Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ειναι τρομερη προσφορα, αλλα αν τρεχω πρωινιατικα εως εκει μεσα στο κρυο, αργησω και στη δουλεια και δω οτι ειναι εκθεσιακο πως θα κρατηθω να μην τους το φερω στο κεφαλι δεν ξερω

Δημοσ.

Παιδια προσοχη, υπαρχει μονο στα εξης καταστηματα:

• Megastore Αεροδρόμιο
  • Megastore Ευκαρπία
  • Βόλος
  • Πάτρα-Αγίου Ανδρέου 53
  • Καλαμάτα
Edit: Και ναι ειναι εκθεσιακο, πηρα τηλεφωνο και μου το ειπαν.

Δεν θα έπρεπε να το γράψουν; εκθεσιακα κλπ;. Τι να πω έλεος.

Δημοσ.

Παιδιά τα κάνει αυτά ο Κωτσος, όταν λέει διαθεσιμότητα σε κατάστημα είναι 99% εκθεσιακό. Μην τρέχετε τσάμπα και παιδεύεστε εκτός και είσαστε αποφασισμένοι να πάρετε εκθεσιακό. 

Δημοσ.

Μεταξύ μας τώρα, γράφει δεν γράφει εκθεσιακό, τι περιμένετε να είναι στα 149€; Δεν τρελάθηκε η Huawei να τα δίνει κάτω από ακόμα και το Y7.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι όπως το πάει ο Κωτσόβολος με τις τακτικές αυτές να μην αναφέρει ότι είναι εκθεσιακά θα έχει άσχημη κατάληξη.Φοβασαι να πάρεις κάτι από αυτούς πλέον.Αυτο δεν είναι προσφορά είναι εξαπάτηση

• Like 6
Δημοσ.

Έτσι όπως το πάει ο Κωτσόβολος με τις τακτικές αυτές να μην αναφέρει ότι είναι εκθεσιακά θα έχει άσχημη κατάληξη.Φοβασαι να πάρεις κάτι από αυτούς πλέον.Αυτο δεν είναι προσφορά είναι εξαπάτηση

Συμφωνώ.. Εγώ αν δω κάτι αντίστοιχο θα διστασω σίγουρα.. Κάποιος θα τους την πει
Δημοσ.

Αν είναι σφραγισμένα αύριο πρωί χτυπάω 2 κομμάτια

Αστεία το λες? Αφού είναι εδώ

Δημοσ.

Πάντως ακόμα και για εκθεσιακά, η τιμή είναι πέραν πολύ καλή!

Εξαρτάται από την κατάσταση του , πόσο καιρό και σε τι βαθμό ταλαιπωρήθηκε η μπαταρία και η οθόνη του. Και επειδή δεν μπορούμε εξ αρχής να το γνωρίζουμε, είναι ένα ρίσκο που πρέπει να λάβουμε υπόψιν.

Δημοσ.

Ρε παιδιά και εγώ πριν 4 χρόνια, εκθεσιακό galaxy s4 είχα πάρει σε προσφορά και μου βγήκε θηρίο το κινητό, μέχρι σήμερα δεν χαλάει με τίποτα. Τόσα χρόνια παρακολουθώ αυτό το forum τέτοια προσφορά δεν είδα. Εκθεσιακό ξεεκθεσιακό, όποιος το βρει το παίρνει με κλειστά μάτια.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...