Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτιμώ να δώσω 20 ευρώ παραπάνω και να το πάρω από κατάστημα παρά από τέτοια άτομα που τα αγοράζουν μόνο και μόνο για να βγάλουν λίγα ευρώ..

• Like 7
  • Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάγκες μαζί σας αλλά δε σε υποχρεώνει κανείς να το πάρεις! Μια αρνητική κριτική φτάνει και περισσεύει για τον Χ Ψ μιλάω που θα το κάνει! Εξάλλου απόδειξη βλέπεις τη τιμή όταν πας να το πάρεις..ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ αν νιώθεις ότι σε κοροϊδεύει!

Υ/Γ Τουλάχιστον εδώ μέσα που πάνω κάτω ξέρουμε τι παίζει είνσι το λιγότερο κουταμάρα να γίνετε. Και δεν είναι λίγες οι φορές!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοι ειμαστε σαν λαος τα συμπερασματα δικα σας....

Μονο το τελευταιο παλικαρι παραδεχομαι που το πηρε το μετανιωσε και το εδωσε οσο το πηρε....

Δεν είναι θέμα λαού, αυτά γίνονται σε όλο τον κόσμο. Δεν ξέρουμε αν το πήραν 120, αλλά και να το πήραν δεν λέει κάτι. Αν το κέρδιζαν σε διαγωνισμό θα έπρεπε να το χαρίσουν;

Μιλάμε για κονσόλες, για είδη πολυτελείας δηλαδή. Ο καθένας πουλάει όσο νομίζει και αγοράζει από όπου τον συμφέρει.

• Like 6
Δημοσ.

Αυτοι ειμαστε σαν λαος τα συμπερασματα δικα σας....

XBOX.png

xbox_1.png

XBX.png

Μονο το τελευταιο παλικαρι παραδεχομαι που το πηρε το μετανιωσε και το εδωσε οσο το πηρε....

Επειδη  δεχτηκα και επιθεση γιαυτο το ποστ και δεν το εκανα για να βλαψω καποιο συγκεκριμενο ατομο εδω μεσα κ οπως βλεπεται ειπα (αυτοι ειμαστε μαζι κ με μενα μαζι) και δεν μπορω να σβησω πλεον το ποστ θ παρακαλεσω τον Ματριχ να σβησει το ποστ μου και οτι εχει σχεση μαυτο αν κ νομιζω πως δεν ειναι λαθος και πρεπει να το δουν πολλοι για να παραδειγματιστουμε ολοι...

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να πουλάει και να αγοράζει όσο θέλει,

Δείτε στις αγγελίες πόσες είναι για μέρες εκεί ή ξαναμπαίνουν για μήνες γιατί επιδιώκουν μόνο το συμφέρον του πωλητή.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια ο καθενας πουλαει οτι θελει δεν σε υποχρεωνει να το παρεις με το ζορι, μερικοι για ποιο λογο τραβατε τετοιο ζορι δεν μπορω να καταλαβω σε μεγαλα παιδια απευθυνομαστε και κοροιδευεις καποιον αν του πουλας κατι χαλασμενο η του τρως λεφτα!!! φιλικα!!

Παιδια ο καθενας πουλαει οτι θελει δεν σε υποχρεωνει να το παρεις με το ζορι, μερικοι για ποιο λογο τραβατε τετοιο ζορι δεν μπορω να καταλαβω σε μεγαλα παιδια απευθυνομαστε και κοροιδευεις καποιον αν του πουλας κατι χαλασμενο η του τρως λεφτα!!! φιλικα!!

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή θέλετε τώρα να μου πείτε ότι στο εξωτερικό που ποδοπατιούνται και παίζουν ξύλο για να προλάβουν μια πολύ καλή προσφορά το κάνουν όλοι μόνο για να το αποκτήσουν για την πάρτη τους; Κοιμάστε με τα τσαρούχια μου φαίνεται.

Το να αγοράζεις κάτι σε προσφορά και να το πουλάς με καπέλο, δεν είναι ηθικό αλλά δεν είναι και παράνομο.

Ελεύθερη αγορά έχουμε ο καθείς πουλάει όσο θέλει. 

Δεν συμφωνώ με το καπέλο, προσωπικά δεν θα το έκανα ίσως γιατί δεν έχω ανάγκη να το κάνω και δεν είναι στον χαρακτήρα μου.

Όμως μην κράζετε τους άλλους διότι αυτά που βλέπετε εδώ στο εξωτερικό γίνονται σε υπερθετικό βαθμό.

Προσπεράστε και αγοράστε απο αλλού, απλά τα πράγματα. ;)

• Like 3
Δημοσ.

Καλά ηθικός δεν είναι και αυτός που σου πουλάει σκάρτο αυτοκίνητο για πένα και δε το ξέρεις εδώ που θα το δεις και έχεις την επιλογή σας πείραξε? Μωρά παιδιά δεν είμαστε μη τρελενεστε. Πάντα θα γίνονται αυτά..

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη  δεχτηκα και επιθεση γιαυτο το ποστ και δεν το εκανα για να βλαψω καποιο συγκεκριμενο ατομο εδω μεσα κ οπως βλεπεται ειπα (αυτοι ειμαστε μαζι κ με μενα μαζι) και δεν μπορω να σβησω πλεον το ποστ θ παρακαλεσω τον Ματριχ να σβησει το ποστ μου και οτι εχει σχεση μαυτο αν κ νομιζω πως δεν ειναι λαθος και πρεπει να το δουν πολλοι για να παραδειγματιστουμε ολοι...

βγαζεις και κακια και ποσο κομπλεξικος εισαι αυτο ποθ εκανες δεν ηταν καθολου σωστο και προσωπικα με εχει νευριασει πολυ αυτο και ξερεις κατι 250 ευρο το πουλαω το προβλημα σου δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι!!..ελεος δλδ

Δημοσ.

Εγώ θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Αν προλάβαινα την προσφορά, θα το χτύπαγα άνετα, όχι γιατί το χρειάζομαι μιας και έχω PS4 και PC που παίζει τα παιχνίδια πιο καλά από ένα XBOX one, αλλά λόγω της φοβερής προσφοράς.
Θα έπαιζα πόσο πριν καταλάβω ότι δεν το χρειάζομαι? Μια βδομάδα?

Ε δεν θα το πουλούσα λιγότερο από 120€ αλλά ίσως και παραπάνω.

Δημοσ.

βγαζεις και κακια και ποσο κομπλεξικος εισαι αυτο ποθ εκανες δεν ηταν καθολου σωστο και προσωπικα με εχει νευριασει πολυ αυτο και ξερεις κατι 250 ευρο το πουλαω το προβλημα σου δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι!!..ελεος δλδ

Δημοσ.

Καμια κακια εσυ θα πρεπει καποια στιγμη να κανεις τον απολογισμο σου οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα...

Και δεν νομιζω πως ειναι ωραιο να το συνεχισεις πες στους admin τα παραπονα σου να τα κατεβασουν αν σε πειραζουν τοσο..

το αλλαξα γιατι οντως ειναι βλακεια ¨)

Μηπως θες να ανεβασω και τις απειλες σου στο πμ?

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...