berklee Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ht-j5150-en-1160226.html καλημερα πλεον ... 199 ευρω απιστετυτη τιμη για την ποιοτητα του Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2017 από berklee
ktikti Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 φιλε το σετ αυτο το εχω και ειναι ευκαιρια.το ειχα παρει 240 ευρο απο αμαζον ιταλιας.σε αυτα τα χρηματα δεν παιζει κατι καλυτερο.Βγάζει έξοδο για οπτική ίνα RCA και HDMI, όταν πρόκειται για αναπαραγωγή DVD/Blu-ray.επισης οποιος εχει και τιβι samsung συνεργαζεται αψογα με τα app της τιβι. μπραβο στον berklee για την προσφορα.μαλιστα θα παραγγειλω 2 για δωρο.ειναι VFM το HOME cinema αυτο. edit.για οποιον κανει παραγγελια δεν δεχετε αντικαταβολη.μονο καρτα,καταθεση και paypal. 1
skipperas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Παίζει κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά ή να μη το πολυψάχνω; Πιστεύω κι εγώ ότι όντως είναι vfm!
EvilEyes Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να κάνω την αγορά και δε μου βγάζει επιλογή για πιστωτική κάρτα, μόνο paypal και κατάθεση. Τελικά τα κατάφερα, ήθελε εκκαθάριση ο browser. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2017 από EvilEyes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα