anaxiopistos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 πολυ γελιο εαν εισαι μπλε και πολυ κλαμα εαν εισαι πρασινος,ετσι δεν ειναι Γιαννη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Το γελιο δεν εχει χρωμα φιλε μου.Τωρα μπορει να ειναι το Α χρωμα και μετα το Β.Και μετα παλια απο τα ιδια!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
anaxiopistos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 το Α χρωμα ειναι 21 συναπτα ετη,και βλεποντας κανεις την ιστοσελιδα νομιζω οτι ευκολα κανεις βγαζει συμπερασμα.Δεν αναφερεται καθολου στο Β.Επισης το Β ευαγγελεται οτι δεν θα κανει τιποτε που να μας θυμιζει το Α και για αυτο πρεπει να το εμπιστευθουμε.
tnt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Καλό αλλά βλακεία τους που χρησιμοποιύν συγκεκριμένα ονόματα......
bravo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Αλλάζοντας χρώμα και 3 φωτογραφίες θα μπορούσε να είναι το Β, δεν νομίζω πως αβαντάρει κανέναν. Εμένα μου αρέσει ο ύμνος.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Παρακαλώ τα μέλη να αποφύγουν πολιτικά σχόλια ιδίως εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών. Οι παραβάτες θα τιμωρηθούν με άμεσο ban. ΥΓ: Πολύ γέλιο το site.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Πού είναι ο LL_NEO να ζητήσει κανά ρουσφέτι σχετικό με κάποια Μόνικα;
LL_NEO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δεν κατάλαβες ποταπέ moderator. Είμαι ο πρόεδρος. Σε εμένα πρέπει να έρθουν για να μου ζητήσουν εμένα ρουσφέτι. Άσχετο αν θα πάρουν τελικά τα τομπολίνια μου σε χαρτοσακούλα(καθότι είμαι μοναχοφάης.
vagos789 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Καλό αλλά βλακεία τους που χρησιμοποιύν συγκεκριμένα ονόματα...... Βλακεία τους?Μα δεν ειναι τυχαίο,το σάιτ αυτό έχει καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα και κατα την γνώμη μου κακως το άφησαν οι moderators
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Μου κάνει εντύπωση πως μια σελίδα σαν αυτή, χιουμοριστική υποτίθεται, δεν φιλοξενείται σε κάποιο Geocities or something αλλά έχει πληρωμένο domain name (.com, όχι αστεία), και εύκολο url για να βρίσκεται εύκολα από κάθε "ενδιαφερόμενο". Θα συμφωνήσω... Μα δεν ειναι τυχαίο,το σάιτ αυτό έχει καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα και κατα την γνώμη μου κακως το άφησαν οι moderators..
REDBOUL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Thewrw aparadexth,thn apodoxh apo toys moderators alla kai toy dhmioyrgoy toy topic ths filoksenishs tetoioy eidoys site,paranomwi afoy disfhmizoyn proswpa epwnyma paratakseis kommatikes kia ideologies,akoma prosvaloyn proswpika kathe atomo toy forum to opoio mporei pithanwn na mhn symfwnei me to site...,etairies oloklhres grafontai ws sponcores twn roysfetologwn...eleos.. Kai oxi mono peran ayths ths anoxhs,anexomaste kai xrhstes poy mas lene kai ti na psifisoyme...e oxi.. Kalo tha htan epeidh to thema einai sovaro,den prokeitai gia ena nomimo site,kai epeidh to insomnia diathrei apsogh stash oson afora toys nomoys,na parei ksekatharh thesh an anexetai tetoioy eidoys site h oxi,na kseroyme kai emeis oi xrhstes toy...
tzoykas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 LL_NEO esu 9a ta edines mono kai mono gia na kaneis plaka? Egw pantws oxi ..... 9a sumfwnhsw me to oti den einai kai toso tuxaio to gegonos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.