Damachi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Η πλακα ειναι οτι μου ηρθε και μαιλ το προιον ειναι ξανα διαθεσιμο
miltre Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 εμενα δε μου ρθε μειλ αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι δεν ηταν κατι ακριβο, δε ξερω ουτε μπορω να υπερασπηστω το καταστημα απλα γραφω την εμπειρια μου
gusdevelopers Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Η πλακα ειναι οτι μου ηρθε και μαιλ το προιον ειναι ξανα διαθεσιμο στην ίδια τιμή;
gusdevelopers Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Φυσικά και όχι. 102.2€ Το φανταστικα κριμα που εχασα τετοια προσφορα ευχαριστω για την απαντηση
JoannisV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Το φανταστικα κριμα που εχασα τετοια προσφορα ευχαριστω για την απαντηση Εκτός αν το λες ειρωνικά, αν δεις παραπάνω το μαγαζάκι δεν πρόκειται να στείλει καμία από τις παραγγελίες που έγιναν λόγω "προβλήματος" του συστήματος.
DrFreeman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ασπρες ηταν,οχι γκρι. Δεν θυμάμαι ακριβώς τον κωδικό. Ηταν ένα 8άρι πάντως Ballistix DDR4-2400.
gusdevelopers Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Εκτός αν το λες ειρωνικά, αν δεις παραπάνω το μαγαζάκι δεν πρόκειται να στείλει καμία από τις παραγγελίες που έγιναν λόγω "προβλήματος" του συστήματος. φυσικα το λεω ειρωνικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα