Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δίκιο έχεις άλλα καλό είναι να μιλάμε με τιμές Ελλάδας για όλα τα προϊόντα για να έχουμε μέτρο σύγκρισης. Εγώ κρίνω για αγορά με τις τιμές που βλέπω στα καταστήματα εδώ και θεωρώ πως 1300€ για 65' VA, 100hz, Triluminos 4k είναι vfm επιλογή συγκριτικά με τις υπόλοιπες προσφορές που παίζουν τώρα. Αυτος (κοιταζοντας μονο τιμες εντος) ειναι λαθος τροπος κατα την γνωμη μου για να αντιλαμβανεσαι την πραγματικη αξια του καθε προιοντος. Γιατι βαζεις μεσα χιλιαδες παραμετρους που επηρεαζουν τις τιμες σε μια τοπικη αγορα. Και ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι special editions τα προιοντα που ερχονται Ελλαδα σε σχεση με εκεινα που πανε στις αλλες χωρες. Το αντιθετο, δεκαετια και βαλε, ως παραδειγμα εκατσε καλα η εταιρια του τιτλου, φερνει μοντελα (σχεδον ολα της, εκτος απο καποια κορυφαια) χωρις δορυφορικους δεκτες, ενω εξω πωλουνται φτηνοτερα μοντελα ΜΕ δορυφορικο. Συμφωνω με τον Πανο, απλα οχι για συγκριση με την Αμερικη (οπου πιθανον να κοιταζει καποιος τιμες χωρις ΦΠΑ αφου η καθε πολιτεια εκει εχει αλλο VAT), αλλα με τιμες Ευρωπης.
Rebel21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Η xe850 είναι απογοήτευση φέτος.Πολυ κακές επιλογές από την sony όπως το frame dimming και το χαμηλό brightess για την κατηγορία. Στην τιμή προσφοράς στα 1300 για 65 βέβαια δεν είναι κακή. Γενικά χάνει σχεδόν σε όλους τους τομείς από την αντίπαλο mu8000.
ChrisN.S. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Η xe850 είναι απογοήτευση φέτος.Πολυ κακές επιλογές από την sony όπως το frame dimming και το χαμηλό brightess για την κατηγορία. Στην τιμή προσφοράς στα 1300 για 65 βέβαια δεν είναι κακή. Γενικά χάνει σχεδόν σε όλους τους τομείς από την αντίπαλο mu8000. Δλδ ανάμεσα στην Sony KD55XE8577 και την Samsung UE55MU8002 η δεύτερη είναι καλύτερη στο κομμάτι ποιότητας εικόνας; (Android και smart hub και ιστορίες δεν με ενδιαφέρουν καθόλου). Και οι δύο στο χιλιάρικο παίζουν αυτή τη στιγμή.
panos7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αυτος (κοιταζοντας μονο τιμες εντος) ειναι λαθος τροπος κατα την γνωμη μου για να αντιλαμβανεσαι την πραγματικη αξια του καθε προιοντος. Γιατι βαζεις μεσα χιλιαδες παραμετρους που επηρεαζουν τις τιμες σε μια τοπικη αγορα. Και ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι special editions τα προιοντα που ερχονται Ελλαδα σε σχεση με εκεινα που πανε στις αλλες χωρες. Το αντιθετο, δεκαετια και βαλε, ως παραδειγμα εκατσε καλα η εταιρια του τιτλου, φερνει μοντελα (σχεδον ολα της, εκτος απο καποια κορυφαια) χωρις δορυφορικους δεκτες, ενω εξω πωλουνται φτηνοτερα μοντελα ΜΕ δορυφορικο. Συμφωνω με τον Πανο, απλα οχι για συγκριση με την Αμερικη (οπου πιθανον να κοιταζει καποιος τιμες χωρις ΦΠΑ αφου η καθε πολιτεια εκει εχει αλλο VAT), αλλα με τιμες Ευρωπης. Εγω δεν ηθελα να πω οτι δεν εκανε καλη επιλογη Δεδομενων των τιμων στην Ελλαδα τι αλλο μπορει να κανει κανεις; Να το φερει απεξω δεν μπορει λογω ογκου κλπ Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως μας επηρεαζουν με τις προσφορες και πως κανουν καποια μοντελα ενω ειναι καλα να ειναι υπερκοστολογημενα. Φυσικα και θα συγκρινω με το εξωτερικο. Σε καποιες μαρκες και μοντελα οι διαφορες δεν ειναι τοσο μεγαλες (πχ OLED) Οσο και να ειναι δελεαστικες οι πολλες ιντσες και οι αποτομες μειωσεις τιμων για μενα η OLED ειναι μονοδρομος Προσωπικα συγκρατουμε με τα χιλια ζορια να παρω και με βλεπω την επομενη χρονια να κανω κινηση.
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μα ποιος μιλησε για (κακη) επιλογη; Για το σχολιο ηταν η απαντηση για το "μετρο συγκρισης", το ιδιο λεμε.
panos7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μα ποιος μιλησε για (κακη) επιλογη; Για το σχολιο ηταν η απαντηση για το "μετρο συγκρισης", το ιδιο λεμε. Οχι απλα δεν θελω να παρεξηγηθω επειδη κανω συγκρισεις.
chriszla Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Κατάλαβα το σκεπτικό σας. Με αυτή την οπτική έχετε δίκιο. Αν την έβλεπα στα 2000€ δεν θα την έπαιρνα είναι σίγουρο. Στα 1300€ όμως σε 65' δεν έχω δει κάτι πιο αξιόλογο ως πακέτο χαρακτηριστικών. 1
fylatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εντυπώσεις για την Mu8002 μετά από προβολή HDR με το HDR+ ενεργοποιημένο μέσω netflix, έχω μείνει εντυπωσιασμένος.
angelosxatz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εντυπώσεις για την Mu8002 μετά από προβολή HDR με το HDR+ ενεργοποιημένο μέσω netflix, έχω μείνει εντυπωσιασμένος. Και γω την ειδα παλι απο κοντα χθες και ειναι εκπληκτικη! Ειπα να περιμενω εως σαββατο μηπως και βγαλουν κατι καλυτερο αλλα δεν το βλεπω, και μεχρι να την κανω παραγγελια αυτη θα εχει εξαφανιστει!
argiris_k Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Σκέφτομαι και γω αυτήν να αγοράσω αλλά έχει εξαντληθεί από όπου κοίταξα.
Seldon68 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εντυπώσεις για την Mu8002 μετά από προβολή HDR με το HDR+ ενεργοποιημένο μέσω netflix, έχω μείνει εντυπωσιασμένος.Φίλε πειραξες καθόλου τις ρυθμίσεις για την εικόνα ή το άφησες όπως ήταν.BTW τέλος από πλαίσιο ,πήγα και την πήρα σήμερα (την είχα κλείσει με προκαταβολή χτες) και δεν υπήρχε λεπι. Ο πωλητής υποστήριζε ότι το τέλος ισχύει για όλα τα καταστήματα του πλαισίου όχι μόνο για της Αλίμου.
fylatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Θέλει να πατήσεις στις ρυθμίσεις, να πας στις ρυθμίσεις για προχωρημένους και να ενεργοποιήσεις το hdr. Επίσης παίξε και με τις ρυθμίσεις κίνησης. Υπόψιν κάθε πηγή ρυθμίζεται χώρια.
Knight_svk_light Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πρόλαβα μια τελευταία από κωτσοβολο και περιμένω από Δευτέρα να μου φτάσει επαρχία. Την έχει και το public αν προλάβει κανείς.. Περίμενα για xe900 αλλά τίποτα δυστυχώς..
Rebel21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Θέλει να πατήσεις στις ρυθμίσεις, να πας στις ρυθμίσεις για προχωρημένους και να ενεργοποιήσεις το hdr. Επίσης παίξε και με τις ρυθμίσεις κίνησης. Υπόψιν κάθε πηγή ρυθμίζεται χώρια. Το hdr δεν το ενεργοποιείς αλλά μπαίνει αυτόματα όταν υπάρχει στην πηγή. Το hdr+ είναι τεχνητό hdr που δημιουργεί μια ψευδαίσθηση hdr σε απλές πηγές και υποτίθεται ότι ενισχύει και το κανονικό hdr. Σε όλες τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι μέτριο προς κακό. Γενικά η επιλογή hdr+ προτείνεται να μείνει στο off.
fylatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το hdr δεν το ενεργοποιείς αλλά μπαίνει αυτόματα όταν υπάρχει στην πηγή. Το hdr+ είναι τεχνητό hdr που δημιουργεί μια ψευδαίσθηση hdr σε απλές πηγές και υποτίθεται ότι ενισχύει και το κανονικό hdr. Σε όλες τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι μέτριο προς κακό. Γενικά η επιλογή hdr+ προτείνεται να μείνει στο off.Γούστα είναι αυτά. Το ξέρω ότι έχει διαφορά, εμένα μου άρεσε και για αυτό το προτείνω στην mu8002 συγκεκριμένα.Κάνει τα χρώματα πιο ζεστά και το hdr πιο έντονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις