MessatsuRoku Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εχω εναν σταθερο 5 χρονια τωρα με i5 3570k, gigabyte gtx 660, hyperx 8gb, gigabyte motherboard δεν θυμαμε μοντελο και ενα τροφοδοτικο coolermaster 600w. Σημερα λοιπον για τριτη φορα μου εκανε το εξης, ενω επαιζα ολα καλα ακουσα ενα buzz και μετα παγωσε η οθονη εβλεπα την εικονα αλλα ειχε κολλησει και μπορουσα ακομα να ακουσω τον ηχο του παιχνιδιου. Alt + Tab η CTRL alt del δεν δουλευανε, αναγκαστηκα να το κανω hard reset και μετα ενω ανοιγε ο υπολογιστης δεν εδινε σημα στην οθονη. Ανοιξε αφου εβγαλα την τροφοδοσια και ανοιγοκλεισα τον διακοπτη του τροφοδοτικου... καμια ιδεα?
mr.angelos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εχεις το coolermaster elite 600W? Αν ναι ποσω μαπα τροφοδοτικο παιζει να ειναι?... εχω ακριβος το ιδιο και ενω επεζα εκανε ακριβος το ιδιο και εκλεισε και επρεπε να κλεισω απο πισω το διακοπτη και ξανα να τον ανοιξω.... το pc μου θελει το πολυ 300w και αυτο ειναι και καλα 600......
MessatsuRoku Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εχεις το coolermaster elite 600W? Αν ναι ποσω μαπα τροφοδοτικο παιζει να ειναι?... εχω ακριβος το ιδιο και ενω επεζα εκανε ακριβος το ιδιο και εκλεισε και επρεπε να κλεισω απο πισω το διακοπτη και ξανα να τον ανοιξω.... το pc μου θελει το πολυ 300w και αυτο ειναι και καλα 600...... Ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα