Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αστα τα ασχετα μικρε και πες μας ποτε θα μας επισκεφειτε. Δεν ξερω, με λιανικη ασχολειστε? (μονο ο Unabomber καταλαβαινει τι εννοω lol)
nyne Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Γρηγορα κατω απ'τη γη,ειναι εδω...Περα απο τη πλακα μακαρι να βγουν συμπερασματα για το τι συνθηκες επικρατουν τοσο μακρια μας και το τι θα συναντησουμε ταξιδευοντας στα ακρα του συμπαντος στο μελλον ...
Infotech.Gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Να πούμε ότι η φωτογραφία είναι καλλιτεχνική απεικόνηση του αστεροειδή και όχι η πραγματική. Την πραγματική μπορείτε να την δείτε από https://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9625 Βρίσκεται στο δεξί μέρος της φωτογραφίας και είναι από λήψη που έγινε την ώρα που ο αστεροειδής περνούσε από την σελήνη. 1
De@th L0rd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Να πούμε ότι η φωτογραφία είναι καλλιτεχνική απεικόνηση του αστεροειδή και όχι η πραγματική. Την πραγματική μπορείτε να την δείτε από https://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9625 Βρίσκεται στο δεξί μέρος της φωτογραφίας και είναι από λήψη που έγινε την ώρα που ο αστεροειδής περνούσε από την σελήνη. Λάθος φωτογραφία έχεις βάλει. Αυτή είναι από την αποστολή Apollo 15 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Btw, το πραγματικά ενδιαφέρον θα είναι αν ένα απο αυτά ξαφνικά σταματήσει να κινείται... τότε θα γίνει της ποπης 1
panos_adgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Κεκαλυμμένο μητρικό σκάφος που κατέφθασε μετά την επίκληση των ''Ε'' προκειμένου φυγαδευτεί ο Σωρρας ! Είσαι τρομερός!!!!! 1
aliakas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Εγώ δεν καταλαβαίνω σε τι είναι χρήσιμα όλα αυτά. η μπούρδα πουλάει παντού , αυτό αν καταλάβεις έχεις πιάσει το όλο νόημα 1
anax111 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Πολύ ενδιαφέρον νέο αν και για άλλη μια φορά οι αστρονόμοι αναφέρουν μια υπόθεσή τους ως γεγονός. Να διευκρινίσω λοιπόν πως το συμπέρασμα ότι ο αστεροειδής αυτός δεν προέρχεται από το ηλιακό μας σύστημα το συμπεραίνουν οι αστρονόμοι από την τροχιά του. Ωστόσο αυτό δεν είναι αναμφισβήτητο. Μπορεί κάλλιστα ο αστεροειδής αυτός να είναι από το ηλιακό μας σύστημα και να απέκτησε αυτή την τροχιά μετά από σύγκρουση ή βαρυτική επίδραση με άλλα ουράνια σώματα στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος που δεν γνωρίζουμε. Μόνο με ανάλυση δείγματος από τον συγκεκριμένο αστεροειδή θα είμασταν σίγουροι ότι προέρχεται εκτός του ηλιακού μας συστήματος. 1
duende Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 εγω περιμενω τις φωτο του hubble να δω αν αυτο το πραμα εχει φωτακια και σποιλερ
BaggsR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Εμένα μου θύμισε απευθείας το Providence από EVE Online.Guerrilla marketing από τους Ιρλανδούς? 2
panos_adgr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Είναι το αστρόπλοιο Φοίνιξ. Μέσα σε αυτό είναι ο Μέγας Αλέξανδρος (γι' αυτό δεν έχει βρεθεί ο τάφος του) ο Οδυσσέας αλλά και άλλα αστρικά σώματα αρχαίων Ελλάνιων πολεμιστών που θα πάρουν την Γη πίσω από τους παρείσακτους. Τα παραπάνω τα έχω ακούσει από φίλο που βρισκόταν σε ομάδες άλλων φίλων με τέτοιες πεποιθήσεις Πίσω στο 2000 και μετά ήταν μία εποχή όπου βιβλία και τέτοιου τύπου θεωρίες είχαν εξαπλωθεί εν είδη επιδημίας παντού. Ακόμα, βέβαια υπάρχουν αυτές οι ομάδες και θεωρίες ίσως λιγότερο έντονες από τότε. Ενδιαφέρον το αστρικό σώμα πάντως. Εύχομαι να ανακαλύψουν κάτι ενδιαφέρον. ΥΓ Δεν παίζεστε! Το έχετε τερματίσει!
Infotech.Gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Θα σας ανακοινώσω λοιπόν την αλήθεια... ... Site: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα