mcstefan7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, takisxal είπε Επειδή η λογαριασμοί ερχόντουσαν και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη , είπα μόλις ήρθε ο τελευταίος εκκαθαριστικός να δίνω της ενδείξεις κάθε μηνά . Τον 1ο μήνα η κατανάλωση ήταν 449kw και ο λογαριασμός μαζί με ΦΠΑ 64,73 Ο 2ος μήνας 401kw και ο λογαριασμός 46,68€ ο 3ος 300kw και ο λογαριασμός 41,32€ και στον 4ο μήνα που είναι ο εκκαθαριστικός με 164kw o λογαριασμός ήταν 46,15€ Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα Εγώ περιμένω να τελειώσει η 2ετης σύμβαση με τον ΗΡΩΝ και να την κάνω 449kw 0,144€ 401kw 0.116€ 300kw 0.137€ 160kw 2.288€ !!!!!!! Δεν ξέρω απο τον Ηρων αλλα μου φαίνεται 99% να είναι δίκη σ βλακεία. Ανέβασε τον εκκαθαριστικό απο περιέργεια αν θες. Το πρόβλημα με τους εναλλακτικούς ειναι οτι πάτε χωρις να έχετε μελετήσει καταναλώσεις. Σας παίρνουν ενα τηλέφωνο σας λένε θα γλιτώσετε και 40% και τσιμπάτε. Αν δεν κάτσεις κάτω με χαρτί μολύβι και περσινά στοιχεία ενός έτους δουλειά δεν κανεις. 1
takisxal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Εννοείτε πως δεν αναφέρω ΕΡΤ και δημοτικά τέλη
StormGr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, takisxal είπε Εννοείτε πως δεν αναφέρω ΕΡΤ και δημοτικά τέλη Δεν είναι λογικό φίλε μου. Κάποιες ρυθμιζομενες χρεώσεις θα είχε όπως ΔΕΔΔΗΕ, υκω, αδμηε κλπ. Αυτές συνήθως έρχονται στον εκκαθαριστικό για αυτό τον φούσκωσαν. (Μάλλον γιατι και εγώ δεν έχω δει λογαριασμούς από ηρων) Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από StormGr
takisxal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από takisxal
mcstefan7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν φαίνεται καθαρά η φωτογραφία. Αν ειναι όπως τα βλέπω τα νούμερα σε εχουν χρεώσει γύρω στα 11.5 ευρώ για ρεύμα και ρυθμιζόμενες και τα αλλα ειναι Υκω Δήμος και ΕΡΤ. Στην ελπεντισον και βολτερα στον εκκαθαριστικό σου γράφει το κόστος της τετραμηνιαίας κατανάλωσης και σου αφαιρεί τα έναντι που έχεις δώσει.
seventh_son Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, takisxal είπε Ανέβασε τη λίγο μικρότερη. Όπως την έχεις τώρα υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί κάτι να βλέπουν. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από seventh_son Διόρθωση
greengr21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Σοβαρά τώρα αυτό το Excel είναι ο λογαριασμός; δεν έχει αναλυτική χρέωση υκω, ετμεαρ κτλπ
takisxal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Σου δίνουν τιμή για την χρέωση που σου κάνουν στο ρεύμα πχ 0,659 αλλά δεν σου λένε πόσο σου χρεώνουν τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις , οπότε και 0,0050 να σου χρεώνουν την kw έρχονται μετα στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και στα παίρνουν
StormGr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, takisxal είπε Σου δίνουν τιμή για την χρέωση που σου κάνουν στο ρεύμα πχ 0,659 αλλά δεν σου λένε πόσο σου χρεώνουν τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις , οπότε και 0,0050 να σου χρεώνουν την kw έρχονται μετα στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και στα παίρνουν Όχι ρε συ. Οι ρυθμιζομενες χρεώσεις είναι βάση νομου οι ίδιες παντού σε όλους. Είτε είσαι στη ΔΕΗ είτε είσαι Ήρων ή δεν ξέρω που αλλου τα ίδια θα πλήρωνες. Τα δημοτικά τέλη πανε βάση τετραγωνικών μέτρων και τα υπόλοιπα βάση πόσες κιλοβατώρες έκαψες.
greengr21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, StormGr είπε Όχι ρε συ. Οι ρυθμιζομενες χρεώσεις είναι βάση νομου οι ίδιες παντού σε όλους. Είτε είσαι στη ΔΕΗ είτε είσαι Ήρων ή δεν ξέρω που αλλου τα ίδια θα πλήρωνες. Τα δημοτικά τέλη πανε βάση τετραγωνικών μέτρων και τα υπόλοιπα βάση πόσες κιλοβατώρες έκαψες. Nαι ειναι τα ιδια σε ολους αλλα επρεπε να τα εγραφε αναλυτικα στον λογαριασμο οπως στη ΔΕΗ,τι μπακαλιστικα ειναι αυτα αν ειναι δυνατον...
Shorai Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Στις 23/9/2019 στις 5:41 ΜΜ, greengr21 είπε Nαι ειναι τα ιδια σε ολους αλλα επρεπε να τα εγραφε αναλυτικα στον λογαριασμο οπως στη ΔΕΗ,τι μπακαλιστικα ειναι αυτα αν ειναι δυνατον... Τα έχει αναλυτικότατα ο Ήρων στο myheron.gr με γραφήματα και άλλα πολλά. Προφανώς είναι δικό του εξελόφιλο 😂 Είμαι 6 μήνες που έχω αλλάξει και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
TASVET Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Καταρχάς δεν χρειάζεται να είσαι λογιστής ή να έχεις τελειώσει νομική για να κάνεις αλλαγή στο ρεύμα σου. Μια τιμή και ενας πολλαπλασιασμος της τιμής με τις κιλοβατωρες. Είναι και ιδανικά είναι να σου τη δίνουν για όλες τις κιλοβατώρες που κάνεις χρήση και όχι όπως λένε παραπανω να σου πουλάνε πακέτο γιατί τότε θα σε πετσοκόβουν οταν το ξεπερνάς. ΟΤΣ την έχουν όλες οι εταιρίες και η ΔΕΗ μέσα σε αυτες, άρα αν ξεπεραστεί τη χρεώνεσε παντού και επίσης η ΡΑΕ τους ορίζει απο που μέχρι που μπορούν να το ορίσουν. Τέλος το πράδειγμα του φίλου πάνω είναι λάθος γιατί πρέπει να πάρεις τη καθαρη αξία ρεύματος του 4-μήνου π.χ. στη ΔΕΗ 1500Κw(4μήνο) πλήρωνα (1500*0,11058) 165,87ε στην εταιρία ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ που έχω συνδεθεί για το ρεύμα για την ίδια χρήση πληρώνω 1500*0,0659= 98,85. άρα σαν ετήσιο όφελος 268ε
andybbgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/9/2019 στις 6:19 ΜΜ, takisxal είπε Επειδή η λογαριασμοί ερχόντουσαν και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη , είπα μόλις ήρθε ο τελευταίος εκκαθαριστικός να δίνω της ενδείξεις κάθε μηνά . Τον 1ο μήνα η κατανάλωση ήταν 449kw και ο λογαριασμός μαζί με ΦΠΑ 64,73 Ο 2ος μήνας 401kw και ο λογαριασμός 46,68€ ο 3ος 300kw και ο λογαριασμός 41,32€ και στον 4ο μήνα που είναι ο εκκαθαριστικός με 164kw o λογαριασμός ήταν 46,15€ Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα Εγώ περιμένω να τελειώσει η 2ετης σύμβαση με τον ΗΡΩΝ και να την κάνω 449kw 0,144€ 401kw 0.116€ 300kw 0.137€ 160kw 0,281€ !!!!!!! επιδη οι πρωτοι 3 λογαριασμοι ειναι ΕΝΑΝΤΙ και ο τελευταιος ειναι ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ... 1) οτι πληρωσες απο Ρευμα-ΥΚΩ-ΕΤΜΕΑΡ-ΑΔΜΗΕ-κτλ + ΕΡΤ στους 3 Εναντι, ολο αυτο το ποσο αφαιρειτε απο τον Εκκαθαριστηκο.... . το μονο που πληρωνεις ξεκαθαρα καθε μηνα στην ουσια ειναι τα Δημοτικα Τελη που ειναι υποχρεωτικα, αυτα δεν αφαιρουντε. 2) στον Εκκαθαριστηκο πληρωνεις ΟΛΟ το 4μηνο στις kwh και οχι μονο τη διαφορα απο τον 3ο Εναντι εως τον Εκκαθαριστικο (γιαυτο το λογο αφαιρουντε τα ποσα απο το 1, για να μη τα πληρωνεις 2 φορες). 3) Δεν ειναι κλεψιμο, γιατι οπως ειπα στο 1, οτι "προπληρωσες" τα περνεις πισω (αφαιρουντε απο τον Εκκαθαριστικο). Το ιδιο γινετε και με τη ΔΕΗ, απλα στη ΔΕΗ βλεπεις αλλα ποσα γιατι ο Εναντι ειναι 2μηνος και οχι μηνιαιος, αν ομως κατσεις να το υπολογισεις βγαινει το ιδιο. 4) επισης στους Εκκαθαριστηκους υπαρχουν 2-3 παραπανω φοροι (ΕΦΚ, ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ κτλ) που δεν υπαρχουν στους Εναντι - αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες μαζι με τη ΔΕΗ. Με βαση τα παραπανω που σου εγραψα, εσυ ΔΕΝ επρεπε να περιμενεις 164kwh στον Εκκαθαριστηκο, αλλα το συνολο ΟΛΟ του 4μηνου... γιαυτο σου φαινεται φουσκομενος. επισης ΜΗΝ περιμενετε τεραστεια διαφορα στα χρηματα αν αλλαξετε εταιρια απο τη ΔΕΗ... ναι μεν ειναι πιο φθηνη η kwh, αλλα κατι αλλα οπως το ΕΤΜΕΑΡ και το Παγιο χρεωνετε παραπανω αποτι το χρεωνει η ΔΕΗ..... σε γενικες γραμμες ομως, αν καψεις το ιδιο που εκαιγες, γυρω στα 200 πχ που θα δινες στη ΔΕΗ, θα δωσεις 170-180 σε αλλη εταιρια, ειανι παλι πιο φθηνα οπως και να το κανεις..... στο μηνα δε βλεπεις ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ διαφορά, αλλα μακροπροθεσμα, μεσα στο χρονο, ειναι σαν να γλιτωνεις εναν ολοκληρο λογαριασμο.. απλα οι περισσοτεροι περιμενουν οτι αλλαζοντας εταιρια το ποσο που θα πληρωνουν θα κοπει στη μεση σχετικα με τη ΔΕΗ, δεν ειναι ετσι. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ....μη σας παραπλανει το "Δ" που ειναι ακομα "Δημόσια" - απλα δεν αλλαξανε το ονομα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από andybbgr
geodimis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Για τον ΗΡΩΝ που είμαι πλέον 2+ χρόνια απο την αρχή σχεδόν του 24/7 νυκτερινού και 0,006590€/kwh: Ευχαριστημένος με τις χρεώσεις καθώς κρατάω αρχείο αξίας ρέυματος ΚΑΙ ΜΟΝΟ, απο την εποχή που ήμουν ΔΕΗ - ένα χρόνο PROTERGIA και 2 χρόνια ΗΡΩΝ. Το μόνο που έλειπε και το βάλαν εδώ και 2-3 μήνες είναι η μηνιαία καταχώρηση ενδείξεων μετρητή(ων). Σχετικά με την ΟΤΣ που αναφέρθηκε: Ο κάθε πάροχος έχει τον δικό του τρόπο και δικαιοδοσία για το αν θα μεταφέρει στο λογαριασμό τις διακυμάσεις της ΟΤΣ. Συνήθως οσοι υπόσχονται τις χαμηλότερες τιμές, σε βαράνε μετά με τις διακυμάνσεις της ΟΤΣ. Σε ανταλλαγη email με τον ΗΡΩΝ μου έχουν τεκμηριώσει τουλάχιστον 2 φορές που το ζήτησα αυτά τα 2 χρόνια, αναλυτικότατα τον τρόπο επιβάρνυσης της διαφοράς ΟΤΣ στο λογαριασμό μου. Αυτή την περίοδο τρέχουν προσφορά μάλλον για υφιστάμενους συνδρομητές μόνο(;), το ίδιο πακέτο 24/7, 4,5€ πάγιο και κλειδωμένο 0,006590€/kWh για 2 χρόνια και -30€ στον 1ο εκκαθαριστικό. Και καλά λένε ότι η ΔΕΗ θα αυξήσει τις τιμές απο 1/1/2020 οπότε οι υφιστάμενοι αορίστου 24/7 θα χάσουν το 0,06590. Δε ξέρω αν σηκώνει παζάρι η προσφορά, ακόμα δεν ανανεώνω. 1
StormGr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, geodimis είπε Για τον ΗΡΩΝ που είμαι πλέον 2+ χρόνια απο την αρχή σχεδόν του 24/7 νυκτερινού και 0,006590€/kwh: Ευχαριστημένος με τις χρεώσεις καθώς κρατάω αρχείο αξίας ρέυματος ΚΑΙ ΜΟΝΟ, απο την εποχή που ήμουν ΔΕΗ - ένα χρόνο PROTERGIA και 2 χρόνια ΗΡΩΝ. Το μόνο που έλειπε και το βάλαν εδώ και 2-3 μήνες είναι η μηνιαία καταχώρηση ενδείξεων μετρητή(ων). Σχετικά με την ΟΤΣ που αναφέρθηκε: Ο κάθε πάροχος έχει τον δικό του τρόπο και δικαιοδοσία για το αν θα μεταφέρει στο λογαριασμό τις διακυμάσεις της ΟΤΣ. Συνήθως οσοι υπόσχονται τις χαμηλότερες τιμές, σε βαράνε μετά με τις διακυμάνσεις της ΟΤΣ. Σε ανταλλαγη email με τον ΗΡΩΝ μου έχουν τεκμηριώσει τουλάχιστον 2 φορές που το ζήτησα αυτά τα 2 χρόνια, αναλυτικότατα τον τρόπο επιβάρνυσης της διαφοράς ΟΤΣ στο λογαριασμό μου. Αυτή την περίοδο τρέχουν προσφορά μάλλον για υφιστάμενους συνδρομητές μόνο(;), το ίδιο πακέτο 24/7, 4,5€ πάγιο και κλειδωμένο 0,006590€/kWh για 2 χρόνια και -30€ στον 1ο εκκαθαριστικό. Και καλά λένε ότι η ΔΕΗ θα αυξήσει τις τιμές απο 1/1/2020 οπότε οι υφιστάμενοι αορίστου 24/7 θα χάσουν το 0,06590. Δε ξέρω αν σηκώνει παζάρι η προσφορά, ακόμα δεν ανανεώνω. Σχεδόν αποκλείεται να σηκώνει παζάρι. Είναι προγράμματα που εται βγαίνουν και δεν δέχονται αλλαγές. Παρά πολύ καλή τιμή πάντως χωρίς ΟΤΣ. Εγώ θα το προχωρούσα αν ήμουν στη θέση σου. Η ΔΕΗ δεν νομίζω να ανεβάσει τιμές αλλά ίσως βάλει αυτή τη Ρήτρα που ακούγεται για το co2. Επίσης από Την άνοιξη που δεν θα υπάρχει το φτηνό ρεύμα από ΔΕΗ από τα νομε θα γινει χαμος με τις ΟΤΣ τουλάχιστον με τις άλλες μικρές εταιρίες. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από StormGr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις