Bezbozny Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πάντως και στην Αγγλία που κοιτάζω δεν έχω βρει καμία καλή προσφορά... 199λιρες έχει μαζί με δύο παιχνίδια... Εχει βρει κανένας καμία προσφορά στο εξωτερικό;
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Να τα βάλεις με την τράπεζα για ποιο λόγο; Σου έταξε κανείς επιστροφή με online αγορά; Δεν εκανε online αγορα, δεν πληρωσε ηλεκτρονικα. Παραγγελια εκανε, στο φυσικο καταστημα εκανε την αγορα-συναλλαγη-πληρωμη. 2
deadp Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δεν εκανε online αγορα, δεν πληρωσε ηλεκτρονικα. Παραγγελια εκανε, στο φυσικο καταστημα εκανε την αγορα-συναλλαγη-πληρωμη. Ποιο κατάστημα ήταν ανοικτό όταν είχε η κονσόλα 119€:;; Ηλεκτρονική παραγγελία θα έκανε.
manosfp Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Κι εγώ αυτό πιστεύω. Δεν εκανε online αγορα, δεν πληρωσε ηλεκτρονικα. Παραγγελια εκανε, στο φυσικο καταστημα εκανε την αγορα-συναλλαγη-πληρωμη.Μάλλον εννοείς ότι σημασία έχει που πληρώνεις, κάτι το όποιο δεν ισχύει. Πρέπει και η παραγγελία να μπει από το κατάστημα.
deadp Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ότι δεν παίρνεις επιστροφή από online παραγγελία, το διαπίστωσα σήμερα σε δυο καταστήματα. Αλλά στην Ελλάδα του 2017, όλα γίνονται.
Craven Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Τι ακριβώς εννοείτε βρε παιδιά; Που ξέρει η eurobank αν η αρχική παραγγελία ειναι απ το site οταν παιρνας την καρτα απ το pos στο κατάστημα; Κάτι χάνω εδώ... Αν ο υπαλληλος ξέρει πως σε τετοια περίπτωση θα το περάσει από άλλο pos, άλλο αυτό... Εγώ αυτό υποψιάζομαι οτι γινεται. Θα το διαπιστωσω σε κάνα 2ωρο που θα χω παραλάβει..
zio10 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Στο black friday δυστυχώς ξεφορτώνονται μόνον την σαβούρα και τα παλιά μοντέλα. Το One S εντάξει δεν είναι ιδιαίτερα παλιό αλλά το Xbox One που είναι σχεδόν ίδιο είναι ΠΟΛΥ παλιό. Αυτό που έπρεπε να βάλουν είναι το σκόρπιο... black friday ki$$ my a$$.. μόνο στο εξωτερικό έχει πολλές και πραγματικές ευκαιρίες. Εδώ αν το κυνηγήσεις ΚΑΛΑ ίσως πετύχεις κάνα 2 καλές και πραγματικές ευκαιρίες... Τέτοια τιμή δεν είδα στο εξωτερικό μέχρι τώρα πάντως.
manosfp Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το τερματικό είναι ένα αλλά διαλέγει ο υπάλληλος την τράπεζα. Προφανώς οι online παραγγελίες περνάνε από άλλη τράπεζα ή ακόμα και από την ίδια αλλά με επιλογή μη απόδοσης πόντων.
CleanthisD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Στο Microsoft store της Γερμανίας φαίνονται κάποια bundles με παιχνίδια στα 179 ευρώ. Μπορεί κάποιος να τσεκάρει επειδή είμαι από το κινητό εάν στέλνει Ελλάδα και αν είναι τα μεταφορικά μέσα;; https://www.microsoft.com/de-de/store/d/xbox-one-s-forza-horizon-3-bundles/8wpc1v6nq07p/8CXR?activetab=pivot%3aoverviewtab
AlexKG5 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ψιλό off topic αλλά ο Γερμανός έχει επιστροφή 20% σε όλα τα προϊόντα; Και αν ναι μέχρι πότε;
vasilk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ψιλό off topic αλλά ο Γερμανός έχει επιστροφή 20% σε όλα τα προϊόντα; Και αν ναι μέχρι πότε; Ναι έχει σε όλα τα προϊόντα μέχρι το Σάββατο 25/11 (με κάρτες Eurobank). Μόνο σε ότι αγοράζεις από φυσικό κατάστημα. Όχι σε online αγορές ακόμα και με παραλαβή από το κατάστημα.
deliol Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Στο Microsoft store της Γερμανίας φαίνονται κάποια bundles με παιχνίδια στα 179 ευρώ. Μπορεί κάποιος να τσεκάρει επειδή είμαι από το κινητό εάν στέλνει Ελλάδα και αν είναι τα μεταφορικά μέσα;; https://www.microsoft.com/de-de/store/d/xbox-one-s-forza-horizon-3-bundles/8wpc1v6nq07p/8CXR?activetab=pivot%3aoverviewtab Στέλνει Ελλάδα κανονικά, στο περσινό Black Friday εγώ από εκεί το πήρα το Xbox One S μου: Δευτέρα 11:46 το βράδυ έκανα την αγορά, Τετάρτη απόγευμα ήταν στο σπίτι με τη δωρεάν Standard Delivery (χρησιμοποιεί UPS Express Saver) Η τιμή των bundles (179€) είναι πολύ καλή , αλλά το καλύτερο bundle το είχε το αγγλικό store όπου με 250 περίπου ευρώ (225 λίρες) έδινε τα ίδια πακέτα (πχ το Minecraft) + δεύτερο χειριστήριο + επιλογή από FIFA18 ή Starwars Battlefront II (δεν πρέπει να έχει πλέον κομμάτια...)
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το τερματικό είναι ένα αλλά διαλέγει ο υπάλληλος την τράπεζα. Προφανώς οι online παραγγελίες περνάνε από άλλη τράπεζα ή ακόμα και από την ίδια αλλά με επιλογή μη απόδοσης πόντων. Παρανομουν δηλαδη; Το ψιλα γραμματα τους δεν οδηγουν στο οτι δεν πρεπει να μπει το 20% για ηλεκτρονικη παραγγελια με πληρωμη αρα αγορα απο φυσικο καταστημα, αλλα για ηλεκτρονικη αγορα-συναλλαγη, χρηση δηλαδη καρτας μεσω πληρωμης κατα την παραγγελια στο site. Εγω αυτο καταλαβαινω, αυτο καταλαβαινει και ο νομος. Αν αλλαξουμε νοημα στις λεξεις μπορει να σημαινει ακομα και οτι ο ουρανος ειναι εμπριμε. Ειναι που ελεγαν καποιοι οτι ο Γερμανος εβαλε δυνατοτητα για αγορα με χρεωστικη στο καταστημα κατι που δεν ειχε μεχρι προσφατα σε ηλεκτρονικες παραγγελιες με παραλαβη απο καταστημα. Αν με τον τροπο τους ακυρωνουν την χρηση της καρτας ως εχει και της κοβουν τις προωθητικες ενεργειες της τραπεζας ποιο το νοημα; Δηλαδη ποια ειναι η διαφορα να το παρεις απευθειας απο το καταστημα ή να στο εχουν προωθησει πρωτα εκει; Έχουν αλλες τιμες στα προιοντα στα καταστηματα και οχι αυτες που εχουν στο site; Οχι. Άρα ποιο το νοημα; Μηπως οτι θελουν να σε τραβηξουν σε ενα καταστημα όπου δεν θα βρεις τιποτα αφου φυσικα δεν υπηρχε απο την πρωτη στιγμη τιποτα απο προσφορα μπας και παρεις κατι αλλο που δεν ειναι σε προσφορα; Εγω πιστευω οτι το 20% μπαινει κανονικα απο την στιγμη που θα γινει η πληρωμη σε καταστημα με χρηση καρτας επιστροφη. Αρκει να γινει μεσα στο διαστημα 22-25 Νοεμβρη. Ο ορος πιθανον μπηκε για να μην αποτελει τεκμηριο χρονου συμβασης η ημερομηνια ηλεκτρονικης παραγγελιας, δηλαδη αν φτασει κατι στο καταστημα Δευτερα-Τριτη κλπ να μην μπορεις να επικαλεστεις οτι δικαιουσαι το 20% επειδη η συμβαση εχει ημερομηνια προγενεστερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις