Ιάσωνbitc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αλήθεια....,τι σημαίνει η παροιμία "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι"; Ασχετο,μιας και μιλάμε για κεράσια ,το κερασι ειναι το χειροτερο αρωμα που εχω δοκιμάσει σε ηλεκτρονικό τσιγάρο
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Oλα λαθος ειναι. Απο το κοστος της ΔΕΗ μεχρι τα rewards. Προσπάθησα να διασκεδάσω την άγνοιά μου ... και αυτούς που θα το διαβάσουν Για τη ΔΕΗ, σίγουρα δεν είναι λάθος. http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/File:Electricity_and_gas_prices,_second_half_of_year,_2013%E2%80%9315_(EUR_per_kWh)_YB16.png Ανάρπαστη στα 700€ η 1080ti;;;;; Φιλαράκο μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών είναι .... ελεύθερη αγορά θα πεις
strawman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Προσπάθησα να διασκεδάσω την άγνοιά μου ... και αυτούς που θα το διαβάσουν Για τη ΔΕΗ, σίγουρα δεν είναι λάθος. http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/File:Electricity_and_gas_prices,_second_half_of_year,_2013%E2%80%9315_(EUR_per_kWh)_YB16.png Ανάρπαστη στα 700€ η 1080ti;;;;; Φιλαράκο μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών είναι .... ελεύθερη αγορά θα πεις Στο link που μου εδωσες λεει 0.17, εσυ λες 0.21 ομως! Και ναι ,σαφως και η 1080ti στα 700 θα γινει αναρπαστη. Aφου καινουργια ετοιμοπαραδοτη κατω απο 850-900 δεν νομιζω να βρισκεις. Εσυ ποσα θα εδινες, ετσι να γελασουμε λιγο
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Και ναι ,σαφως και η 1080ti στα 700 θα γινει αναρπαστη. Aφου καινουργια ετοιμοπαραδοτη κατω απο 850-900 δεν νομιζω να βρισκεις. Εσυ ποσα θα εδινες, ετσι να γελασουμε λιγο OK 700€!!...και cocktails απο το Miami της Florida
grayden Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά το bitcoin θα φτάσει σύντομα στα 20000 οπότε κάντε υπολογισμούς mining έχοντας αυτό κατά νου.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Θα φτάσει και τα 25000, γιατί όχι;Οι μελλοντικοί αγοραστές, κάνουν πλούσιους τους αγοραστές που προηγήθηκαν...Και εδώ έχουμε να κάνουμε με τον πλανήτη ολόκληρο .... άρα μελλοντικοί αγοραστές.. η σούμα των κεφαλαιοποιήσεων;;;;;; (από coinmarketcap) https://coinmarketcap.com/all/views/all/ όλα σε ισοτιμία δολαρίου !!!! In God we trust!!!
Zaytsev Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά το bitcoin θα φτάσει σύντομα στα 20000 οπότε κάντε υπολογισμούς mining έχοντας αυτό κατά νου. Θα φτάσει και τα 25000, γιατί όχι; https://www.reuters.com/article/us-global-markets-bitcoin/bitcoin-loses-over-a-fifth-of-its-value-in-less-than-24-hours-idUSKBN1DU1Z3
grayden Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 https://www.reuters.com/article/us-global-markets-bitcoin/bitcoin-loses-over-a-fifth-of-its-value-in-less-than-24-hours-idUSKBN1DU1Z3 Λέγεται correction και συμβαίνει παντού και πάντα. Η τιμή τώρα πάντως είναι περίπου 10000.
Zaytsev Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Λέγεται correction και συμβαίνει παντού και πάντα. Η τιμή τώρα πάντως είναι περίπου 10000. Επίσης λέγεται και φούσκα και συμβαίνει παντού και πάντα.
strawman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 OK 700€!!...και cocktails απο το Miami της Florida Eσυ ποσα θα εδινες, σε ρωταω δεν απαντας. Σου λεω κανει 850-900€ και ΑΝ την βρεις ετοιμοπαραδοτη και παλι σφυριζεις. Νταξει, πετα και καμια σεντρα στην εξεδρα να βαλει αυτη goal. Τις αγγελιες αμα κοιταξεις, στα 700€ φευγουν σαν ζεστα ψωμακια. Eδω βαζουν αγγελιες ΖΗΤΗΣΗΣ στα 750 και στα 770€, τι μου λες εσυ τωρα. Αρα εχω δικιο, εχεις αδικο, get over it.
grayden Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Επίσης λέγεται και φούσκα και συμβαίνει παντού και πάντα. Έλεος με την καραμέλα. ΥΓ: Για όσους ενδιαφέρονται, μεσοπρόθεσμα Litecoin και Ethereum αναμένεται να έχουν μεγαλύτερη αύξηση από το Bitcoin.
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Επίσης λέγεται και φούσκα και συμβαίνει παντού και πάντα. Το πίστευα κι εγώ παλιότερα να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν έχει περάσει αρκετός για να είναι φούσκα;
Zaytsev Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Έλεος με την καραμέλα. Πιο πάνω γράφεις ότι δεν έχεις. Αν είσαι τόσο σίγουρος που να δίνεις κι οδηγίες, γιατί δεν έχεις; Το πίστευα κι εγώ παλιότερα να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν έχει περάσει αρκετός για να είναι φούσκα; Παντού και πάντα, θα υπάρξει φούσκα, όταν βλέπεις τόσο απότομη αύξηση. Που θα σκάσει; Δε νομίζω ότι γνωρίζει κανείς. Θα γίνει όμως και μετά θα πέσει σε κάποια φυσιολογικά επίπεδα, που μπορεί να είναι 100, 1000, 10.000. Δεν γνωρίζω. Η φούσκα όμως έπεται, για έναν απλό λόγο: Όσο πιό δημοφιλές γίνεται, τόσο πιό συχνά θα μπαίνει κόσμος, που το 2000 στην Ελλάδα έλεγε "Έλα, μωρέ, αφού όλοι κερδίζουν". Η Ιστορία έχει διδάξει ότι τα ΚΡΑΧ συμβαίνουν ξανά και ξανά, ακριβώς γιατί κάτι γίνεται μόδα και παύει να έχει πραγματική αξία, αλλά πλασματική. Σε μετοχές μιας εταιρίες, τις περισσότερες φορές είναι εύκολο (για έναν διαβασμένο) να το δεις. Εδώ, που είναι κάτι καινούριο, ακόμα κι έμπειροι αναλυτές πέφτουν έξω γιατί παίζονται πολλά. 2
Zaknafein Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Η φούσκα δεν είναι απαραίτητα κάτι προσωρινό, πχ οι φούσκες των ακινήτων (εν αντιθέσει με τις μετοχές πχ) πέρνουν χρόνια και στην φάση της ανόδου όσο και της καθόδου. Το πρόβλημα είναι ότι το μέσο αποτίμησης της φούσκας ($/€) είναι φούσκα το ίδιο, οπότε χάνεται ο μπούσουλας. Εκεί πατάνε και τα cryptocurrencies. Και ακόμα είναι πολύ μικρά σε μέγεθος, σε σχέση με τα τρις στους ισολογισμούς FED/ECB. 1
grayden Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Πιο πάνω γράφεις ότι δεν έχεις. Αν είσαι τόσο σίγουρος που να δίνεις κι οδηγίες, γιατί δεν έχεις; Το ότι δεν έχω bitcoins δεν σημαίνει ότι δεν έχω κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα