johnny77 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Κάθομαι και διαβάζω την «έντεχνη» προσπάθεια κάποιων να δικαιολογήσουν τους μαυραγορίτες του φόρουμ. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά : 1. Όποιος αγοράζει 4 Xbox με αποκλειστικό σκοπό να τα μεταπουλησει και όχι για ιδία χρήση , φοροδιαφεύγει με προφανή και «ερασιτεχνικό» τρόπο και αργά ή γρήγορα θα έχει μπλεξίματα... 2. Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι αγορά θέλει και να προσπαθεί να αποκομίσει ότι κέρδος θέλει με νόμιμο ή παράνομο τρόπο όπως είναι δικαίωμα των υπολοίπων να το σχολιάζουν με όποιο τρόπο επιθυμούν ή ακόμα και να τον καταγγείλουν. Αυτός παρανομεί , αυτός παίρνει και το ρίσκο του μαύρου κέρδους. 3. Πέρα από το κέρδος και την παρανομία υπάρχει και το κομμάτι της ηθικής. Δεν είμαστε έξω από κάποιο μεγάλο γεγονός που είναι sold out και ψάχνουμε τρόπο για μπούμε μέσα ξέροντας η μόνη μας ελπίδα είναι κάποιος μαυραγορίτης. Μιλάμε για μια πληροφορία που μοιράζεται σε μια κοινότητα με σκοπό ο ένας να βοηθήσει τον άλλο. Κάποιοι ξεκάθαρα εκμεταλλεύονται την πληροφορία , κάνουν κατάχρηση αγοράζοντας προϊόντα που δε χρειάζονται για να έρθουν να τα μεταπουλησουν στα μέλη της ίδιας κοινότητας που τους έδωσε την πληροφορία... Αν αυτό δεν είναι ανήθικο τότε τι είναι; 4. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο μαυραγορίτης έρχεται να διαμαρτυρηθεί γιατί είναι δακτυλοδεικτούμενος για την πράξη του και ότι υπάρχουν και άλλοι που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη πολιτική με επιχειρήματα για τα σκουπίδια όπως ότι αυτά γίνονται και στο εξωτερικό (λες και επειδή υπάρχουν μαυραγορίτες έξω , αυτοί έχουν υποχρέωση να διατηρήσουν το επάγγελμα και στην Ελλάδα) , κλπ. 5. Στο section των αγγελιών λυμαίνονται μικροαπατεώνες οι οποίοι πουλάνε πράγματα που έχουν αγοράσει χωρίς ΦΠΑ κλέβοντας το κράτος , μαυραγορίτες που προσπαθούν να βγάλουν κέρδος χρησιμοποιώντας την κοινότητα καθώς και αγγελιες για προϊόντα που παρόλο που είναι καινούργια δεν ξέρει κανεις την προέλευση και τη νομιμότητα τους... Αντί ο συγκεκριμένος τόπος να είναι σημείο που θα μπορούμε να πουλάμε πράγματα μεταξύ μας , γίνεται βρώμικο εμπόριο. Αυτά τα ολίγα... Πες τα επιτελους γιατι οταν μιλησα περι παρανομιας , καποιοι ειπαν οτι δεν υφισταται παρανομια, απλα δεν ειναι ηθικο αυτο που κανουν..! Ειναι και παραειναι παρανομια!
Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ας βρεθεί εσύ μείνε καθαρός απλό. Δεν καταλαβαίνεις ότι ο αγγελιάκιας στερεί από εμένα και τον κάθε εμένα το προϊόν. Δεν είναι το θέμα να τον αφήσεις απλά να κάνει τη δουλειά του με άλλους, το ζήτημα είναι να μην τον αφήσεις να κάνει εξαρχής τη δουλειά του. 1
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνεις ότι ο αγγελιάκιας στερεί από εμένα και τον κάθε εμένα το προϊόν. Δεν είναι το θέμα να τον αφήσεις απλά να κάνει τη δουλειά του με άλλους, το ζήτημα είναι να μην τον αφήσεις να κάνει εξαρχής τη δουλειά του. Να τον σκοτώσουμε τότε... Βγάλτε τα όπλα Μια ειναι η λυση λέμε, δεν αγοράζεις από αυτόν και μένεις ήσυχος.
Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Να τον σκοτώσουμε τότε... Βγάλτε τα όπλα Μια ειναι η λυση λέμε, δεν αγοράζεις από αυτόν και μένεις ήσυχος. Να του σκοτώσουμε την αγγελία είναι ευκολότερο πάντως 1
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Να του σκοτώσουμε την αγγελία είναι ευκολότερο πάντως Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν οι διαχειριστές φίλε, δεν είναι και το σωστό. Το σωστό είναι να μην αγοράζουμε από εμποράκους εδώ μέσα λέμε.
stelios18120 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν αγοραζεις και τελείωσε. Και έτσι θα τελειώσει το θέμα με τους εμπορακους. 3
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν αγοραζεις και τελείωσε. Και έτσι θα τελειώσει το θέμα με τους εμπορακους. Αυτό λέμε, αν δεν του δίνεις σημασία από μόνος του μετά θα το βάλει 120-130 ευρώ και τέλος. 1
manos256 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εγω παντως απορω, αυτος που το αγοραζει δεν βλεπει την αποδειξη? Δεν νιωθει κοροιδο οταν του το πουλαει με καπελο γιατι δηθεν τσιμπησε προσφορα..
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εγω παντως απορω, αυτος που το αγοραζει δεν βλεπει την αποδειξη? Δεν νιωθει κοροιδο οταν του το πουλαει με καπελο γιατι δηθεν τσιμπησε προσφορα.. Τα ίδια αναρωτιέμαι κ για τους κερατάδες... Η τιμή τιμή δεν έχει!!
propatzis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Συμφωνω οτι ο καθενας πουλαει οσο θελει,αλλα εγω θα ηθελα να ρωτησω τα παιδια που ΥΠΕΡ-κοστολογουν ενα προιον,τι αποδειξη δινουν? δλδ πουλανε 150-180€ κ δινουν την αποδειξη αγορας 119€???και βρισκουν αγοραστες κιολας??? ειπαμε μας κοροιδευουν οι εμποροι,αλλα οχι να κοροιδευομαστε κ μεταξυ μας...χαχαχ... Δεν συμφωνω κ εγω με το exposed του φιλου doperman,γτ αυτος θα βγει ο κακος στο τελος.Απλα κοκκινιζουμε ΦΟΥΛ τετοιες περιπτωσεις κ τελος...
Hapatingo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εμείς κατακρίνουμε τους παράνομους επιτηδευματίες!
Craven Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Άλλα θέματα κλειδώνουν αμέσως... αυτό γιατί δεν κλειδώνει τόσο καιρό και έχουμε φτάσει να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του? ήμαρτον.. ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΣΤΕ αν θέλετε να συζητήσετε περί ανέμων και υδάτων και περί ηθικής στις αγγελίες σελίδες ολόκληρες, ανοίξτε ένα θέμα εδώ και πείτε ότι θέλετε. Σεβαστείτε επιτέλους κάποιους που το έχουν αγοράσει και τρέχουν όποτε βλέπουν ειδοποίηση μήπως και ειπωθεί κάτι σημαντικό σχετικά με το ίδιο το μηχάνημα μόνο για να δουν τον καθένα να λέει ότι άσχετο του κατέβει που δεν αφορά καν το ίδιο το προϊόν. 2
petran91 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Συμφωνω οτι ο καθενας πουλαει οσο θελει,αλλα εγω θα ηθελα να ρωτησω τα παιδια που ΥΠΕΡ-κοστολογουν ενα προιον,τι αποδειξη δινουν? δλδ πουλανε 150-180€ κ δινουν την αποδειξη αγορας 119€???και βρισκουν αγοραστες κιολας??? ειπαμε μας κοροιδευουν οι εμποροι,αλλα οχι να κοροιδευομαστε κ μεταξυ μας...χαχαχ... Δεν συμφωνω κ εγω με το exposed του φιλου doperman,γτ αυτος θα βγει ο κακος στο τελος.Απλα κοκκινιζουμε ΦΟΥΛ τετοιες περιπτωσεις κ τελος... Α δηλαδή τώρα που η τιμή είναι πχ 200€ για το xbox one, αμα βρεις και το παρεις 150 εσυ σφραγισμενο και ο αλλος εχει αποδειξη 119, εσυ θα του πεις οχι φιλε παω να δωσω 200 να το παρω, δεν το παιρνω απο σενα. 4
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Α δηλαδή τώρα που η τιμή είναι πχ 200€ για το xbox one, αμα βρεις και το παρεις 150 εσυ σφραγισμενο και ο αλλος εχει αποδειξη 119, εσυ θα του πεις οχι φιλε παω να δωσω 200 να το παρω, δεν το παιρνω απο σενα. Έτσι ακριβώς. Γελάνε και τα τσιμέντα. Όταν αποφασίσω να σας το χαρίσω θα ενημερώσω και ο πρώτος που θα στείλει Pm είναι δικό του! Το θέμα έχει ξεφύγει θα πρέπει να κλειδωθεί. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Άλλα θέματα κλειδώνουν αμέσως... αυτό γιατί δεν κλειδώνει τόσο καιρό και έχουμε φτάσει να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του? ήμαρτον.. ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΣΤΕ αν θέλετε να συζητήσετε περί ανέμων και υδάτων και περί ηθικής στις αγγελίες σελίδες ολόκληρες, ανοίξτε ένα θέμα εδώ και πείτε ότι θέλετε. Σεβαστείτε επιτέλους κάποιους που το έχουν αγοράσει και τρέχουν όποτε βλέπουν ειδοποίηση μήπως και ειπωθεί κάτι σημαντικό σχετικά με το ίδιο το μηχάνημα μόνο για να δουν τον καθένα να λέει ότι άσχετο του κατέβει που δεν αφορά καν το ίδιο το προϊόν. Εχεις στειλει αναφορα (εσυ ή ο οποιοσδηποτε) να κλειδωσει; Εχεις στειλει αναφορα οτι εχετε πιασει τις ασχετες κουβεντες; Μηπως αντιθετα ειχαν πεσει πμ και αναφορες για να ξεκλειδωσει επειδη ηρθε η ωρα των παραλαβων και γι αυτον τον λογο ειναι ανοικτο; Κλειδωνει λοιπον ξανα... "Μη ρωτάς τι έκανε η πατρίδα σου για σένα, αλλά τι έκανες εσύ για αυτήν!" 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις