thephotoshoped Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Πριν 1 εβδομάδα ενεργοποιηθηκε η σύνδεση μου, VDSL 50 MBPS στην κοσμοτε. Συνδέοντας απευθείας το ρουτερ με το desktop μέσω ethernet πιάνω 46 κατέβασμα και 4.5 ανέβασμα. Άψογες ταχύτητες δηλαδή. Το πρόβλημα ξεκινάει στο ότι το ρουτερ με το desktop είναι σε διπλανά δωμάτια και δε μπορούν να συνδέονται ενσύρματα. Έτσι βάζω από το παλιό μου σπίτι 2 powerlinks που δίνει η Vodafone. Τα κάνω hard reset, τα συγχρονίσω και με το που τα συνδέω σε ρουτερ και pc βλέπω να σέρνεται το ίντερνετ. Μπαίνω στο speedtest βλέπω download 1.5mbps και ανέβασμα 0.2. Προφανώς κάτι πάει στραβά. Τι μπορεί να φταιει για αυτό; Μήπως ότι και τα 2 powerlinks είναι συνδεδεμένα σε πολυμπριζα; Μήπως δεν υποστηρίζουν VDSL; Μήπως η καλωδίωση της οικοδομής που είναι πολύ παλιά; Εάν δεν βρεθεί λύση θα αγοράσω ένα καλό USB Receiver για να έχω ασύρματα internet. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάλληλο για VDSL; Η απόσταση ρουτερ και pc είναι 1.5 μέτρο χωρίς να παρεμβαλλεται τοίχος. Απλά μεσολαβεί μια πόρτα και για αυτό δε μπορώ να έχω καλώδιο ethernet.
thephotoshoped Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Το συγκεκριμένο πιστεύετε θα κάνει δουλειά για VDSL http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn822n-300mbps-high-gain-wireless-usb-adapter-p-PER.612464 ;
bill2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 αν η απόσταση είναι 1,5 μέτρο και έχουν οπτική επαφή για πίο λόγο να βάλεις αυτα ειναι σχετικά κοντά
thephotoshoped Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Εξήγησα πως μεταξύ ρούτερ και pc μεσολαβεί πόρτα. Είναι δίπλα δίπλα τα δωμάτια. Δε μπορώ όμως να έχω ένα ethernet να κρέμεται και να περνάει από την πόρτα για το δωμάτιο.
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 σε τοσο μικρη αποσταση οτι και να παρεις θα εισαι μια χαρα.δεν σημαινει βεβεαια οτι θα πιανεις σιγουρα 50 αφου πολλα ρουτερ τα βλεπεις στο wifi κομματι να μην τα πανε τοσο καλα.κατα τα αλλα τα powerlines μπορει να μην παιζουν σωστα για 1002 λογους.καλο ειναι να ειναι στην ιδια φαση καλο ειναι να μην ειναι πανω σε πολυπριζα εκτος αν ειναι passthrough οποτε θα βαλεις το πολυπριζο πανω σε αυτα το powerline δεν ξερει vdsl.ξερει απλα οτι μεταφερει οσο μπορει 1
thephotoshoped Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Τελικά όλα καλά. Μετά από μια περιπέτεια, που πάω σπίτι και βλέπω ο συγχρονισμός απο 49.998 να εχει πέσει στα 46.100kbps και το speed test να δίνει 86ms ping, 24mbps down 4.5 up παίρνω τηλ στο 13888. Βλέπουν ότι έχει πρόβλημα η γραμμή, την διορθώνουν και με το TP-LINK πιάνω πλέον ασύρματα 44down 4.6up και 5ms ping. Σχεδόν μηδενική απώλεια με το ενσύρματο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα