Salvation81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Είναι σίγουρο ότι στο εξωτερικό δε γίνεται κάτι αντίστοιχο (γιατί δεν είναι παντού Παναγίες κι εμείς στην Ελλάδα μόνο τα λαμόγια...); Τι να σου πω φιλε, Αγγλια, Γαλλια και Ιταλια οποτε εχω παει να αγορασω κατι που ηταν σε τρελη προσφορα (απο τις αρχες του 2000 εστω, πιο πριν δεν ταξιδευα) ποτε δεν ηταν out of stock την ιδια μερα της προσφορας. Φιλους που εχω στην Αμερικη που τους εχει τυχει να μην προλαβουν κατι εχουν δει τα τελευταια κομματια να φευγουν απο αλλους οποτε παλι υπηρχαν. Αλλα και καποτε να εχει γινει και εξω αυτο σε εμας γινεται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Διαφερει νομιζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 εμενα το matebook που ηταν σε stock οταν το παραγγειλα και μου λενε σημερα οτι δεν το εχουνε?
bill987 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Βρε παίδες το συγκεκριμένο δεν ήταν προσφορά με την έννοια του όρου! 5 κομμάτια ήταν!!! Ξεστοκάρισμα εκθεσιακών κομματιών και τίποτα άλλο! 1
Salvation81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Βρε παίδες το συγκεκριμένο δεν ήταν προσφορά με την έννοια του όρου! 5 κομμάτια ήταν!!! Ξεστοκάρισμα εκθεσιακών κομματιών και τίποτα άλλο! Μα αυτο δεν λεει κατι, σε τι νομιζεις θα διεφερε αν ηταν σφραγισμενα κομματια; Και οπως βλεπεις ΚΑΝΕΙΣ δεν παρελαβε ΤΙΠΟΤΑ. Ολα καβατζωθηκαν απο μεσα.
bill987 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μα αυτο δεν λεει κατι, σε τι νομιζεις θα διεφερε αν ηταν σφραγισμενα κομματια; Και οπως βλεπεις ΚΑΝΕΙΣ δεν παρελαβε ΤΙΠΟΤΑ. Ολα καβατζωθηκαν απο μεσα. Μα κυριολεκτικά 5 κομμάτια ήταν!!!! Από που περιμέναμε να καβατζωθούν? Τέλος πάντων, δίκιο έχουμε και εμείς, έχουν και αυτοί (υπάλληλοι), άλλα το μεγάλο λάθος το έχει ο κοτσος, τι προσφορά βρε με 5 κομμάτια και το εμφανίζεις και στο σαιτ ... Ουστ!!!! 1
Salvation81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μα κυριολεκτικά 5 κομμάτια ήταν!!!! Από που περιμέναμε να καβατζωθούν? Τέλος πάντων, δίκιο έχουμε και εμείς, έχουν και αυτοί (υπάλληλοι), άλλα το μεγάλο λάθος το έχει ο κοτσος, τι προσφορά βρε με 5 κομμάτια και το εμφανίζεις και στο σαιτ ... Ουστ!!!! Και 10 και 20 και 30 και 50 κομματια να ηταν θα ειχαν καβατζωθει απο τους εκατονταδες υπαλληλους και διευθυντες του Κωτσου, αυτο ειναι το θεμα. Εκτος αν η προσφορα δεν ηταν τοσο καλη βεβαια που εκει ισως καποια να εμεναν.
vairass Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει πουθενά δηλαδή; ούτε εκθεσιακό;
bill987 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει πουθενά δηλαδή; ούτε εκθεσιακό; Ούτε για δείγμα
johnny77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μα κυριολεκτικά 5 κομμάτια ήταν!!!! Από που περιμέναμε να καβατζωθούν? Τέλος πάντων, δίκιο έχουμε και εμείς, έχουν και αυτοί (υπάλληλοι), άλλα το μεγάλο λάθος το έχει ο κοτσος, τι προσφορά βρε με 5 κομμάτια και το εμφανίζεις και στο σαιτ ... Ουστ!!!! Συμφωνω απολυτα. Οταν ειναι μετρημενα στα δαχτυλα και εκθεσιακα , βαλτα σε προσφορα αλλα μονο στο καταστημα. Μην τα εχεις αναρτημένα στο ιντερνετ. Οποιος επισκεφτει το καταστημα το βλεπει εκει!
Salvation81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Συμφωνω απολυτα. Οταν ειναι μετρημενα στα δαχτυλα και εκθεσιακα , βαλτα σε προσφορα αλλα μονο στο καταστημα. Μην τα εχεις αναρτημένα στο ιντερνετ. Οποιος επισκεφτει το καταστημα το βλεπει εκει! Το οτι ηταν 5 ολα και ολα το εχουμε επισημα γραμμενο απο τον Κωτσο η το εχουμε βγαλει απο μονοι μας το νουμερο;
bill987 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Το οτι ηταν 5 ολα και ολα το εχουμε επισημα γραμμενο απο τον Κωτσο η το εχουμε βγαλει απο μονοι μας το νουμερο; Επειδή ήμουν από τους πρώτους που το είδε, σε 5 καταστήματα ήταν διαθέσιμο...
greekbusters Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Σήμερα πρωί πρωί είπα σε φίλο που δουλεύει στον κωτσο να μ κλείσει είτε το π9 είτε το mate μιας και έψαχνα μεγάλη οθόνη , αλλά ήταν όλα ήδη κρατημένα.και Όλα αυτά μέσα από το σύστημα. Δηλαδή ποτέ τα πρόλαβαν οι υπόλοιποι πωλητές; Ξέρω αρκετούς που το έχουν κάνει χόμπυ και όχι μόνο τωρα την μαύρη Παρασκευή. Με τα χρήματα που παίρνουν και εγω στην θέση τους το ίδιο θα έκανα , όπως και ο καθένας μας νομίζω 1
Salvation81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Επειδή ήμουν από τους πρώτους που το είδε, σε 5 καταστήματα ήταν διαθέσιμο... Αυτο δεν σημαινει πως 1 ωρα πριν δεν ηταν και σε αλλα η οτι στα καταστηματα που το ειδες ειχαν 1 κομματι ολο και ολο αυτο θελω να πω. Σήμερα πρωί πρωί είπα σε φίλο που δουλεύει στον κωτσο να μ κλείσει είτε το π9 είτε το mate μιας και έψαχνα μεγάλη οθόνη , αλλά ήταν όλα ήδη κρατημένα.και Όλα αυτά μέσα από το σύστημα. Δηλαδή ποτέ τα πρόλαβαν οι υπόλοιποι πωλητές; Ξέρω αρκετούς που το έχουν κάνει χόμπυ και όχι μόνο τωρα την μαύρη Παρασκευή. Με τα χρήματα που παίρνουν και εγω στην θέση τους το ίδιο θα έκανα , όπως και ο καθένας μας νομίζω Τοσα παιρνουν και οι πωλητες σχεδον ολων των καταστηματων αυτο δεν λεει κατι. Επειδη εχω τον ξαδερφο μου στον Κωτσο ξερω οτι εχουν και αρκετα εξτρα σε σχεση με αλλους (οπως 15% εκπτωση πχ, πιστωτικες που τους βγαζει ο κωτσος με ποντους δωρο σε καθε αγορα, δανεια που βγαινουν στο τσακ μπαμ μεσω του Κωτσου επειδη ειναι εταιρικα).
greed Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δεν τα αγοραζουν οι πωλητες. Αυτη η καραμελα πως σας εχει ερθει;Μουφα προσφορες ειναι για να κανουν τζερτζελε.
Salvation81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δεν τα αγοραζουν οι πωλητες. Αυτη η καραμελα πως σας εχει ερθει; Μουφα προσφορες ειναι για να κανουν τζερτζελε. Προσωπικα και ξερω αλλα και εχω δει αρκετους....Και οχι μονο πωλητες αλλα και "διευθυντες" καταστηματων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις