Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πω τη γνώμη μου που δεν θέλω να είναι δεσμευτική, ούτε και τα ξέρω όλα αλλά:

Αυτά τα Kit (18-105mm VR) είναι λάθος επιλογή γιατί δεν κάνουν τίποτε καλά. Είναι συμβιβασμός στην ποιότητα δηλαδή. 

Χαλάει και το νόημα dslr με αποσπώμενους φακούς αλλά εγώ θα βολευτώ με ένα φακό για όλα.

Δημοσ.

Θα διαφωνήσω πάνω σε αυτό, σαν κάτοχος της d5200 και τριών φακών (18-55 KIT, 18-105 και σταθερού 35mm) έχω να πω ότι πιο συχνά έχω πάνω τον 15-105. Δεν βγάζει όπως ο σταθερός 35αρης αλλά είναι πολύ χρήσιμο το ζουμ που σου προσφέρει. Σίγουρα αν θες να δεις διαφορές στις φωτογραφίες σου όλοι οι KIT φακοί θα σε περιορίσουν

• Like 4
Δημοσ.

Και εγώ έχω μια High zoom που μπαίνει στην τσέπη και την έχω πάντα μαζί μου όμως επειδή την έχω πάντα μαζί μου δεν την θεωρώ την καλύτερη από τις dslr που υπάρχουν στην οικογένεια

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Βρήκα προσφορά σε ξένο κατάστημα την Nikon 3400 με 18-55 G-VR και 70-300 G-ED με 420. 

Είμαι αρχάριος και αυτή θα είναι η πρώτη καλή αγορά μου. Γενικά έχω διαβάσει ότι η D3400 είναι μια απλή αλλά καλή επιλογή. Ισχύει? Και πως σας φαίνεται η προσφορά που βρήκα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Και εγώ έχω μια High zoom που μπαίνει στην τσέπη και την έχω πάντα μαζί μου όμως επειδή την έχω πάντα μαζί μου δεν την θεωρώ την καλύτερη από τις dslr που υπάρχουν στην οικογένεια

Φιλτατε μου επιτρέπεις αλλά εδώ είναι που κάνεις λάθος, σπουδαίος φωτογράφος έχει πει ότι η καλύτερη μηχανή είναι αυτή που έχεις πάντα μαζί σου... Εγώ έχω έναν 27άρη pancake για την fuji μου που σε σχέση με τον 35άρη μου είναι αστείος... Όμως είναι ο καλύτερος φακός μου γιατί κάνει την mirrorless fuji μου κυριολεκτικά τσέπης... Οπότε την έχω μαζί μου σχεδόν συνεχώς!!!

• Like 2
Δημοσ.

Το νόημα είναι ότι η καλύτερη μηχανή που έχει κάποιος είναι αυτή που κουβαλάει μαζί του όσο περισσότερο γίνεται για να φωτογραφίζει... Όχι απαραίτητα στην τσέπη του... Την 7100 την έχει φίλη και είναι εξαιρετική για τα χρήματα που κοστίζει... Οι φακοί είναι μεγάλη ιστορία που σηκώνει πολύ συζήτηση...

• Like 1
Δημοσ.

Το νόημα είναι ότι η καλύτερη μηχανή που έχει κάποιος είναι αυτή που κουβαλάει μαζί του όσο περισσότερο γίνεται για να φωτογραφίζει... Όχι απαραίτητα στην τσέπη του... Την 7100 την έχει φίλη και είναι εξαιρετική για τα χρήματα που κοστίζει... Οι φακοί είναι μεγάλη ιστορία που σηκώνει πολύ συζήτηση...

Αν διαβάσεις το νήμα από την αρχή θα δεις ότι οι αντιρρήσεις μου είναι για τον φακό.

Θέλω να πω πως κάποιος που δεν έχει εμπειρία και θέλει μια φωτογραφική για να βγάζει οικογενειακές φωτογραφίες παιδιά, διακοπές κλπ και δεν έχει πρόθεση να πληρώσει και άλλα χρήματα για αγορά φακών να μην την πάρει.

Να πάρει κάποια άλλη με φακό 15-50 (περίπου) που θα μειονεκτεί σε ζουμ αλλά θα τα κάνει όλα καλύτερα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Βρήκα προσφορά σε ξένο κατάστημα την Nikon 3400 με 18-55 G-VR και 70-300 G-ED με 420. 

Είμαι αρχάριος και αυτή θα είναι η πρώτη καλή αγορά μου. Γενικά έχω διαβάσει ότι η D3400 είναι μια απλή αλλά καλή επιλογή. Ισχύει? Και πως σας φαίνεται η προσφορά που βρήκα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Η προσφορά σου είναι καλή αλλά εδώ είναι μέρος που μοιραζόμαστε τις προσφορές και όχι που ρωτάμε για να αγοράσουμε μόνο εμείς. Το πακέτο εδώ κάνει 700+ μην περιμένεις περισσότερα αν δεν μοιράζεσαι το λινκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...