Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προλαβα και εριξα και εγω μια παραγγελια. Για να δουμε. Πολύ καλό για να είναι αληθινό Ευχαριστουμε για την ενημέρωση τον φίλο Μάνθο

Δημοσ.

Κανει κατι κουλα που και που ο γερμανος...εριξα μια να υπαρχει και εγω αν και για ακυρο το κοβω...ty ts

Δημοσ.

Και ναι το status άλλαξε και πλέον είναι αποστολή απο αποθήκη!!!

Όσοι προλάβατε και παραγγείλατε σαν και μενα το xone S στα 119 θα παραλάβετε, τσεκάρετε το status της παραγγελίας σας καθώς και τα email σας. Θα σας έχει έρθει email απο Γερμανο.

Μπράβο στον Γερμανό, συγχαρητήρια!

Φέτος όσες παραγγελίες έχω κάνει σε προσφορές τις παρέλαβα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πιστεύω ότι άνετα είναι η προσφορά των φετινών Black Friday!

Χone S starter bundle στα 119€!!!  :)

• Like 5
Δημοσ.

Και ναι το status άλλαξε και πλέον είναι αποστολή απο αποθήκη!!!

Όσοι προλάβατε και παραγγείλατε σαν και μενα το xone S στα 119 θα παραλάβετε, τσεκάρετε το status της παραγγελίας σας καθώς και τα email σας. Θα σας έχει έρθει email απο Γερμανο.

Μπράβο στον Γερμανό, συγχαρητήρια!

Φέτος όσες παραγγελίες έχω κάνει σε προσφορές τις παρέλαβα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πιστεύω ότι άνετα είναι η προσφορά των φετινών Black Friday!

Χone S starter bundle στα 119€!!! :)

Τρομερή προφορά... Λες να βγάζουν σήμερα το βράδυ πάλι για αύριο και καλά;

Δημοσ.

Τρομερή προφορά... Λες να βγάζουν σήμερα το βράδυ πάλι για αύριο και καλά;

Nομίζω πώς όχι καθώς φαίνεται ότι μάλλον έγινε λάθος στην τιμή.

Πάραυτα όμως ο Γερμανός τίμησε την συμφωνία με τους πελάτες του και θα δώσει από ότι φαίνεται σε όσους παρήγγειλαν την κονσόλα στα 119. Άλλοι κατα καιρούς σε τέτοιες περιπτώσεις ακυρώνουν χωρίς καν να πάρουν τηλέφωνο ή τα ρίχνουν σε τεχνικά προβλήματα της βάσης δεδομένων τους.

Μπράβο του! Έτσι πρέπει να κάνουν όλα τα σοβαρά καταστήματα!

Θα πρέπει τέτοιες συμπεριφορές να επιβραβεύονται καθώς μόνο θετικά μπορεί να αποκομίσει πλέον ο Γερμανός με αυτή του την στάση.

• Like 1
Δημοσ.

Στο black friday δυστυχώς ξεφορτώνονται μόνον την σαβούρα και τα παλιά μοντέλα. Το One S εντάξει δεν είναι ιδιαίτερα παλιό αλλά το Xbox One που είναι σχεδόν ίδιο είναι ΠΟΛΥ παλιό. Αυτό που έπρεπε να βάλουν είναι το σκόρπιο... 

black friday ki$$ my a$$.. μόνο στο εξωτερικό έχει πολλές και πραγματικές ευκαιρίες. Εδώ αν το κυνηγήσεις ΚΑΛΑ ίσως πετύχεις κάνα 2 καλές και πραγματικές ευκαιρίες... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...