REDBOUL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 kai ektos aytoy,san prwto filiko link exei to insomnia...enas akomh logos na ksekatharisei to insomnia thn thesh toy se tetoioy eidoys zhthmata,idiws proeklogika.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Ρε παιδια εγω το εβαλα για να γελασουμε...Και μην μου πειτε οτι οι πολιτκοι μας δεν ειναι για γελια...Εξ αλλου λεει οτι ακολουθει και γαλαζια εκδοση.Γελαστε !!!!Ειναι το καλιτερο που μπορειτε να κανετε... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 LL_NEO esu 9a ta edines mono kai mono gia na kaneis plaka? Egw pantws oxi ..... 9a sumfwnhsw me to oti den einai kai toso tuxaio to gegonos. Το κόστος είναι πολύ μικρότερο απ'όσο λέει ο LL_NEO. Με 12€ το χρόνο έχεις domain και δωρεάν hosting. Έχω κλεισμένα 3-4 domains γιά διάφορα sites που έχω εντελώς γιά πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Οπως και να ναι δεν ειδα να λεει( η σατυριζει) κατι που δεν ισχυει.... Δε καταλαβαινω γιατι τετοια αντιδραση?? Λες και δε ξερουμε τι συμβαινει γυρω μας το site αυτο θα μας ανοιγε τα ματια...... Εγω παντως το θεωρω πολυ πετυχημενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Άσε που αν αλλάξει κυβέρνηση στις 8 Μαρτίου, αλλάζοντας το background, τα χρώματα και μερικές φωτογραφίες, το site θα παραμένει επίκαιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 lol Μακαρι να εχεις αδικο γιατι αλλιως βλεπω να η Ελλαδα να ειναι το πρωτο ιδιωτικο κρατος στο κοσμο..... greece.com θα λεει η σημαια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
as223 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Φοβερο site! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Kalo tha htan epeidh to thema einai sovaro,den prokeitai gia ena nomimo site, Και που ακριβώς βρίσκεται η παρανομία στο συγκεκριμένο site? Ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markospap Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Ena palio rito nomizw pws ekfrazei thn olh katastash me afto to site: "Metaksi asteiou kai sovarou legontai ta pio sovara pragmata"! Skeftomenos loipon auto to rito nomizw pws tipota den einai tyxaio kai to site exei polles pithanothtes na thelei na perasei kapoio mhnyma alla xrhsimopoiei asteio tropo. Anyway, o kathenas einai ypethinos gia tis prakseis tou kai tis epiloges tou, apo tis opoies krinetai kai krinei...opote as kanei o,ti thelei!!! Filika Panta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vetony Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Το site είναι 100% νόμιμο. Δεν βλέπω να παρανομεί πουθενά!!! Εάν είναι έτσι θα πρέπει να κλείσουν και όλα τα τηλεοπτικά κανάλια τα οποιά τα απασχολούν αυτά τα θέματα τελευταία. Και επειδή βλέπω ότι μερικοί πειράχτηκαν από το περιοχέμενο του site, απλώς θα τους υπενθυμίσω την ωμή πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται παρά να παρακολουθείς την επικαιρότητα των ημερών. Μπράβο στο δημιουργό του site γιατί βλέπει τα χάλια μας με χιούμορ!!! Εξάλλου, αν σε κάποιον δεν αρέσει το περιεχόμενο ενός site απλώς δεν το επισκέπτεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Βουλευτής σε χωριό της επαρχίας.... (ΕΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ) Β: Βουλευτής Γ: Γραμματέας του Βουλευτή Π: Πολίτης ( διάφοροι κακόμοιροι ) Β: Φίλοι και φίλες είμαστε εδώ να κάνουμε τα πάντα για εσάς! (ακούγετε πολύ τελευταία) Π: Κύριε βουλευτά θα ήθελα να διορίσετε στο δημόσιο την κορούλα μου Β: Μάλιστα... μας ζητάτε κάτι εύκολο. Κύριε γραμματέα γράψτε... διορισμός.... εντάξει; Γ: Μάλιστα κύριε βουλευτά. Π: Κύριε βουλευτά εγώ θα ήθελα να μου βγάλετε μία άδεια για τη λαϊκή Β: Μάλιστα... μην ανησυχείτε. Κύριε γραμματέα γράψτε... άδεια λαϊκής.... εντάξει; Γ: Μάλιστα κύριε βουλευτά. Π: Κύριε βουλευτά θα ήθελα να σας ζητήσω κάτι.... αλλά ντρέπομαι. Β: Πείτε μου σας παρακαλώ.... δεν υπάρχει θέμα... Π: Να ξέρετε έχω ένα πρόβλημα με τα @@ μου και δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Β: Συνεχίστε.... Π: Να ξέρω ότι στην αμερική κάνουν μεταμόσχευση. Θα ήθελα λοιπόν ένα ζευγάρι @@. Β: Πολύ ωραία.... Κύριε γραμματέα γράψτε.... @@ για τον κύριο. Γ: Τι λέτε κύριε βουλευτά.... Θα γράψω τέτοιο πράγμα στο ρουσφετο-notepad;;;; Β: Και βέβαια να το γράψετε.... αφού όλοι @@ θα πάρουν!!!! Προς γνώση και συμόρφωση!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Thewrw aparadexth' date='thn apodoxh apo toys moderators alla kai toy dhmioyrgoy toy topic ths filoksenishs tetoioy eidoys site,paranomwi afoy disfhmizoyn proswpa epwnyma paratakseis kommatikes kia ideologies,akoma prosvaloyn proswpika kathe atomo toy forum to opoio mporei pithanwn na mhn symfwnei me to site...,etairies oloklhres grafontai ws sponcores twn roysfetologwn...eleos.. Kai oxi mono peran ayths ths anoxhs,anexomaste kai xrhstes poy mas lene kai ti na psifisoyme...e oxi.. Kalo tha htan epeidh to thema einai sovaro,den prokeitai gia ena nomimo site,kai epeidh to insomnia diathrei apsogh stash oson afora toys nomoys,na parei ksekatharh thesh an anexetai tetoioy eidoys site h oxi,na kseroyme kai emeis oi xrhstes toy...[/quote'] Ποιό νόμο παραβαίνει; :lol: Δεν τα λες καλλίτερα αυτά σε αυτούς που παρανόμησαν αληθινά; Να θυμίσεις σ' εκείνους, τους νόμους. Γιατί είμαι σίγουρη πως αν κάποιος από αυτούς πόσταρε εδώ, θα έτρωγε ban με τόση παρανομία. Πάντως, συμφωνώ πως το θέμα είναι σοβαρό. Γι αυτό και θα πρέπει να κάνουμε κάτι δραστικό όταν φτάσει η ώρα και να αφήσουμε τους στρουθοκαμηλισμούς. Btw, Γιάννη, απίστευτο το site! Εύγε! Εύγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Το θέμα παρακολουθείτε. Με την παραμικρή προσπάθεια μετατροπής του θέματος σε πολιτική αντιπαράθεση ή υποβολής-πρότασης ψήφου, το θέμα θα ΣΒΗΣΤΕΙ και θα υπάρξουν κυρώσεις (βλ. ban) στα μέλη που θα συμμετάσχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Τελικα ουτε πλακα δεν μπορουμε να κανουμε.Πιστευω οτι ειναι στη διαθεση του καθενος πως θα κρινει και θα αξιολογισει το καθε ποστ. Δυστυχως απο οτι βλεπω γενικα οι κακοβουλοι παραμονευουν παντου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rousfeti Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Γειά σας παιδιά, Είμαι ο δημιουργός του rousfeti.com και επειδή ακούω πολλά περίεργα σενάρια σχετικά με το site, απλά θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Το site δημιουργήθηκε αποκλειστικά από μένα και κανέναν άλλο. Ούτε μπλέ ούτε πράσινοι ούτε κόκκινοι συμμετείχαν, δεν έχω καμία επαφή με κανέναν απο δαύτους. Μου πήρε περίπου 4 ώρες, 1 για το html, 2 για τον εξελληνισμό, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του guestbook script και το υπόλοιπο για διάφορα μερεμέτια όπως ο ύμνος, κ.λ.π. Δεν υπάρχει καμία κρυφή ατζέντα ούτε προσπάθεια προώθησης κάποιας πολιτικής παράταξης. Εφτιαξα το site απλά γιατί έχω βαρεθεί τους πολιτικούς και την συμπεριφορά τους. Το ότι το site σήμερα είναι πράσινο δεν σημαίνει τίποτα, θα μπορύσε το ίδιο εύκολα να είναι μπλε, είμαι σίγουρος ότι όποιος και να κερδίσει τις εκλογές, η νοοτροπία και το modus operandi δεν θ' αλλάξει. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.