόνα στέκεται μία χαρά. Αλλά δεν είναι smart. Δεν είδα BT, ούτε miracast, ή κάτι άλλο σε smart functionality. Έχει youtube & netflix!
lionheart75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μια φωτο. Tο smart που λες δεν στεκει. Ειναι smart. Τις λειτουργιες αυτες δεν εχει αλλα δεν εχει να κανει με το smart κομματι της. Την εψαξες για το bt? Διοτι εγω θα την ψαξω διεξοδικα το βραδι, δεν ειχα χρονο.
georsev Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μια φωτο. Tο smart που λες δεν στεκει. Ειναι smart. Τις λειτουργιες αυτες δεν εχει αλλα δεν εχει να κανει με το smart κομματι της. Την εψαξες για το bt? Διοτι εγω θα την ψαξω διεξοδικα το βραδι, δεν ειχα χρονο. από εικονα πως την βλέπεις?
lionheart75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Λοιπόν αν και δεν την έχω ψάξει πολύ ακόμα, όποιος έχει μικρά παιδιά καταλαβαίνει τι λέω, θα πω κάποια πράγματα και κάποιες πρώτες εντυπώσεις.-Όσο αφορά το Bluetooth, το Miracast και τον δορυφορικό δέκτη, δεν διαθέτει.Η UE50J6200 της οποίας πήρε τη θέση, έχει και Bt και Miracast. Θα ήθελα να είχε αλλά δεν έχει. Μπορώ και χωρίς αυτό όμως!-Καμένος από το απελπιστικά αργό ώρες - ώρες και με lag μενού της UE50J6200 το μενού της JVC ρολάρει χωρίς να lag-άρει πουθενά και είναι εύχρηστο (δεν χρειάστηκε να ψάξω κάτι ιδιαίτερα).-Το remote όμορφο από glossy πλαστικό στην πάνω επιφάνεια, καλής σχετικά ποιότητας και πλήρες, Πολύ ανώτερο από το αντίστοιχο της samsung.-Η τηλεόραση είναι φτιαγμένη όλη από πλαστικό, ενώ η βάση της είναι μεταλλική, βαριά και πολύ καλής ποιότητας. Η κατασκευή της είναι στιβαρή και δεν παρατήρησα ιδιαίτερους τριγμούς κατά την μετακίνηση - κρέμασμα στον τοίχο. Να πω εδώ ότι η κατασκευή της samsung που ανέφερα πρίν είναι απο τις χειρότερες που έχω δεί σε τηλεόραση, πλαστικά με τριγμούς, με όχι καλή εφαρμογή και βάση πλαστικούρα της πλάκας που έχασε το ασημί της χρώμα γρήγορα. Απλά τραγική η κατασκευή της UE50J6200 και φυσικά καλύτερη αυτή της JVC.-Εικόνα σε κανάλια Digea πάρα πολύ καλή για μένα και ομολογώ ότι δεν κατάλαβα διαφορά σε σχέση με την Samsung που αναφέρω. Ωραία χρώματα και εικόνα στα κανάλια out of the box καθώς δεν έχω προλάβει να ψαχτώ με ρυθμίσεις και δεν ξέρω πότε θα βρώ το χρόνο να το κάνω! -HD υλικό έχω μπόλικο, κυρίως cartoon των παιδιών σε 720p και 1080p. Εικόνα πολύ καλή σαν στην Samsung. Ειδικά σε αυτά τα οποία είναι 1080p δεν είδα καμμιά διαφορά είναι το ίδιο Crispy η εικόνα. Σε βιντεάκια στο youtube με 4K ανάλυση έπαθα πλάκα καθώς πρώτη φορά είδα κάτι αντίστοιχο!-Ήχος αρκετά καλός, με καλύπτει και δεν βρήκα να υστερεί πουθενά σε σχέση με την παραπάνω Samsung. Το μόνο θέμα που έχω και θα χρειαστεί λίγο ψάξιμο είναι ότι συνδέω την ηχόμπαρα της JVC που είχα και στην Samsung (με καρφί στην έξοδο ακουστικών ελέω έλλειψης Bt) και ενώ επιλέγω ακουστικά δεν μου αυξάνει την ένταση της ηχόμπαρας όταν αυξομειώνω την ένταση στο remote της αλλά μόνο της TV (παίζουν ταυτόχρονα) και πρέπει να αυξομειώνω την ένταση από το remote της ηχόμπαρας. Πιστεύω ότι θα την βρω την άκρη και θα το κάνω να δουλέψει σωστά, κάτι θα μου διαφεύγει.Αυτά είναι τα πρώτα συμπεράσματα παιδιά. Είμαι ικανοποιημένος από την αγορά μου.Όσοι θέλετε φθηνές ίντσες μην το σκέφτεστε. Με 450 παίρνετε μια πολύ καλή τηλεόραση.Όσοι θέλετε απαραίτητα bt, miracast και δορυφορικό δέκτη και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά, αυτή δεν διαθέτει οπότε πρέπει να κοιτάξετε αλλού!Επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες με hd υλικό, την συνδεσμολογία της τηλεόρασης και κάποιες 4Κ απο βίντεο στο youtube. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2017 από lionheart75 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις