vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Λογικό είναι.... Οι άνθρωποι πάνε εκεί για μεροκάματο όχι για να παίζουν.
deadp Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Στα "καταστηματα" δε ξερουν τι τους γινεται οτι και να ρωτησεις . εκτός απο συνδεσεις - κινητα - λογαριασμους Πίστεψέ με, και στα παραπάνω που αναφέρεις, σε εξιδεικευμένα θέματα, έχουν έλλειψη γνώσεων. Πάντως, εξυπηρετούν πολύ κόσμο σε πράγματα που δεν είναι η δουλειά τους, ιδιαίτερα στην επαρχία, π.χ. κόλλησε αυτό, δεν παίρνει τηλέφωνο, που φαγώθηκε η κάρτα, και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, για λόγους δυσφήμησης.
Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Με λυπούν τα όσα διάβασα αλλά θα ήθελα να παραθέσω την δική μου άποψη.Εγραψα και χθες σε άλλο νήμα για το 119 άρι του Γερμανού απατεώνα.Εγώ είμαι σε αυτούς που είδαν την τιμή 119 στο σάιτ και στην κυριολεξία πέταξα άμεσα στο κατάστημα να το αγοράσω ώστε να ενημρωθώ αυτοπροσώπως .Σας πληροφορώ η προσφορά δεν υπήρχε και σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών που εργάζονται δεν υπήρξε ποτέ τιμή 119.Η εμμονή κάποιων στο ότι η τιμή ίσχυε τη στιγμή που σε κανένα άλλο κατάστημα σε καμία άλλη χώρα δεν έχω δει τόσο χαμηλή τιμή σε αμεταχείριστο XBOX δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία πλάνη που γίνεται για να αποκομίσουν κάποιο όφελος οι ίδιοι.Δε ξέρω ακριβώς τι και ούτε θα ήθελα να κάνω εικασίες δημόσια αλλά όλοι υποιψιαζόμαστε.Πάντως για το ότι ο Γερμανός κάνει απατεωνιές είναι κάτι αδιαμφησβήτητο,χωρίς να θέλω να αγιοποιήσω άλλα καταστήματα. Σαν προσφορά δεν έπαιξε ποτέ, σαν λάθος έπαιξε και απλά τα όποια λίγα κομμάτια πρόλαβαν κάποιοι να παραγγείλουν ηλεκτρονικά τους τα διέθεσαν για να μην πέσει κράξιμο εν μέσω BF, συνεπώς είναι λογικό οι υπάλληλοι να μην έχουν ιδέα για τέτοιου είδους προσφορά.
orck Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαινω την στοχοποιηση των αγγελιων, διαφωνω, ζηλια ειναι που καποιος πιο εξυπνος και πιο γρηγορος προλαβε κατι που θα του φερει κερδος ενω αυτος που στοχοποιει δεν προλαβε, ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ Σε πρωτη φαση δεν ξερουμε σε τι τιμη εγινε η αγορα, υποθεσεις γινονται, πρωτο λαθος. Μετα γιατι ειναι λαθος να βγαλει ενα καλο χαρτζηλικη αυτος που ητανς ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ και προλαβε; Καπου διαβασα για εναν που πηγε και πηρε 4 κομματια με καρτα και συνδιασε και -20% , εαν οντως ισχυει, μπραβο του. Αλλος εδω προτιμαει να του τα περνει το μεγαλο καταστημα (το οποιο θα βγαλει τα κερδη καπου εξω για να μην πληρωσει φορο) παρα να τα δωσε σε καποιον που απλα παλευει να ζησει. Αλλος λεει για αρνητικη αξιολογηση σε αγγελια που δεν υπαρχει συναλαγη. Διαφωνω με ολα αυτα. Πηρα τηλεφωνο με επιδοτηση, εδωσα 60ευρω, ποσο επρεπε να το δωσω; Σιγουρα λιγοτερα γιατι εχασα την αξια του που το πηρα σπιτι; Να εδινα το κινητο αξιας 270, κανα 50αρικο; Αλλος κερδισε κατι σε διαγωνισμο, αλλα δεν το θελει, αυτος θα πρεπει να πληρωσει και κατι γιατι εχασε αξια που το πηρε σπιτι του ξανα και απο 0ευρω τωρα εχει παει -20ευρω... Αγορασα κατι παιχνιδια τωρα στις εκπτωσεις τις hiralious friday, πηρα ας πουμε το nioh με 20, πλεον η φτηνοτερη τιμη ειναι 35, η σωστη τιμη να το δωσω φανταζομαι θα ειναι ενα 15αρικο; Τι λετε; Οταν ειναι μια μεγαλη εταιρια η ηθικη μας καμπτεται "ναι αλλα δεν φταιει ο τελικος πελατης εαν τα προιοντα τα φτιαχνουν παιδακια" ενω οταν ειναι κανας μικρος "δεν πληρωνει φορους, παρανομος πλουτισμος, αρνητικες αξιολογησεις" Λατρευω επιλεκτικη ηθικη 4
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεκτό αλλά από 119 Δώστο 140 όχι 180, πάμε σε μαύρο εμπόριο μετά. Γιαυτό πιθανόν φωνάζουν μερικοί, εγώ δεν πρόκειται από τέτοιο άτομο να πάρω κάτι εννοείται, καλύτερα να πάω στο μαγαζί σαν κύριος. 1
Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαινω την στοχοποιηση των αγγελιων, διαφωνω, ζηλια ειναι που καποιος πιο εξυπνος και πιο γρηγορος προλαβε κατι που θα του φερει κερδος ενω αυτος που στοχοποιει δεν προλαβε, ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ Σε πρωτη φαση δεν ξερουμε σε τι τιμη εγινε η αγορα, υποθεσεις γινονται, πρωτο λαθος. Μετα γιατι ειναι λαθος να βγαλει ενα καλο χαρτζηλικη αυτος που ητανς ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ και προλαβε; Καπου διαβασα για εναν που πηγε και πηρε 4 κομματια με καρτα και συνδιασε και -20% , εαν οντως ισχυει, μπραβο του. Αλλος εδω προτιμαει να του τα περνει το μεγαλο καταστημα (το οποιο θα βγαλει τα κερδη καπου εξω για να μην πληρωσει φορο) παρα να τα δωσε σε καποιον που απλα παλευει να ζησει. Αλλος λεει για αρνητικη αξιολογηση σε αγγελια που δεν υπαρχει συναλαγη. Διαφωνω με ολα αυτα. Πηρα τηλεφωνο με επιδοτηση, εδωσα 60ευρω, ποσο επρεπε να το δωσω; Σιγουρα λιγοτερα γιατι εχασα την αξια του που το πηρα σπιτι; Να εδινα το κινητο αξιας 270, κανα 50αρικο; Αλλος κερδισε κατι σε διαγωνισμο, αλλα δεν το θελει, αυτος θα πρεπει να πληρωσει και κατι γιατι εχασε αξια που το πηρε σπιτι του ξανα και απο 0ευρω τωρα εχει παει -20ευρω... Αγορασα κατι παιχνιδια τωρα στις εκπτωσεις τις hiralious friday, πηρα ας πουμε το nioh με 20, πλεον η φτηνοτερη τιμη ειναι 35, η σωστη τιμη να το δωσω φανταζομαι θα ειναι ενα 15αρικο; Τι λετε; Οταν ειναι μια μεγαλη εταιρια η ηθικη μας καμπτεται "ναι αλλα δεν φταιει ο τελικος πελατης εαν τα προιοντα τα φτιαχνουν παιδακια" ενω οταν ειναι κανας μικρος "δεν πληρωνει φορους, παρανομος πλουτισμος, αρνητικες αξιολογησεις" Λατρευω επιλεκτικη ηθικη Καμία υπόθεση δεν γίνεται, ξέρουμε πολύ καλά σε τι τιμή έγινε η αγορά γιατί η κανονική προσφορά που έτρεξε ήταν στα 199€. Εκτός αν υποθέσουμε ότι αυτός που το πουλάει σφραγισμένο 180€ πέταξε και ένα εικοσάρικο από την τσέπη του. Αυτός που λες ότι πήρε 4 κομμάτια με κάρτα και συνδύασε και -20% ήταν έξυπνος και γρήγορος εις βάρος όλων των άλλων και αυτό που πέτυχε ουσιαστικά ήταν να φουσκώσει την τιμή του προϊόντος και να στερήσει από 4 άλλους τυχερούς μία εξαιρετική τιμή για ένα προϊόν το οποίο θα χρησιμοποιούσαν και δεν θα πουλούσαν. (αν ήμουν online και πετύχαινα την προσφορά εκείνη την ώρα θα ήμουν τυχερός, όπως ανέφερε ένα παλληκάρι εδώ μέσα ότι μέχρι να λογκάρει είχε εξαντληθεί, επειδή ακριβώς ένας εξίσου τυχερός με εμένα παρήγγειλε 4...) 2
vairass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλά έκανε και πήρε 4 ρε συ, πολύ απλό μην αγοράσετε μαύρα προϊόντα... 1
orck Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδη μου λες δεν θα εδινες 180 αλλα θα εδινες 270 ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ; (για να εισαι σαν κυριος; δηλαδη Και τα δυο με αποδειξη αγορας για εγγυηση, σφραγισμενα κλπυ ΟΚ μακαρι να ειχα και εγω την ανεση να μην κοιταζα ποτε ξανα το θεμα με τις προσφορες. Εαν τα εχεις καλα κανεις. ΥΓ Αυτος που πηρε 4 δεν στερησε απο κανενα τιποτε, δεν ηταν προσφορα για 10-20 κομματια, ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ, οποιος προλαβε και εβαλε παραγγελεια μεσα στο δεκαλεπτο πηρε, εαν εσυ και εγω δεν μπηκαμε δεν χασαμε τιποτα. 4
masteripper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εμένα προσωπικα δεν θα με πείραζε να αγοράσω σφραγισμένο σε καλύτερη τιμή...δηλαδή εαν βρείς 1 50αρικο πεταμένο κάτω ...τι θα κάνεις θα αρχίσεις να γυρνάς τους μαχαλάδες φωνάζοντας "έχω 1 50αρικό....ποιανού είναι".... 1
Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδη μου λες δεν θα εδινες 180 αλλα θα εδινες 270 ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ; (για να εισαι σαν κυριος; δηλαδη Και τα δυο με αποδειξη αγορας για εγγυηση, σφραγισμενα κλπυ ΟΚ μακαρι να ειχα και εγω την ανεση να μην κοιταζα ποτε ξανα το θεμα με τις προσφορες. Εαν τα εχεις καλα κανεις. ΥΓ Αυτος που πηρε 4 δεν στερησε απο κανενα τιποτε, δεν ηταν προσφορα για 10-20 κομματια, ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ, οποιος προλαβε και εβαλε παραγγελεια μεσα στο δεκαλεπτο πηρε, εαν εσυ και εγω δεν μπηκαμε δεν χασαμε τιποτα. Λέω ότι στα 180€ που το δίνει ο άλλος, όποιος το πήρε πιάστηκε χαζός, όταν έχει βγει αυτή η προσφορά https://www.microsoft.com/de-de/store/d/xbox-one-s-assassins-creed-origins-bundle/8v8t0gqz4cgh/7XDT?activetab=pivot%3aoverviewtab Και η προσφορά που έτρεχε ήταν στα 199€, συνεπώς ναι, θα έδινα 199€ στο κατάστημα και όχι 180€ σε έναν τυχάρπαστο που επωφελήθηκε ενός λάθους. 1
Damachi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν εχει να κανει ουτε με τη κατσικα του γειτονα ουτε με τον γρηγορο και εξυπνο - αρκετα ποια με τις δικαιολογιες .... Τα κορακια εχουν συνδρομες σε ολα τα forum και το χουν κανει επαγγελμα να αρπανε .Οταν τρεχεις να αγορασεις 10 πας για να τα μεταπουλησεις μετα , δικαιολογιες και τσαμπουκαδες απλως δειχνουν ποσο σκατα μυαλα εχουν μερικοι . 4
stelios18120 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 παιδια ο καθενας πουλαει οσο θελει. δεν μπορούμε να κανουμε κουμαντο ουτε να κρινουμε, και τσαμπα να τα πηρε και να τα εβαλε καποιος σε αγγελια στα 500 ευρω τι λογος μας πεφτει? ας προσεξει ο αγοραστης και ας μην αγορασει. απλο είναι,δεν χρειαζεται να βγαζουμε κακια ουτε να κρινουμε τον καθενα. 2
Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν εχει να κανει ουτε με τη κατσικα του γειτονα ουτε με τον γρηγορο και εξυπνο - αρκετα ποια με τις δικαιολογιες .... Τα κορακια εχουν συνδρομες σε ολα τα forum και το χουν κανει επαγγελμα να αρπανε .Οταν τρεχεις να αγορασεις 10 πας για να τα μεταπουλησεις μετα , δικαιολογιες και τσαμπουκαδες μετα απλως δειχνουν ποσο σκατα μυαλα εχουν μερικοι Είναι οι ίδιοι που πουλούσαν τα iPhone X 1600€ & 1800€ αντίστοιχα και τα είχαν φέρει από Αμερική. Προσπαθούσαν να βγάλουν τα αεροπορικά με ένα iPhone.
Hapatingo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ας είναι καλά ο απολυμένος του Γερμανού που ξέχασαν να καταργήσουν τα στοιχεία του από το σύστημα και για εκδίκηση κατέβασε όλες τις τιμές του site. Το iPhone X το έβαλε 3,33 ευρώ υπονοώντας τους κάτι. Αλλά δεν κράτησε πολύ και θα ήταν πολύ καλό για να ήταν αληθινό. 1
Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ας είναι καλά ο απολυμένος του Γερμανού που ξέχασαν να καταργήσουν τα στοιχεία του από το σύστημα και για εκδίκηση κατέβασε όλες τις τιμές του site. Το iPhone X το έβαλε 3,33 ευρώ υπονοώντας τους κάτι. Αλλά δεν κράτησε πολύ και θα ήταν πολύ καλό για να ήταν αληθινό. Δεν θα στο έδινε κανείς με 3,33 ακόμα κι αν είχες προλάβει να βάλεις παραγγελία
Προτεινόμενες αναρτήσεις