lionheart75 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Παράγγειλα από κωτσοβολο την 39 στα 279. Δυστηχως δεν έχω χώρο την θέλω για δωμάτιο. Αν βγει κάτι καλύτερο όμως Παρασκευή θα την ακυρώσω. Γενικά είναι καλές οι jvc; Φίλε πολύ καλή επιλογή, την είδα να παίζει και για τα χρήματά της είναι άψογη. Αν έχεις χώρο προχώρα. Υπόψη σε δωμάτιο είχα τα τελευταία 3 χρόνια 42αρα και όταν παραλάβω θα έχω 50άρα μιας και η UE50J6200 θα πάει στο δωμάτιο. Το μάτι θα συνηθίσει πολύ γρήγορα το μέγεθος. Εννοείται ότι για να γλυτώσεις χώρο θα την βάλεις σε τοίχο. Λοιπόν σε λίγο φωτογραφίες της 43άρας JVC UHD 4K που είναι και αυτή σε προσφορά στα 349€ με την αντίστοιχη προσφορά της 43άρας LG UHD 4K πάλι στα 349€. Τις πέτυχα δίπλα - δίπλα στον Κώτσο Riverwest. Ποιος θα είναι ο νικητής; Edit: Λοιπόν λάθος μου νόμιζα ότι η LG ήταν UHD αλλά είναι FHD. Το μοντέλο είναι LG 43LJ500V FHD και είναι στα 349€ επίσης με την JVC LT43K870 Όπως θα δείτε στις επισυναπτόμενες φώτο η εικόνα της JVC είναι πιο καθαρή και πιο crispy απο αυτή της LG Αριστερά η LG και δεξιά η JVC. Επίσης έχω να ανακοινώσω ότι μόλις μου ήρθε μήνυμα και η παράδοση θα γίνει αύριο 23/11 απο 1500 έως 1730!!! @Matrixxx είσαι πολύ τυχερος ρε φίλε!!! Έχω πάθει πλάκα, ξέρεις εσύ! 6
vairass Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μήπως έχουν διαφορετική ρύθμιση στην εικόνα; φοβερή η JVC δεν το περίμενα.
lionheart75 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μήπως έχουν διαφορετική ρύθμιση στην εικόνα; φοβερή η JVC δεν το περίμενα. Δεν ξέρω αλλά σιγα μην έχει και αν έχει θα έχουν και οι δύο άρα; Kλάσεις ανώτερη, κρίμα που δεν ήταν 4K η LG αλλά και αυτές που είδα δεν μου άρεσαν, καλύτερη η JVC VA panel vs IPS η απάντηση είναι γνωστή. 1
Chrisfm94 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Φιλε Lionheart ειμαι αναμεσα σε αυτη τη JVC που ποσταρες και σε αυτη την LG: https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/179592-lg-43uj620v-43 Την ειδες μηπως καθολου απο κοντα να μου πεις εντυπωσεις; Με ψηνετε για την JVC με αυτα που λετε, θα αντεξει για καιρο ομως;
lionheart75 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Φιλε Lionheart ειμαι αναμεσα σε αυτη τη JVC που ποσταρες και σε αυτη την LG: https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/179592-lg-43uj620v-43 Την ειδες μηπως καθολου απο κοντα να μου πεις εντυπωσεις; Με ψηνετε για την JVC με αυτα που λετε, θα αντεξει για καιρο ομως; Mην το σκέφτεσαι καν φίλε, σε αυτή αναφερόμουν καθώς την είχε σε άλλο stand πιο μακρυά. Δεν λέει με τίποτα. Είπαμε IPS panel με RGBW. Κρίμα που δεν την είχε δίπλα - δίπλα για να καταλάβεις διαφορά. θα αντεξει για καιρο ομως; 2 έτη εγγύηση και αν θέλεις αγοράζεις επέκταση. 1
vairass Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Λογικά εννοεί αν θα αντέξει όπως οι μαρκες... Ας πούμε στο σαλόνι έχω μια πλάσμα LG σχεδόν 8 χρόνια. 2
lionheart75 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα και με τα ηλεκτρονικά παίζει ρόλο και σε τι κομμάτι θα πέσεις. Πολλοί κλαίνε τα πολλά λεφτά τους γιατί έπεσαν σε ελαττωματικά κομμάτια. Είναι και θέμα τύχης αυτό.
Chrisfm94 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αυτο εννοω, ας πουμε αυτη που εχω στο σαλονι ειναι μια Samsung 10ετιας. Στο PC εχω TV-Monitor LG 5 χρονια. Αυτο εννοω, αν σε βαθος χρονου θα αντεξει και δε θα τα φτυσει στα 3 χρονια, μονο εκει "κωλωνω" για την JVC. Στη φωτο (αν και με αλλο μοντελο) φαινεται η διαφορα, και η καλη ποιοτητα εικονας της.Τελικα, ισως ομως αφησω και τις LG, με τα RGBW τους... Ισως κινηθω σε Samsung 40αρα (αντι 43αρα LG που σκοπευα), καποια απο αυτες ας πουμε: http://bit.ly/2zgKzdj (link απο σκρουτζ).
lionheart75 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Aν πάς σε sammy mu σειρά μια χαρά είναι. Καλές τηλεοράσεις. Απλά για την ιστορία, έχω sammy fhd ue50j6200 120Hz refresh rate και φυσικά VA panel. H τηλεόραση αν και έχει φοβερή εικόνα για τα χρήματα που είχα δώσει σε αντίστοιχη προσφορά πρίν 2 χρόνια (στα 599) έχει θέματα με την ομαλότητα κύλισης του λειρουργικού της tizen. Υπάρχουν στιγμές που σέρνεται απίστευτα, κολλάει και μου ρχεται να την πετάξω απο το παράθυρο. Δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό αλλά και σε πολλούς άλλους. 4 cores σου λέει μετά. Δεν λέω ότι όλες είναι έτσι αλλά καμμία δεν είναι τέλεια. Η JVC αν και δεν την έχω ακόμα, μου αρεσε σαν ποιότητα εικόνας και σαν πακέτο χαρακτηριστικών στα χρήματα που δαπάνησα για 55" ήτοι μόλις 449€.Το αν θα αντέξει 10χρόνια δεν ξέρω και ίσως δεν με απασχολεί καθώς στα 5-6 χρόνια να είμαστε καλά θα έχει αλλαχθεί με κάτι άλλο αν όχι νωρίτερα έτσι όπως τρέχει η τεχνολογία. Αν όχι, δεν θα κλαίω τα διπλάσια χρήματα όμως. 2
Chrisfm94 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Εγινε, σ ευχαριστω παρα πολυ. Θα περιμενω μεχρι και Παρακευη να δω αν θα παιχτει καμια προσφορα σε Samsung, αλλιως παω σε JVC απ'οτι φαινεται. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ξέρουμε αν έχει αποκωδικοποιητή dvb-t2; Τώρα το είδα στο site του κωτσοβολου. Έχει.
Xander Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Την πήρα σήμερα τελικά. Για τα λεφτά της την θεωρώ πολύ καλή. Δοκίμασα 4k βιντεακια από YouTube και ταινίες fhd και με έχει ενθουσιάσει. Ο media player της αναγνωρίζει srt υπότιτλους και το wifi της είναι μια χαρά. Αν θέλετε κάτι άλλο να δω πείτε μου 3
lionheart75 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι Ντίλερ της JVC. Ενας αυριανός (καθώς παραλαμβάνω αύριο) κάτοχος τηλεόρασης vestel - jvc για πρώτη φορά είμαι! Την πήρα σήμερα τελικά. Για τα λεφτά της την θεωρώ πολύ καλή. Δοκίμασα 4k βιντεακια από YouTube και ταινίες fhd και με έχει ενθουσιάσει. Ο media player της αναγνωρίζει srt υπότιτλους και το wifi της είναι μια χαρά. Αν θέλετε κάτι άλλο να δω πείτε μου Μπράβο φίλε καλορίζικη! Επομένως θα ησυχάσω επιτέλους εγώ και μπορούν τα παιδιά να πρήζουν εσένα χαχαχα 2
Karatzanis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα και πάλι! Τελικά Xander έχει miracast; Μπορείς να στείλεις περιεχόμενο από το κινητό στην τηλεόραση; Επίσης έχει εφαρμογή για να παίζει σαν τηλεκοντρόλ το κινητό;
lionheart75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα και πάλι! Τελικά Xander έχει miracast; Μπορείς να στείλεις περιεχόμενο από το κινητό στην τηλεόραση; Επίσης έχει εφαρμογή για να παίζει σαν τηλεκοντρόλ το κινητό; Αν κρίνω απο το περσινό μοντέλο ναί. Επίσης το περσινό έχει και Bt. Aναμένουμε και τον Xander που παρέλαβε πρώτος καθώς είναι ο πλέον αρμόδιος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις