Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προσφορά ισχύει από τις 22/11 μέχρι τις 25/11 & αφορά σε αγορά προϊόντων από τα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

«Η προσφορά δεν ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στο www.germanos.gr»

https://www.germanos.gr/corporate/eurobank_epistrofi_/

Πιο ξεκάθαρα δε γίνεται...

Δημοσ.

Το app επιστροφη λεει για αυριο Χ2 λογω βλακ φριντε'ι αλλα στις σημαιες με τα καταστηματα ο γερμανος εχει 1 % πως γκέγκεν αυτό ;

• Moderators
Δημοσ.

Η προσφορά ισχύει από τις 22/11 μέχρι τις 25/11 & αφορά σε αγορά προϊόντων από τα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Αυτα τα εχουμε δει απο το μεσημερι Μανο και εχω απαντησει ηδη: Η αγορα δεν γινεται στο germanos.gr, η παραγγελια γινεται εκει. Η αγορα ειναι η πληρωμη και αυτη γινεται στο φυσικο καταστημα. Αν πληρωσεις με χρηση καρτας στο germanos.gr, τοτε ειναι αυτο που λεει πανω και ειναι κατι που υπαρχει καθε φορα στις περιπτωσεις "επιστροφης" , κατι που ισχυει και σε Public κλπ. 'Οποτε πληρωνεις ηλεκτρονικη παραγγελια σε φυσικο καταστημα, μπαινει παντα η επιστροφη ειτε η τρεχουσα αν δεν υπαρχει ειδικη ενεργεια,  ειτε η προωθητικη του 20% όποτε εχει μπει στο παρελθον. Δεν ειναι πρωτη φορα που υπαρχει αυτη η σημανση περι εξαιρεσης των ηλεκτρονικων αγορων. 

• Like 2
Δημοσ.

Να τονίσω ότι, αν δεν κάνω σοβαρό λάθος, ενώ διάβασα το παραπάνω 2-3 φορές, έχω την εντύπωση ότι το «Η προσφορά δεν ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στο www.germanos.gr» προστέθηκε τώρα.

Προφανώς υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες.

Για μενα πάντως ήταν σαφές και χωρίς την επεξήγηση αυτή καθώς τονίζει "στα φυσικά καταστήματα Γερμανός"...

Δημοσ.

Παιδια μη μπερδεύεται τη λέξη αγορά και συναλλαγή με τη λέξη παραγγελια.Αλλο παραγγελία και άλλο αγορά , όπως λέει και ο Matrix
Δημοσ.

Από πότε αγορά = πληρωμή;

Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Θα είχαν άδικο αν έγραφαν

«Η προσφορά δεν ισχύει για πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν στο www.germanos.gr»

• Moderators
Δημοσ.

Το app επιστροφη λεει για αυριο Χ2 λογω βλακ φριντε'ι αλλα στις σημαιες με τα καταστηματα ο γερμανος εχει 1 % πως γκέγκεν αυτό ;

Λεει οτι ο διπλασιασμος δεν ισχυει σε Γερμανο-κοσμοτε-και αλλο ενα που δεν το θυμαμαι τωρα, επειδη εκει εχει ηδη αλλη προωθητικη. Το εκαναν και την Κυριακη που ηταν ανοικτα τα μαγαζια, προ 2 εβδομαδων. Ειχαν εξαιρεσει τοτε ενα καταστημα το οποιο ειχε ηδη 10% προωθητικη.

Μαλιστα χθες και στο screenshot που εχω κρατησει απο την εφαρμογη της eurobank δεν εκαναν καν λογο για εξαιρεση "ηλεκτρονικων συναλλαγων" ειναι κατι που το εβαλαν σημερα, ειχαν μονο το περι ισχυος για 22-25. Προφανως για να γλυτωσουν αγορες με χρηση καρτας πληρωμη-online κατα την παραγγελια στο germanos.gr αφου δεν εξαιρουσε ουτε εκεινες το αρχικο διαφημιστικο.

Δημοσ.

Κ εγώ που ρώτησα αν δικαιούμαι την επιστροφή μου είπαν ότι πρέπει να το πάρω από εκεί κ όχι να το παραγγείλω από το ονλινε. Και αναρωτιέμαι εγώ πως να το πάρω από το μαγαζί όταν δεν το έχουν διαθέσιμο  ; Το μονο νορμάλ που άκουσα ήταν ότι αν πχ εγώ παραγγείλω κάτι σήμερα και φτάσει στο μαγαζί τη Δευτερα προφανώς η προσφορα θα έχει λήξει. Τελοσπάντων δεν μπορώ να καταλάβω αφού είτε το παραγγείλεις από το σαιτ τους είτε το πάρεις απευθείας από το μαγαζί η πληρωμή γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Δημοσ.

Τραγικά πράγματα αυτά ρε παιδιά. Κρίμα εύχομαι να βγάλετε άκρη και να δεχτούν το 20% επιστροφή για αγορές online. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όχι. Όπως δεν μπορούσα να καταλάβω πριν 2 μήνες γιατί να μην μπορώ να πληρώσω με πιστωτική ή χρεωστική στο κατάστημα σε παραγγελία που έβαλα Online για παραλαβή από κατάστημα. Ευτυχώς αυτό το άλλαξαν είδα καθώς πλήρωσα π.χ  σήμερα και μια άλλη μέρα εντός Νοεμβρίου με κάρτα. Το ίδιο μπορεί να αλλάξει και αυτό καθώς είναι και το σωστό. Όσοι παραγγείλατε και έχετε κάρτα eurobank θα πρέπει να διαμαρτυρηθείτε μιας και αυτό το  επιπλέον κέρδος ήταν και ο λόγος που παραγγείλατε! :)

Να ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου το νήμα. Παρέλαβα νωρίτερα το xone s στα 119 ευρώ. Δεν ξέρω αν έμεινε κανένας άλλος απο το φόρουμ που αναμένει ακόμα.

Ευχαριστούμε TS για την ενημέρωση και το εκπληκτικό δώρο! :D

Δημοσ.

Εγω ...δανειστηκα καρτα απο αδερφο και παω αυριο για παραλαβη..θα σας πω τι εγινε με επιστροφη...να επιμεινω να περαστει απο μηχανακι eurobank?

Δημοσ.

Έχω διαβάσει τίτλο, πρώτο ποστ (περιγραφή προσφοράς?) όλη την πρώτη και την τελευταία σελίδα και δεν έχω καταλάβει σχεδόν καθόλου για ποια προσφορά μιλάμε... Πού είναι/ηταν η ρημαδα η τιμή; Στα 119€? 199€? Τι ΑΚΡΙΒΏΣ εχει/είχε το πακέτο;

Δημοσ.

Έχω διαβάσει τίτλο, πρώτο ποστ (περιγραφή προσφοράς?) όλη την πρώτη και την τελευταία σελίδα και δεν έχω καταλάβει σχεδόν καθόλου για ποια προσφορά μιλάμε... Πού είναι/ηταν η ρημαδα η τιμή; Στα 119€? 199€? Τι ΑΚΡΙΒΏΣ εχει/είχε το πακέτο;

Είναι η προσφορά που έτρεχε σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες στα 199 για την συσκευή του τίτλου. Μόνο που στο Γερμανό έπαιξε στα 119 για λίγα λεπτά μάλλον από λάθος τους Κ οποίος πρόλαβε να παραγγείλει παρέλαβε κανονικά.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοι ειμαστε σαν λαος τα συμπερασματα δικα σας....

XBOX.png

xbox_1.png

XBX.png

Μονο το τελευταιο παλικαρι παραδεχομαι που το πηρε το μετανιωσε και το εδωσε οσο το πηρε....

Επεξ/σία από dopermann
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτοι ειμαστε σαν λαος τα συμπερασματα δικα σας....

XBOX.png

Σε τέτοιες περιπτώσεις δε θα ήταν κακό να γίνει και καμία καταγγελία για παράνομη πώληση.. Γιατί περί παρανομίας πρόκειται.. Αγοράζει χωρίς να έχει σκοπό να το κρατήσει, μόνο και μόνο να το πουλήσει με το χ ψ κέρδος, και στερεί σε κάποιον τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την προσφορα

Υγ Εννοείται πως μιλάω για περιπτώσεις που η απόδειξη είναι στην τιμή των 119€.

Υγ2 Δε μιλάω συγκεκριμένα για την συγκεκριμένη αγγελία

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...