non-serviam Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Χωρις πολλά πολλά περί ηθικά, παράνομα και λοιπά, με μια λεξη: ΓΥΦΤΙΑ! 2
Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Επειδη δεχτηκα και επιθεση γιαυτο το ποστ και δεν το εκανα για να βλαψω καποιο συγκεκριμενο ατομο εδω μεσα κ οπως βλεπεται ειπα (αυτοι ειμαστε μαζι κ με μενα μαζι) και δεν μπορω να σβησω πλεον το ποστ θ παρακαλεσω τον Ματριχ να σβησει το ποστ μου και οτι εχει σχεση μαυτο αν κ νομιζω πως δεν ειναι λαθος και πρεπει να το δουν πολλοι για να παραδειγματιστουμε ολοι... Όχι να μην σβηστεί, όπως δεν σβήνουν και οι παραπάνω τις αγγελίες. Εγώ αν είχα πάρει το XBOX με 119€ και ήθελα να το πουλήσω θα έβαζα και ένα μικρό καπέλο (κανένα 10άρικο έως 20 άρικο για βενζίνες, τρέξιμο) και θα σκάναρα και την απόδειξη. Του Μάνθου μου φαίνεται οριακά λογικό, το 180άρι όχι, αν μιλάμε πάντα για τα 119€, που στην πρώτη περίπτωση σίγουρα μιλάμε. 1
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά το νήμα αφορά την προσφορά του Γερμανού με το xone S στα 119 ευρώ. Το θέμα ανοίχτηκε ξανά για να ενημερώσουμε τα παιδιά που παραγγείλαμε για την παραλαβή. Μην χαλάτε το νήμα και μην ξεφεύγετε απο το θέμα. Αυτά που γράφονται 2 σελίδες τώρα δεν έχουν σχέση με το θέμα. 2
manthos_27 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Όχι να μην σβηστεί, όπως δεν σβήνουν και οι παραπάνω τις αγγελίες. Εγώ αν είχα πάρει το XBOX με 119€ και ήθελα να το πουλήσω θα έβαζα και ένα μικρό καπέλο (κανένα 10άρικο έως 20 άρικο για βενζίνες, τρέξιμο) και θα σκάναρα και την απόδειξη. Του Μάνου μου φαίνεται οριακά λογικό, το 180άρι όχι, αν μιλάμε πάντα για τα 119€, που στην πρώτη περίπτωση σίγουρα μιλάμε. φιλε μου και μενα οριακα μου ηρθε το εβαλα οσο μου βγηκε,βρεθηκε και καποιος που καταλαβαινει!
non-serviam Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ναι ρε παιδιά. Με 3 ευρώ την ώρα μισθό εσείς (στην καλύτερη περίπτωση), βάλτε ένα καπέλο 30 ευρώ για τη μισή ώρα που φάγατε (άντε και τη βενζίνη). Κλαίω ρε... 2
manthos_27 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καμια κακια εσυ θα πρεπει καποια στιγμη να κανεις τον απολογισμο σου οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα... Και δεν νομιζω πως ειναι ωραιο να το συνεχισεις πες στους admin τα παραπονα σου να τα κατεβασουν αν σε πειραζουν τοσο.. Μηπως θες να ανεβασω και τις απειλες σου στο πμ? ωραια το κλεινουμε εδω το θεμα καλο σου βραδυ φιλε μου!
Bezbozny Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Όλα τα off topic θα πρέπει να σβηστούν. (όπως και το δικό μου). Δικαίωμα έχει ο καθένας να πουλάει όσο θέλει. Εάν δε θέλεις μη το αγοράζεις ρε φίλε. Δεν είναι ότι σου πήρε το τελευταίο καρβέλι ψωμί από το φούρνο για να στο πουλήσει με κέρδος και αν δεν το πάρεις θα πεθάνει το παιδί σου από την πείνα. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς το xbox... 1
dabla Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξερω ποιον θα επρεπε να κραζουμε...αυτον που το πουλαει με καπελομα η τον μ@κακα που το αγοραζει και κανει και θετικη αξιολογηση...μαλλον και τους 2Οταν βλεπω να γινονται αυτα εδω στο ινσομνια(που στην ουσια ειναι για να ενημερωνει-βοηθαει) απλα τρελενομαι..Απο την στιγμη που το δεχονται οι moderators απλα πρεπει να το αποδεχτουμε μαλλον και δυστυχως ολο και καποιος θα γινεται μεροκαματο. 4
AllNatural Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Απαραδεκτο να παιρνεις κατι σε προσφορα και να στερεις απο καποιον που οντως θελει να το χρησιμοποιησει την δυνατοτητα να το παρει. Ουσιαστικα οποιος το κανει αυτο γινεται ενας μεσαζοντας, και φανταζομαι ειναι και απο τους πρωτους που κραζει οταν τα μαγαζια ανεβαζουν τις τιμες και δεν βρισκει κατι φθηνο. Τι δεν ειναι το ιδιο τοτε? 2
greed Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μαυρη αγορα ειναι οχι μεσαζοντας. Το ιδιο ισχυει και για τα εισιτηρια.Εδω οσοι θελετε xbox https://www.microsoft.com/de-de/store/collections/xboxconsoles?icid=Cat-Xbox-Nav-1-Consoles-091317-MSDE 1
George! Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Βλέπω και κάποια xbox one x να τα πουλάνε με καπέλο. Τα πήραν 400€ (500€-100€ επιστροφή στην κάρτα) και τα πουλάνε 460€.
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Και πέρυσι έτσι έγινε και πρόπερσι και σε κάθε προσφορά, λες και δεν το ξέραμε.. Δεν χρειάζεται να στιγματιστεί κάποιο άτομο όμως, πάντα θα γίνονται αυτά. 2
kwstasplevras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Με λυπούν τα όσα διάβασα αλλά θα ήθελα να παραθέσω την δική μου άποψη.Εγραψα και χθες σε άλλο νήμα για το 119 άρι του Γερμανού απατεώνα.Εγώ είμαι σε αυτούς που είδαν την τιμή 119 στο σάιτ και στην κυριολεξία πέταξα άμεσα στο κατάστημα να το αγοράσω ώστε να ενημρωθώ αυτοπροσώπως .Σας πληροφορώ η προσφορά δεν υπήρχε και σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών που εργάζονται δεν υπήρξε ποτέ τιμή 119.Η εμμονή κάποιων στο ότι η τιμή ίσχυε τη στιγμή που σε κανένα άλλο κατάστημα σε καμία άλλη χώρα δεν έχω δει τόσο χαμηλή τιμή σε αμεταχείριστο XBOX δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία πλάνη που γίνεται για να αποκομίσουν κάποιο όφελος οι ίδιοι.Δε ξέρω ακριβώς τι και ούτε θα ήθελα να κάνω εικασίες δημόσια αλλά όλοι υποιψιαζόμαστε.Πάντως για το ότι ο Γερμανός κάνει απατεωνιές είναι κάτι αδιαμφησβήτητο,χωρίς να θέλω να αγιοποιήσω άλλα καταστήματα.
giorginho Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Είναι η προσφορά που έτρεχε σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες στα 199 για την συσκευή του τίτλου. Μόνο που στο Γερμανό έπαιξε στα 119 για λίγα λεπτά μάλλον από λάθος τους Κ οποίος πρόλαβε να παραγγείλει παρέλαβε κανονικά.Με τις τιμές για το πακέτο αυτό να παίζουν έξω αυτές τις μέρες στα 149€ δε μπορεί να θεωρηθούν προσφορά τα 199€. Τα 119€ βέβαια είναι "μόλις" 20% κάτω (προσωπικά θεωρώ ως "λάθος" μια τιμή που περνάει τουλάχιστον το 40-50%) οπότε σαν προσφορά ήταν σούπερ, για "λάθος" οκ .... αν ήταν τόσο λάθος θα είχαμε μάλλον άκυρα και/ή μπόλικο τρέξιμο για να βγει άκρη. Δεν ξέρω πόσο κράτησε η τιμή (αν ήταν όντως λεπτά και έφυγαν ελάχιστα κομμάτια ή αν υπήρχε και ώρες πριν δημοσιευθεί εδώ και έδωσαν κάμποσα) ώστε να την κρίνω συνολικά (μόνο την συγκεκριμένη πάντα, καθώς το κατάστημα είναι γνωστό στο φόρουμ από παλιά "περιστατικά"). Μπράβο πάντως σε όσους την ήθελαν την κονσόλα και τσίμπησαν μια πάρα πολύ καλή τιμή (και στον TS για την ενημέρωση, έστω και υπερβολικά κουτσουρεμενων πληροφοριών - για πολλούς πιστεύω που "κυνηγούν" προσφορές το απολύτως σημαντικότερο στοιχείο ενός τίτλου είναι πάντα η τιμή). ΥΓ. Μπορώ να κατανοήσω μερικά πράγματα, με δυσκολεύει μόνο λίγο η αντίδραση μερικών στην τζαμπα διαφήμιση
Damachi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Με λυπούν τα όσα διάβασα αλλά θα ήθελα να παραθέσω την δική μου άποψη.Εγραψα και χθες σε άλλο νήμα για το 119 άρι του Γερμανού απατεώνα.Εγώ είμαι σε αυτούς που είδαν την τιμή 119 στο σάιτ και στην κυριολεξία πέταξα άμεσα στο κατάστημα να το αγοράσω ώστε να ενημρωθώ αυτοπροσώπως .Σας πληροφορώ η προσφορά δεν υπήρχε και σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών που εργάζονται δεν υπήρξε ποτέ τιμή 119.Η εμμονή κάποιων στο ότι η τιμή ίσχυε τη στιγμή που σε κανένα άλλο κατάστημα σε καμία άλλη χώρα δεν έχω δει τόσο χαμηλή τιμή σε αμεταχείριστο XBOX δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία πλάνη που γίνεται για να αποκομίσουν κάποιο όφελος οι ίδιοι.Δε ξέρω ακριβώς τι και ούτε θα ήθελα να κάνω εικασίες δημόσια αλλά όλοι υποιψιαζόμαστε.Πάντως για το ότι ο Γερμανός κάνει απατεωνιές είναι κάτι αδιαμφησβήτητο,χωρίς να θέλω να αγιοποιήσω άλλα καταστήματα. Στα "καταστηματα" δε ξερουν τι τους γινεται οτι και να ρωτησεις . εκτός απο συνδεσεις - κινητα - λογαριασμους
Προτεινόμενες αναρτήσεις