Anonlpatron Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα ομαδα,ψαχουλευοντας το youtube βρηκα τουτο δω το video και εχω ιδιο επεξεργαστη και μοbo..να προχωρησω?αν καποιος μπορει να μου δωσει επιπλεον πληροφοριες βαση του τι φοραω ευχαριστω πολυ!!τροφοδοτικο:550W mobo:asusp7p55 lx cpu:i5 750 gpu:saphire ati 5750 hd 1g gddr5 ram:2133mhz patriot intel extreme masters edition 4x4
Dr_73 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Με τι σκοπό ;;; Για gaming δεν έχει νόημα με την κάρτα γραφικών που έχεις. Ίδιο επεξεργαστή , τον έχω στα 3,6GHz και παίζει τα πάντα, αλλά με gtx 1060. Για τα settings ψάξε σχετικό θέμα που είχα βάλει πριν 1+ χρόνο και μου είχαν δώσει συμβουλές . (Στα 4GHz επίσης δεν νομίζω ότι πας με την ψύκτρα που είχε, θέλει άλλη).
Anonlpatron Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Με τι σκοπό ;;; Για gaming δεν έχει νόημα με την κάρτα γραφικών που έχεις. Ίδιο επεξεργαστή , τον έχω στα 3,6GHz και παίζει τα πάντα, αλλά με gtx 1060. Για τα settings ψάξε σχετικό θέμα που είχα βάλει πριν 1+ χρόνο και μου είχαν δώσει συμβουλές . (Στα 4GHz επίσης δεν νομίζω ότι πας με την ψύκτρα που είχε, θέλει άλλη). για gaming αλλα και για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις ...εχω την παρακατω με διαφορετικο ανεμιστηρακι http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psiktres-cpu-cooler/Fazn-CPU-Cooler-Aero-80T-ICE-EDGE-MINI-FS-V2-0.htm οποτε στο gaming λες δεν θα μου δωσει κατι xtra ετσι?παω για 1050 συντομα αλλα οχι τωρα παρεπιπτοντως πως θα βρω το ποστ σου?
Dr_73 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Στο gaming χάνεις λόγω κάρτας γραφικών . Ο επεξεργαστής είναι πολύ πιο πάνω . Η κάρτα γραφικών ήταν μέτρια το 2009 . Δεν ήταν post , ήταν ολόκληρο θέμα Με μόνη διαφορά την ταση επεξεργαστή στα 1,25 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα