Karatzanis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ΒΤ? Παίζει και με ακουστικά? (Ωωωωω) Νομίζω ότι αύριο θα παραγγείλω και γω...! Θα ήθελα και την γνώμη σας κάνοντας μία τελευταία ερώτηση μιά που είμαι με το χέρι στην σκανδάλη. Βρήκα λοιπόν και αυτή τη Sony 65' αλλά εκθεσιακή (https://www.skroutz.gr/s/8802538/Sony-KD-65SD8505.html) στα 880 ευρώ εσείς θα την πέρνατε? Είναι η διπλή τιμή από την JVC και είναι και εκθεσιακό κομμάτι, αλλά την είδα από κοντά εχθές και είναι εντυπωσιακή (μέγεθος, κυρτότητα, κλπ) και έχει και android. (Το ξέρω ότι είχα πει ότι δε θα δώσω πολλά λεφτά αλλά είναι πολλές οι ίντσες ) 2
Xander Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα και πάλι! Τελικά Xander έχει miracast; Μπορείς να στείλεις περιεχόμενο από το κινητό στην τηλεόραση; Επίσης έχει εφαρμογή για να παίζει σαν τηλεκοντρόλ το κινητό;Πέρα από τον έλεγχο του YouTube με το κινητό δεν έλεγξα αν μπορείς να στείλεις άλλο περιεχόμενο από το κινητό στην tv. Για τηλεκοντρόλ επίσης θα δω αν μπορώ να την ελέγξω μέσω του mi remote. Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Για το Bluetooth δεν είμαι σίγουρος ότι έχει. Γενικά δεν πρόλαβα να ελέγξω διεξοδικά τις λειτουργίες της. Ήμουν χαρούμενος με την εικόνα της που χάζευα βιντεακια όλη την ώρα. Χεχε 2
lionheart75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ναι προηγούμενο μοντέλο έχει και παίζει με ακουστικά όπως είπες, αυτή γιατι όχι; Πιστεύω είναι πλήρης και στα χρήματά της άψογη. @Xander τσέκαρε σε παρακαλώ για Bt διότι με ενδιαφέρει πολύ καθώς έχω bt ηχόμπαρα. Αν και θα την παραλάβω ούτως ή άλλως βέβαια. Εdit: Στο εξωτερικό το μοντέλο ονομάζεται LT-55C870 και βρήκα κάποιες πληροφορίες εδώ όπου δεν αναφέρεται για Miracast & Bluetooth (πατήστε την καρτέλα specification) https://www.currys.co.uk/gbuk/tv-and-home-entertainment/televisions/televisions/jvc-lt-55c870-55-smart-4k-ultra-hd-led-tv-10167273-pdt.html Ίσως βέβαια να είναι ελλιπές και αυτό καθώς δεν είναι του κατασκευαστή. Είδωμεν και να μην έχει BT δεν πειράζει είναι πολύ καλή πρόσφορά έτσι και αλλιώς. 1
lionheart75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ναι προηγούμενο μοντέλο έχει και παίζει με ακουστικά όπως είπες, αυτή γιατι όχι; Πιστεύω είναι πλήρης και στα χρήματά της άψογη. @Xander τσέκαρε σε παρακαλώ για Bt διότι με ενδιαφέρει πολύ καθώς έχω bt ηχόμπαρα. Αν και θα την παραλάβω ούτως ή άλλως βέβαια. Εdit: Στο εξωτερικό το μοντέλο ονομάζεται LT-55C870 και βρήκα κάποιες πληροφορίες εδώ όπου δεν αναφέρεται για Miracast & Bluetooth (πατήστε την καρτέλα specification) https://www.currys.co.uk/gbuk/tv-and-home-entertainment/televisions/televisions/jvc-lt-55c870-55-smart-4k-ultra-hd-led-tv-10167273-pdt.html Ίσως βέβαια να είναι ελλιπές και αυτό καθώς δεν είναι του κατασκευαστή. Είδωμεν και να μην έχει BT δεν πειράζει είναι πολύ καλή πρόσφορά έτσι και αλλιώς. Παιζει και netflix; Eννοείται, έχει και κουμπί ξεχωριστό στο remote της, το οποίο παρεπιπτόντως μου άρεσε πολύ και φυσικά ήταν ανώτερο της j6200 που έχω το οποίο είναι μεγάλη σαβούρα (είμαι ήδη στο δεύτερο και τρίζει απο τον πρώτο μήνα χρήσης).
Xander Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ναι προηγούμενο μοντέλο έχει και παίζει με ακουστικά όπως είπες, αυτή γιατι όχι; Πιστεύω είναι πλήρης και στα χρήματά της άψογη. @Xander τσέκαρε σε παρακαλώ για Bt διότι με ενδιαφέρει πολύ καθώς έχω bt ηχόμπαρα. Αν και θα την παραλάβω ούτως ή άλλως βέβαια. Δυστυχώς αύριο θα μπορέσω να ασχοληθώ μαζί της ξανά το απόγευμα οπότε λογικά θα έχεις παραλάβει. Netflix έχει κανονικά. Και πάνω στο χειριστήριο έχει κουμπάκι για Netflix και YouTube. 1
lionheart75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Οk φίλε σε ευχαριστώ. Δεν πειράζει, χαλιόμαστε τσάμπα και να μην έχει στα 449 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και εικόνα. Εμένα με έκαιγαν κυρίως οι θύρες HDMI και ήθελα 4 πράγμα που έχει επίσης έχει και πάνω απο 1 θύρες usb (3 έχει) και τόσα άλλα, μην είμαστε και πλεονέκτες. Αν έχει και BT θα είναι έκπληξη! Είδωμεν αύριο. Θα ήθελα και την γνώμη σας κάνοντας μία τελευταία ερώτηση μιά που είμαι με το χέρι στην σκανδάλη. Βρήκα λοιπόν και αυτή τη Sony 65' αλλά εκθεσιακή (https://www.skroutz.gr/s/8802538/Sony-KD-65SD8505.html) στα 880 ευρώ εσείς θα την πέρνατε? Είναι η διπλή τιμή από την JVC και είναι και εκθεσιακό κομμάτι, αλλά την είδα από κοντά εχθές και είναι εντυπωσιακή (μέγεθος, κυρτότητα, κλπ) και έχει και android. (Το ξέρω ότι είχα πει ότι δε θα δώσω πολλά λεφτά αλλά είναι πολλές οι ίντσες ) Προσωπικά εκθεσιακή δεν θα έπαιρνα ποτέ φίλε μου. Η τηλεόραση είναι πολύ καλή αλλά η χρήση αδιάκοπη. no go για μένα αλλά επίσης δεν στην δίνουν και τσάμπα ~900 ευρώ είναι πολλά. Μπορείς να πάς στην 65 mu6122 αν δεν κάνω λάθος που είναι στα 999 τώρα και καινούργια. Υποδεέστερη αλλά sammy, VA, RGB και καινούργια. Edit: καλά θυμάμαι http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-Tv-65-Ue65mu6122-KXXH.htm
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αν έχει και BT θα είναι έκπληξη! Πολυ δυσκολο να ΜΗΝ εχει. Εκπληξη θα ειναι λοιπον να ΜΗΝ εχει BT. Αυτο που εχω αμφιβολια για την συγκεκριμενη, ειναι για το αν εχει δορυφορικο δεκτη. Λογικα θα επρεπε να εχει, μου κανει μεγαλη εντυπωση που δεν αναφερεται... Οποιος εχει παραλάβει ας βγαλει μια φωτογραφια το πισω πανελ με τις συνδεσεις για να ξεκαθαρισει αυτο. Διπλα στην εισοδο της επιγειας ειναι συνηθως το "F type connector" της δορυφορικης.
lionheart75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μακάρι Γιάννη να είναι έτσι, έχω σηκωθεί πουρνό - πουρνό και προετοιμάζω το έδαφος! Όταν θα την έχω θα ενημερώσω το νήμα. 1
pigos23 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Για xbox one x θα κανει λετε?? Εννοω θα ειναι true 4Κ?
lionheart75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 True είναι φίλε, RGB 4K & VA panel. Τώρα για input lag δεν γνωρίζω. 1
Xander Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν δεν παραλάβει ο lionheart75. Το απόγευμα που σχολαω θα ανεβάσω φωτογραφία το πίσω μέρος. Επίσης ξέχασα να πω ότι η τηλεόραση υποστηρίζει wifi 5ghz. (δεν ξέρω αν την υποστηρίζουν όλες αυτή την μπάντα) Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2017 από Xander
tazman75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά, Είμαι έτοιμος να την παραγγείλω. Πριν όμως το κάνω θα ήθελα και τα φώτα σας στις εξής δύο εναλλακτικές: https://www.germanos.gr/product/smart-tv-panasonic-tx-49ds503-fhd-49/20331931/ https://www.germanos.gr/product/samsung-smart-tv-ue55k5500-fhd-55/20355713/ Προφανώς τα χαρακτηριστικά τους είναι κατωτερα, όμως η αξιοπιστία τους είναι σχετικά επιβεβαιωμενη.
Βασιλης 123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Είναι αναλόγως τι ανάλυση σε καλύπτει πιστεύω.Δεν μπορείς να συγκρίνεις 2 τηλεοράσεις με μεγάλη διαφορά στην ανάλυση.Εαν θέλεις 4K φθηνή πας σε αυτή την jvc εάν θέλεις προσφορά σε full hd πας στην Samsung
Chrisfm94 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 @tazman75 Προσεξε, η 2η λεει μη διαθεσιμη στο site. Επισης, για την Panasonic το σκεφτομαι κι εγω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις