kallair Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Price match στο public! Εχει κομματια http://www.public.gr/product/lenovo-phab-2-pro-64gb-dual-sim-gkri-4g-smartphone/prod8850219pp/ Μην μπειτε ΚΑΝ στον κοπο να πατε. πηγα σε 2 καταστηματα και μου ειπαν το ιδιο παραμυθακι. οτι το κινητό εξαντλήθηκε και ότι δεν μπορουν να μου πουν σε ποια καταστηματα εχει κομμάτια γιατι επειδή ειναι μεγάλη προσφορά, απο στιγμή σε στιγμή μπορει να μην εχει κομμάτια. ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. θα ειχαν 2 κομμάτια το πολυ σε κάθε καταστημα (και αν), και εχουν στο συστημα τους οτι το εχουν διαθεσιμο για να τρεχει σαν μλ...κας ο κοσμος να κανει ντορο οτι εχουν κοσμο στα καταστηματα, μπας κ απογοητευμενος, παρει κάτι άλλο. Πηγα στο public του πειραια και στο Αιγάλεω και μου ειπαν το ιδιο παραμυθι ακριβως. Και όσο εντονα κ αν τους ζητησαν να μου πουν διαθεσιμοτητα κ σε ποια καταστηματα εχουν ποσα κομματια δεν μου ελεγαν. black friday και μλκιες.. ΜΑΥΡΟ να ειναι το μελλον τους κ να κλεισουν που μας δουλευουν κ τρεχουμε να ψαχνουμε. 5
el_el Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εγω το πηρα απο καλλιθέα, μου κανει εντυπωση που δεν επαιζε σε διαφημιση, το ειδα στο site χθες το βραδυ. Ουτε στο καταστημα το ειχαν πρωτη μουρη, μια μικρη αφισετα καπου χωμενη, αν και λογικα εχει τη μεγαλυτερη εκπτωση απο οτι ειχαν σε προσφορα!
jeetkunedo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Σε εμάς σέρρες, το πρωί ειχε 5 τεμάχια, αλλά φοβήθηκα το μέγεθος και δεν πήρα.
kallair Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 σε μια φαση το απογευμα, αφησε να κανεις ηλεκτρονικη παραγγελια το public και εριξα μια παραγγελια με αντικαταβολή. εχω 2 ερωτησεις σχετικά με τα public: 1ον σε περιπτωση που προφασιστει μια δικαιολογια κ δεν μου το στειλουν, μπορω να τους κυνηγησω καπως ετσι ωστε να τους αναγκασω; 2ον. τι πολιτική επιστροφης προιόντων εχει το public; και εγω φοβάμαι πολυ το μέγεθος..
el_el Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 το μεγεθος ειναι συνηθεια, φαντασου οτι εχω και το huawei p8 max στις 6.8 ιντσες! Απαξ και μπαινει τσεπη νορμαλ ολα καλα 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 6.8" είναι σχεδόν ταμπλετ Είσαι ήρωας 3
petran66 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) σε μια φαση το απογευμα, αφησε να κανεις ηλεκτρονικη παραγγελια το public και εριξα μια παραγγελια με αντικαταβολή. εχω 2 ερωτησεις σχετικά με τα public: 1ον σε περιπτωση που προφασιστει μια δικαιολογια κ δεν μου το στειλουν, μπορω να τους κυνηγησω καπως ετσι ωστε να τους αναγκασω; 2ον. τι πολιτική επιστροφης προιόντων εχει το public; και εγω φοβάμαι πολυ το μέγεθος.. Κι εγω εκανα πριν καμια ωρα!Λεει διαθεσιμο και τωρα!Ειτε on line,ειτε να στο κρατησουν στο μαγαζι με παραλαβη απο Τριτη και στις 2 περιπτωσεις..Ας πει καποιος αληθεια που να ξερει,αν ξερει.Υπαρχει περιπτωση να μας πουλησουν τρελα? Edit: Τωρα (22:00) που ξαναδα λεει εξαντλιμενο!! Για να δουμε...ΣΣ: Στη κατασταση παραγγελιας παντως μου γραφει: 1)Εχει καταχωρηθει 2)Προς διεκπεραίωση Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2017 από petran66
petran66 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Παιδες SOS!! Ας απαντησει καποιος αν ξερει pls!!
kallair Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δεν μας τα λέει καλά το public. Από εκεί που η παραγγελία έγραφε "προς διεκπεραίωση" το άλλαξαν σε "υπο επεξεργασία". Κατά πόσο είναι φυσιολογικό αυτό γιατί δεν έχω επαφή με το public..
Diskimpex Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Τα ιδια κανει το παμπλικ στις ον λινε αγορες παντου . Καλυτερα οτι βρεις στο μαγαζι παντα
kallair Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Για την ιστορια, συνολο 3 κινητα, ειναι να παραδωθουν σμρ-αυριο. το ενα ηρθε με αντικαταβολη από public και τα αλλα 2 περιμενουμε να ερθουν 30 του μηνα.
Diskimpex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Πωλητες ελεγαν τα φερνει η ινφοκουεστ .Τα πας στο μαγαζι και τα στελνουν ; Αν ληξει η εγγυηση τι γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα