Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα εξαιρετική προσφορά

Δεν νομίζω να ήταν προσφορά, μάλλον κάποιος απολύθηκε για να τα πάρουμε εμείς (εσείς βασικά γιατί εγώ για μερικά δευτερόλεπτα δεν το πρόλαβα...) στα 120ε (100ε με Επιστροφή της Eurobank)...

• Like 1
  • Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγω απο κατάστημα 4 Xbox απο 95€ το καθένα με επιστροφή Eurobank

Παρέλαβα και εγώ 25 κομμάτια,πιο πολύ τα ήθελα για τα χειριστήρια, για να παίζουμε φίφα ολοι οι παλιοι συμμαθητές στο σχολείο, έναν παίκτη ο καθένας και αυτοί που δε σκαμπάζουν έκαναν τον διαιτητή και τους επόπτες. Bonus το οτι δε χρειάζομαι έπιπλο για να στηριζω την τηλεόραση γιατι έχω τη στοίβα με τα 10 για τραπεζάκι. τα υπόλοιπα 14 τα έκανα καναπέ με μερικά μαξιλάρια ΙΚΕΑ προσφορά -10%. 

Παιδιά ήρεμα, δεν είναι στραγάλια... καλόπαιχτα πάντως. 

• Like 14
Δημοσ.

Λοιπόν,

Παρέλαβα και γω απο φυσικό κατάστημα και καταρχήν ευχαριστώ τον TS

Στα της επιστροφής τώρα, αφού ρώτησα αν έχω το 20%, ο υπάλληλος μου λέει, ''δεν εξαρτάτε από εμάς'', ''εγω την κάρτα θα περάσω'' , ΄΄τα υπόλοιπα τα κανονίζει η τράπεζα'' και λοιπές αρλούμπες. Δεν είχα καμία διάθεση να το πιέσω, γινόταν και χαμός στο κατάστημα οπότε την περνάμε και περιμένω να δώ τι θα γίνει

Στην απόδειξη της κάρτας δεν εμφάνισε τίποτα εν αντιθέσει με τις άλλες φορές που έχω πάρει επιστροφη, που σου λέει κερδισες Χ και έχεις υπόλοιπο Ψ

Επόμενη κίνηση φυσικά ήταν να επικοινωνήσω με τη Eurobank οι οποίοι μου είπαν οτι είναι προωθητική Black Friday και τα λεφτά θα πιστωθούν κάποιες μέρες μετά τη λήξη της καμπάνιας. Αλλιώς μου λεεί αν περάσουν 10 μέρες να καλέσω για να γίνει αίτημα.

Περίπτωση που κάποιος έχει αγοράσει από κατάστημα κάτι (όχι απαραίτητα XBOX) για να δούμε αν υπάρχει άμεση πίστωση των € υπάρχει? Αν ναι, τότε μλκιες μου λένε και θα τους ταλαιπωρήσω σε 10 μέρες. Αν όχι πιθανόν και να ισχύουν τα παραπάνω. (Ίσως ο φίλος παραπάνω που πήρε τα 4 να μπορεί να βοηθήσει την κοινότητα με κάποιο screenshot που θα χρησιμοποιήσουμε στην όποια διεκδίκηση)

Σε κάθε περίπτωση με ή χωρίς επιστροφή ήταν σούπερ προσφορά και την πίτα την έχουμε ολόκληρη! Τώρα αν θα χορτάσει και ο σκύλος θα το μάθουμε σύντομα

Και πάλι ευχαριστώ τον TS

Δημοσ.

Λοιπόν,

Στα της επιστροφής τώρα, αφού ρώτησα αν έχω το 20%, ο υπάλληλος μου λέει, ''δεν εξαρτάτε από εμάς'', ''εγω την κάρτα θα περάσω'' , ΄΄τα υπόλοιπα τα κανονίζει η τράπεζα'' και λοιπές αρλούμπες. Δεν είχα καμία διάθεση να το πιέσω, γινόταν και χαμός στο κατάστημα οπότε την περνάμε και περιμένω να δώ τι θα γίνει

Στην απόδειξη της κάρτας δεν εμφάνισε τίποτα εν αντιθέσει με τις άλλες φορές που έχω πάρει επιστροφη, που σου λέει κερδισες Χ και έχεις υπόλοιπο Ψ

Επόμενη κίνηση φυσικά ήταν να επικοινωνήσω με τη Eurobank οι οποίοι μου είπαν οτι είναι προωθητική Black Friday και τα λεφτά θα πιστωθούν κάποιες μέρες μετά τη λήξη της καμπάνιας. Αλλιώς μου λεεί αν περάσουν 10 μέρες να καλέσω για να γίνει αίτημα.

Περίπτωση που κάποιος έχει αγοράσει από κατάστημα κάτι (όχι απαραίτητα XBOX) για να δούμε αν υπάρχει άμεση πίστωση των € υπάρχει? Αν ναι, τότε μλκιες μου λένε και θα τους ταλαιπωρήσω σε 10 μέρες. Αν όχι πιθανόν και να ισχύουν τα παραπάνω. (Ίσως ο φίλος παραπάνω που πήρε τα 4 να μπορεί να βοηθήσει την κοινότητα με κάποιο screenshot που θα χρησιμοποιήσουμε στην όποια διεκδίκηση)

Σε κάθε περίπτωση με ή χωρίς επιστροφή ήταν σούπερ προσφορά και την πίτα την έχουμε ολόκληρη! Τώρα αν θα χορτάσει και ο σκύλος θα το μάθουμε σύντομα

ΕΙχες κανει ηλεκτρονικη παραγγελια και παραλαβη απο το καταστημα; Χωρις ηλεκτρονικη παραγγελια παντως, αλλα αγορα κατειθειαν απο καταστημα, υπαρχουν παιδια στο θρεντ του xiaomi 4A που λενε οτι τους πιστωθηκε κατευθειαν να ξερεις.

Δημοσ.

ΕΙχες κανει ηλεκτρονικη παραγγελια και παραλαβη απο το καταστημα; Χωρις ηλεκτρονικη παραγγελια παντως, αλλα αγορα κατειθειαν απο καταστημα, υπαρχουν παιδια στο θρεντ του xiaomi 4A που λενε οτι τους πιστωθηκε κατευθειαν να ξερεις.

Και αυτό είναι το λογικό. Τελοσπάντων, όπως είπα το επίπεδο της προσφορά ήταν τέτοιο που δεν θα χάσω και το ύπνο μου για να το πάρω 20€ ακόμα πιο κάτω, ούτε θα τσακωθώ με τον ταλαίπωρο (αυτές τις μέρες) υπάλληλο.

Με τις τράπεζες όμως έχω κάθε όρεξη να το κάνω :-D

Δημοσ.

Λοιπόν,

Κανονικά πιστώνεσαι άμεσα χωρίς να χρειάζεται καν να έχεις την εφαρμογή στο κινητό.

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον δεν σου πέρασε την κάρτα από τερματικό της Eurobank.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή πηρα ενα λαπτοπ 349 ευρο και το χβοχ 119 αλλα εχω εθνική μπορώ να βάλω κάποιο αλλο άτομο να του πιστωθουν στην καρτα του σύνολο ειναι 460 ευρο ειναι αρκετά Λεφτά!.. καλωριζικα σε ολους οσους παρέλαβαν χαρη σε μένα ????

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει παραγγείλει αλλά δεν θα παραλάβει ας μου κάνει ένα πμ

Δημοσ.

(Το ποστάρω εδώ γιατί αναφέρεται για τον Γερμανό)

Από προχθες που έκανε την προσφορά στα 109€ μπαίνω στο site και κάνω σαν χαζός ανανέωση στην στήλη του black friday για το gaming για να πετύχω το PS4. Τώρα βλέπω, έχει καμιά ώρα, έβαλε και τις κονσόλες PS4 οπότε πιστεύω θα έρθει το καλό από τον ΓΕΡΜΑΝΟ πολύ σύντομα.

Για την ώρα έβαλε στα 249€ το PS4 Slim 500gb +GT.

Ελπίζω να παιχτεί κάτι σε 1tb ή Pro

Δημοσ.

Και αυτό είναι το λογικό. Τελοσπάντων, όπως είπα το επίπεδο της προσφορά ήταν τέτοιο που δεν θα χάσω και το ύπνο μου για να το πάρω 20€ ακόμα πιο κάτω, ούτε θα τσακωθώ με τον ταλαίπωρο (αυτές τις μέρες) υπάλληλο.

Με τις τράπεζες όμως έχω κάθε όρεξη να το κάνω :-D

Να τα βάλεις με την τράπεζα για ποιο λόγο; Σου έταξε κανείς επιστροφή με online αγορά;
  • Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν,

Μηπως δεν στο περασε μεσω eurobank και σου εκανε πατατα ο υπαλληλος στο POS; Για κοιτα το χαρτακι σου να δεις μεσω ποιας τραπεζας στο περασε!

Δεν ισχυει αυτο που σου ειπαν απο την γιουρομπανκ, δεν μπαινουν μετα απο 10 μερες, αυτη τη φορα μπαινουν αμεσα! Εχουν αναφερει ηδη πολλα παιδια σημερα οτι πηραν 20% επιστροφη στο χαρτακι αμεσα, οχι 1% και "στο περιμενε". Αν δεν σου εβγαλε ουτε το 1% σημαινει οτι δεν στο περασε σωστα στο POS λογικα, και χανεις την επιστροφη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...