lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Θα κάνω και εγώ μία τελευταία απόπειρα το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι. Αν βγάλω άκρη θα σας ενημερώσω, αν όχι θα το πάρω απόφαση ότι η τηλεόραση έχει τόσο super σήμα που πιάνει 100+ κανάλια Βγάλε απο το μυαλό σου απλά τα 2 πρώτα ψηφία και καθάρισες!
green_D Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 tazman75 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν έχω προβλημα με το μεγεθος (τωρινή τηλεόραση στο σαλόνι: 32αρα, χωρίς ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη, οπότε ό,τι και να παρω θα μου φανει τρομερη αναβαθμιση). Δίκιο έχεις, θα πάω απο εβδομαδα από καταστημα μπας και βρω την μεγαλυτερη, αλλιώς θα δω εαν θα παρω την 49'' ή θα περιμενω τα Χριστούγεννα. Και πάλι ευχαριστώ.
tazman75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 tazman75 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν έχω προβλημα με το μεγεθος (τωρινή τηλεόραση στο σαλόνι: 32αρα, χωρίς ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη, οπότε ό,τι και να παρω θα μου φανει τρομερη αναβαθμιση). Δίκιο έχεις, θα πάω απο εβδομαδα από καταστημα μπας και βρω την μεγαλυτερη, αλλιώς θα δω εαν θα παρω την 49'' ή θα περιμενω τα Χριστούγεννα. Και πάλι ευχαριστώ. Να είσαι καλά! Και εγώ 40αρα με εξωτερικό αποκωδικοποιητη είχα μέχρι χθες και ξεκίνησα για αναβάθμιση σε 48-49 ίντσες. Έτυχε και είδα την συζήτηση που ξεκίνησε ο φίλος lionheart75 και έτσι βρέθηκα με 55αρα. Οπότε εξαρτάται από τον χώρο που προορίζεται, το μάτι άλλωστε είναι αχορταγο και ότι και να πάρεις μετά από κάποιο διάστημα σου μπαίνουν σκέψεις για εκ νέου αναβάθμιση!
Xander Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν έκανα και άλλες προσπάθειες αυτόματου συντονισμού και δοκίμασα και με αλλαγή γλώσσας στα Αγγλικά αλλά τίποτα δεν κατάφερα. Παραμένει η αρίθμηση απο 101+. Επίσης σκέφτηκα μήπως κατά τη μετακίνηση και την είσοδο αριθμού αν βάλεις π.χ. 001 μήπως το πάρει αλλά και πάλι δεν το παίρνει. Δεν το ψάχνω άλλο άλλωστε δεν με πειράζει έτσι που είναι. Όπως είπα και πρίν έβαλα μόνο τα HD κανάλια και κανά 2-3 άλλα που δεν έχουν HD και έσβησα ότι άλλο άχρηστο έβγαλε η αναζήτηση και ουσιαστικά έχεις 15 κανάλια max που αξίζει να έχεις στη λίστα της Tv. Πως το κατάφερε ο @Xander να δώσει σωστή αρίθμηση το έχω πράγματι απορία, προφανώς κάτι διαφεύγει αλλά δεν πειράζει μια χαρά είναι και έτσι. Για την εικόνα με ενδιαφέρει και μένα όποιος βρει μια καλή all around ρύθμιση ας σφυρίξει! Μου κάνει περίεργο το ότι και το μενού σου είναι λίγο διαφορετικό από το δικό μου. (δες την δική μου εικόνα που ανέβασα πριν)
Xander Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Έχετε την ίδια τηλεόραση σίγουρα; Θέλω να πιστεύω πως ναι.
Xander Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Την ίδια έχουμε Επίσης αν θυμάμαι καλά έκανα και ένα check αν υπάρχει κανένα software update για την τηλεόραση. Δεν έβγαλε κάτι βέβαια. Τι να πω. Παράξενο 1
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ναι έκανα και εγώ check update αλλά δεν έγβαλε κάτι. Αν θυμάμαι το τελευταίο ήταν ιούνιο του 17. Το μενού στο δείχνει διαφορετικά διότι εγώ πάτησα απλά το ok εσύ στη φωτό σου έχεις πατήσει το πράσινο κουμπάκι tag/untag και δείχνει διαφορετικά τη λίστα καναλιών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις