Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παραγγειλα χθες (12:30) το huawei matebook, δεσμευσαν τα χρηματα στη καρτα,  και τωρα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο και πρεπει να περιμενω για restock και οτι θα με ενημερωσουν. Στο μεταξυ σημερα 11:30 ηταν διαθεσιμο για παραγγελια.

Δημοσ.

Το ίδιο και με το ZTE AXON 7 που είχαν στα 149. Πρωί πρωί και μου λένε εκθεσιακό αλλά πουλήθηκε

σιγά μη το πούλησαν, υπάλληλος θα το καβατζωσε...
  • Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω. Να ανοιχτει τοπικ για καταγγελια.

Ανοιξτε το και εγω μαζι σας. Εν αναγκη ας μαζεψουμε και χρηματα  να πεσει καμια μηνυση αν το ινκα δεν μπορει να κανει κατι για να μας προστατεψει. Αισχος με τα ψεματα σε αυτο το κρατος στα απαντα.

• Like 1
Δημοσ.

τελικά από ότι φαίνεται δεν κατάφερε κανένας να το ''προλάβει'' ,μιλάμε για τεράστια απάτη ας ανοίξει κάποιος ένα θέμα για καταγγελία 

• Like 1
Δημοσ.

Το νεο που ακριβως ειναι; Καθε χρονο καβατζωνουν οι πωλητες και οι διευθυντες αλυσιδων προιοντα σε τετοιες προσφορες. Δεν ειχα παει μια φορα εγω για ενα και βλεπω τον πωλητη να βαζει 3 η 4 συσκευασιες πισω απο τον παγκο και μολις τον ρωτησα γυρισε και μου λεει δεν τα ειχαμε καν; Τι λεμε τωρα, αυτα θα γινονται παντα στην Ελλαδα οταν δεν θα υπαρχουν επιπτωσεις και ειδικα στην χωρα μας οσο ο κοσμος φοβαται να παρει την προστασια καταναλωτη η το ΙΝΚΑ (η οσο το καθε σαινι γυριζει και κοροιδευει οσους το κανουν) δεν θα αλλαξει ποτε κατι.

Δημοσ.

black friday αλα ελληνικα λολ

Black Market καλύτερα. Αναμένονται αγγελίες με Huawei P9 Plus ελαφρώς μεταχειρισμένα στα 250€.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι βλακεία, αλλά και εμείς να ήμασταν υπάλληλοι του κοτσου, το ίδιο θα κάναμε όταν θα πηγαίναμε το πρωί για δουλειά!!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι βλακεία, αλλά και εμείς να ήμασταν υπάλληλοι του κοτσου, το ίδιο θα κάναμε όταν θα πηγαίναμε το πρωί για δουλειά!!

Δεν κατηγορει κανεις τους πωλητες που σκεφτονται πονηρα, κατηγορουμε τους υπευθυνους που δεν εχουν φροντισει να μην γινεται κατι τετοιο (μεχρι και οι διευθυντες τα καβατζωνουν, οταν λεω υπευθυνους εννοω εκεινους που καθονται στα κεντρικα γραφεια).

Στο εξωτερικο πως δεν γινεται δλδ; Εδω ειμαστε τοσο αχρηστοι που ουτε κατι τοσο απλο δεν μπορουμε να εφαρμοσουμε;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κατηγορει κανεις τους πωλητες που σκεφτονται πονηρα, κατηγορουμε τους υπευθυνους που δεν εχουν φροντισει να μην γινεται κατι τετοιο. Στο εξωτερικο πως δεν γινεται δλδ; Εδω ειμαστε τοσο αχρηστοι που ουτε κατι τοσο απλο δεν μπορουμε να εφαρμοσουμε;

Είναι σίγουρο ότι στο εξωτερικό δε γίνεται κάτι αντίστοιχο (γιατί δεν είναι παντού Παναγίες κι εμείς στην Ελλάδα μόνο τα λαμόγια...);

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...