tazman75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αν μπορείς στείλε φώτο με την σειρά των ενεργειών που έκανες γιατί σε εμένα και πολλούς ακόμη κατόχους δεν μας επιτρέπει την αλλαγή.
Xander Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 χαχαχα όσο ζεις μαθαίνεις! Επιλέγω μετακίνηση στο κανάλι που θέλω, βάζω αριθμό π.χ 1 και μου λέει μη επιτρεπτή ενέργεια, πως το έκανες; Θα σου πω τα βήματα ακριβώς μήπως εντοπίσεις διαφορά. Τα κανάλια δεν τα βρήκα κατά την αρχική εγκατάσταση που σου βγάζει η τηλεόραση όταν την ανοίξεις για πρώτη φορά. Συνδέθηκα μόνο σε ίντερνετ έφτιαξα ώρες κτλ και προχώρησα. Μετά από πήγα menu->installation->automatic channel scan->digital aerial. Βρήκε όλα τα κανάλια και μετά menu->channel list και έφτιαξα τα κανάλια στη λίστα που είδες. Η αλήθεια είναι ότι το 1 δεν το πείραξα. Προσπάθησες να ξεκινήσεις από το 2 και μετά;
theosk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Συγκρινεις (υποθετεις οτι θα ειναι ιδια η εικονα) μια fullHD με μια UHD !?!?!?!?!?! [/quote Θέλεις να πεις δηλαδή πώς οποιαδήποτε τηλεόραση με μεγαλύτερη ανάλυση είναι καλύτερη από μια υποδεέστερη όσον αφορά την ανάλυση συγκεκριμένα? Μάλλον εγώ είμαι τελείως άσχετος και με ενδιαφέρει η ποιότητα του πάνελ πρώτα και όχι αυτή καθαυτή η ανάλυση
Xander Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Συγκρίνεις δύο τηλεοράσεις όμως που το μοναδικό κοινό στοιχείο είναι η μάρκα. Όλα τα άλλα διαφορετικά.
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Συγκρινεις (υποθετεις οτι θα ειναι ιδια η εικονα) μια fullHD με μια UHD !?!?!?!?!?! [/quote Θέλεις να πεις δηλαδή πώς οποιαδήποτε τηλεόραση με μεγαλύτερη ανάλυση είναι καλύτερη από μια υποδεέστερη όσον αφορά την ανάλυση συγκεκριμένα? Μάλλον εγώ είμαι τελείως άσχετος και με ενδιαφέρει η ποιότητα του πάνελ πρώτα και όχι αυτή καθαυτή η ανάλυση Φίλε μου έχω την j6200 σαν μέτρο σύγκρισης και σου λέω ότι η εικόνα είναι αντίστοιχης ποιότητας στην JVC (αναφέρομαι σε 720p και 1080p υλικό). Eπίσης στα ψηφιακά της Digea τολμώ να πώ ότι είναι και καλύτερη καθώς το upscale της είναι υποδειγματικό. Όλα αυτά με 450 ευρώ. Σε κάλυψα; (Σε βίντεο 4k χάνεσαι. Δεν έχει HDR αλλά who cares... 450 ευρώ....!)
tazman75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τι εννοείτε ότι δεν μπορείτε να βάλετε τα κανάλια σε αριθμό κάτω του 100; εγώ κανονικά τα έβαλα από το 1 και πάνω. IMG_20171126_130155.jpg Τι στο καλό, άλλη τηλεόραση πήρα εγώ; Αν μπορείς στείλε φώτο με την σειρά των ενεργειών που έκανες γιατί σε εμένα και πολλούς ακόμη κατόχους δεν μας επιτρέπει την αλλαγή. Εκτος αν παίζει ρόλο η γλώσσα που έχεις επιλέξει (αν δεν κάνω λάθος έχεις επιλέξει Αγγλικά)
theosk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Συγκρίνεις δύο τηλεοράσεις όμως που το μοναδικό κοινό στοιχείο είναι η μάρκα. Όλα τα άλλα διαφορετικά.Δεν έκανα ποτέ σύγκριση, γιατί ποτέ δεν είδα από κοντά την 870. Το μόνο που είπα είναι πώς αν η ποιότητα εικόνας είναι αντίστοιχη της 770, τότε δεν αξίζει η αγορά της. Νομίζω είμαι πολύ σαφής
Xander Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τι στο καλό, άλλη τηλεόραση πήρα εγώ; Αν μπορείς στείλε φώτο με την σειρά των ενεργειών που έκανες γιατί σε εμένα και πολλούς ακόμη κατόχους δεν μας επιτρέπει την αλλαγή. Εκτος αν παίζει ρόλο η γλώσσα που έχεις επιλέξει (αν δεν κάνω λάθος έχεις επιλέξει Αγγλικά) Τα έγραψα 6 post πιο πάνω τα βήματα ακριβώς που ακολούθησα.Ναι σαν γλώσσα αγγλικά έχω βάλει. Να παίζει αυτό ρόλο; δεν το πιστεύω
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Θα σου πω τα βήματα ακριβώς μήπως εντοπίσεις διαφορά. Τα κανάλια δεν τα βρήκα κατά την αρχική εγκατάσταση που σου βγάζει η τηλεόραση όταν την ανοίξεις για πρώτη φορά. Συνδέθηκα μόνο σε ίντερνετ έφτιαξα ώρες κτλ και προχώρησα. Μετά από πήγα menu->installation->automatic channel scan->digital aerial. Βρήκε όλα τα κανάλια και μετά menu->channel list και έφτιαξα τα κανάλια στη λίστα που είδες. Η αλήθεια είναι ότι το 1 δεν το πείραξα. Προσπάθησες να ξεκινήσεις από το 2 και μετά; Nα σαι καλά φίλε μου. Εγώ - προφανώς και ο vairass tazman75 τα εγκαταστήσαμε με την αρχική εγκατάσταση οπότε εκεί βρίσκεται το Θέμα. Θα το ψάξω και θα επανέλθω. Ευχαριστώ και πάλι. 2
tazman75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Nα σαι καλά φίλε μου. Εγώ - προφανώς και ο vairass tazman75 τα εγκαταστήσαμε με την αρχική εγκατάσταση οπότε εκεί βρίσκεται το Θέμα. Θα το ψάξω και θα επανέλθω. Ευχαριστώ και πάλι. Περιμένω νεότερα λοιπόν από την νέα σου απόπειρα και το απόγευμα θα το δοκιμάσω και εγώ γιατί τώρα βρίσκομαι εκτός. Καλή μας τύχη... 1
Xander Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν βαριέται κάποιος κάτοχος ας γράψει ποιο είναι το ιδανικό setup για να δίνει την καλύτερη δυνατή εικόνα. (dynamic, sports, natural, cinema κτλ) 1
green_D Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μιας και τελείωσε η 55αρα, αντίστοιχα χαρακτηριστικά έχει και η 49αρα (πχ VA panel...)? Αξίζει η αγορά της (στα 399ευρώ) ή καλύτερα να περιμένω κάτι άλλο προς τα Χριστούγεννα ? Ευχαριστώ πολύ Υσ: Μετανιωμένος παραλίγο αγοραστής της προσφοράς του τόπικ....
tazman75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μιας και τελείωσε η 55αρα, αντίστοιχα χαρακτηριστικά έχει και η 49αρα (πχ VA panel...)? Αξίζει η αγορά της (στα 399ευρώ) ή καλύτερα να περιμένω κάτι άλλο προς τα Χριστούγεννα ? Ευχαριστώ πολύ Υσ: Μετανιωμένος παραλίγο αγοραστής της προσφοράς του τόπικ.... Πέρασε μια βόλτα αύριο πρωί από κάποιο κατάστημα, εγώ πέρασα εχθές από το riverwest για να δω την εξέλιξη της παραγγελίας από το site και ενώ από την Παρασκευή στο site έγραφε μη διαθεσιμη, νασου μπροστά μου 10+ 55αρες στο κουτί τους, οπότε και την παρέλαβα επιτόπου. Αν έχεις χρόνο δεν χάνεις τίποτα. Για την δε 49αρα έχει τα ίδια πολύ καλά χαρακτηριστικά, οπότε εξαρτάται από το τι διαστάσεις ψάχνεις και το ποσό που εσύ θεωρείς ευκαιρία. Οι προσφορές δεν τελειώνουν, θα βγουν και άλλες εορταστικες ίσως και καλύτερες από την 55αρα.
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Περιμένω νεότερα λοιπόν από την νέα σου απόπειρα και το απόγευμα θα το δοκιμάσω και εγώ γιατί τώρα βρίσκομαι εκτός. Καλή μας τύχη... Λοιπόν έκανα και άλλες προσπάθειες αυτόματου συντονισμού και δοκίμασα και με αλλαγή γλώσσας στα Αγγλικά αλλά τίποτα δεν κατάφερα. Παραμένει η αρίθμηση απο 101+. Επίσης σκέφτηκα μήπως κατά τη μετακίνηση και την είσοδο αριθμού αν βάλεις π.χ. 001 μήπως το πάρει αλλά και πάλι δεν το παίρνει. Δεν το ψάχνω άλλο άλλωστε δεν με πειράζει έτσι που είναι. Όπως είπα και πρίν έβαλα μόνο τα HD κανάλια και κανά 2-3 άλλα που δεν έχουν HD και έσβησα ότι άλλο άχρηστο έβγαλε η αναζήτηση και ουσιαστικά έχεις 15 κανάλια max που αξίζει να έχεις στη λίστα της Tv. Πως το κατάφερε ο @Xander να δώσει σωστή αρίθμηση το έχω πράγματι απορία, προφανώς κάτι διαφεύγει αλλά δεν πειράζει μια χαρά είναι και έτσι. Για την εικόνα με ενδιαφέρει και μένα όποιος βρει μια καλή all around ρύθμιση ας σφυρίξει!
tazman75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν έκανα και άλλες προσπάθειες αυτόματου συντονισμού και δοκίμασα και με αλλαγή γλώσσας στα Αγγλικά αλλά τίποτα δεν κατάφερα. Παραμένει η αρίθμηση απο 101+. Επίσης σκέφτηκα μήπως κατά τη μετακίνηση και την είσοδο αριθμού αν βάλεις π.χ. 001 μήπως το πάρει αλλά και πάλι δεν το παίρνει. Δεν το ψάχνω άλλο άλλωστε δεν με πειράζει έτσι που είναι. Όπως είπα και πρίν έβαλα μόνο τα HD κανάλια και κανά 2-3 άλλα που δεν έχουν HD και έσβησα ότι άλλο άχρηστο έβγαλε η αναζήτηση και ουσιαστικά έχεις 15 κανάλια max που αξίζει να έχεις στη λίστα της Tv. Πως το κατάφερε ο @Xander να δώσει σωστή αρίθμηση το έχω πράγματι απορία, προφανώς κάτι διαφεύγει αλλά δεν πειράζει μια χαρά είναι και έτσι. Για την εικόνα με ενδιαφέρει και μένα όποιος βρει μια καλή all around ρύθμιση ας σφυρίξει! Θα κάνω και εγώ μία τελευταία απόπειρα το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι. Αν βγάλω άκρη θα σας ενημερώσω, αν όχι θα το πάρω απόφαση ότι η τηλεόραση έχει τόσο super σήμα που πιάνει 100+ κανάλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις