Προς το περιεχόμενο

Και...ρουσφετι on line!!!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το Α χρωμα ειναι 21 συναπτα ετη,και βλεποντας κανεις την ιστοσελιδα νομιζω οτι ευκολα κανεις βγαζει συμπερασμα.Δεν αναφερεται καθολου στο Β.Επισης το Β ευαγγελεται οτι δεν θα κανει τιποτε που να μας θυμιζει το Α και για αυτο πρεπει να το εμπιστευθουμε. :)

Δημοσ.

Αλλάζοντας χρώμα και 3 φωτογραφίες θα μπορούσε να είναι το Β, δεν νομίζω πως αβαντάρει κανέναν. Εμένα μου αρέσει ο ύμνος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ τα μέλη να αποφύγουν πολιτικά σχόλια ιδίως εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών. Οι παραβάτες θα τιμωρηθούν με άμεσο ban.

ΥΓ: Πολύ γέλιο το site. :lol:

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες ποταπέ moderator. Είμαι ο πρόεδρος. Σε εμένα πρέπει να έρθουν για να μου ζητήσουν εμένα ρουσφέτι. Άσχετο αν θα πάρουν τελικά τα τομπολίνια μου σε χαρτοσακούλα(καθότι είμαι μοναχοφάης.

Δημοσ.
Καλό αλλά βλακεία τους που χρησιμοποιύν συγκεκριμένα ονόματα......

Βλακεία τους?Μα δεν ειναι τυχαίο,το σάιτ αυτό έχει καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα και κατα την γνώμη μου κακως το άφησαν οι moderators

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πως μια σελίδα σαν αυτή, χιουμοριστική υποτίθεται, δεν φιλοξενείται σε κάποιο Geocities or something αλλά έχει πληρωμένο domain name (.com, όχι αστεία), και εύκολο url για να βρίσκεται εύκολα από κάθε "ενδιαφερόμενο". Θα συμφωνήσω...

Μα δεν ειναι τυχαίο,το σάιτ αυτό έχει καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα και κατα την γνώμη μου κακως το άφησαν οι moderators..
Δημοσ.

Thewrw aparadexth,thn apodoxh apo toys moderators alla kai toy dhmioyrgoy toy topic ths filoksenishs tetoioy eidoys site,paranomwi afoy disfhmizoyn proswpa epwnyma paratakseis kommatikes kia ideologies,akoma prosvaloyn proswpika kathe atomo toy forum to opoio mporei pithanwn na mhn symfwnei me to site...,etairies oloklhres grafontai ws sponcores twn roysfetologwn...eleos..

Kai oxi mono peran ayths ths anoxhs,anexomaste kai xrhstes poy mas lene kai ti na psifisoyme...e oxi..

Kalo tha htan epeidh to thema einai sovaro,den prokeitai gia ena nomimo site,kai epeidh to insomnia diathrei apsogh stash oson afora toys nomoys,na parei ksekatharh thesh an anexetai tetoioy eidoys site h oxi,na kseroyme kai emeis oi xrhstes toy...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...