Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σας γραψω μόλις έρθει, λογικά 2-3 μέρες. Το πήρε φίλος.

Καλοριζκο

Επισεις δείτε την κάμερα είμαι περίεργος να μας πεις τι ποιότητα είχε...λογω ονοματος καταλαβαίνεις..

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως το τραγικό της υπόθεση είναι ότι ενώ η προσφορά δεν έχει τελειώσει ακόμα ήδη έχουν ανεβεί οι πρώτες αγγελίες με καπέλο 50 ή και παραπάνω ευρώ...

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήρα σημερα για την γυναίκα..160 ευρώ 3gb ram 10πυρηνο 32 GB χώρος κ αρκετά καλη κάμερα νομιζω αξίζει..

Είδα οτι ήρθε αναβάθμιση θα την κατεβασω αργοτερα..

Επεξ/σία από daPro
Δημοσ.

Το αστείο ειναι ότι ενώ αξίζει στα 160, πάνω από 200-230 δεν νομίζω να δώσει καποιος... Ποσο μάλλον όταν μιλάμε αγορά από αγγελία.

Οποτε μάλλον τα φορτώθηκαν :P

• Like 2
Δημοσ.

το cnet να με συγχωρέσετε αλλά είναι για τον Π3ο!. Οι τύποι είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ 100% για κάποιο λόγο. Σήμερα τράβηξα φωτογραφίες με το κόντακ και η φωτογραφία του είναι πολύ μακρια από πολλά κινητά... τώρα δεν θα αναφέρω από ποια για να μην αρχίσουμε περιττή συζήτηση (όπως πάντα). Ένα θα πω. Πρέπει να προσπαθήσει κανείς πολύ για να βγει κουνημένη φωτογραφία και μάλιστα δίχως ίχνος θόρυβου ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό ακόμη και σε iso 6400 !!!!!!!

ΠΕΤΑΕΙ στην κυριολεξία μηδενικό λάγκ. Έχει όμορφη οθόνη πολύ δυνατό ηχείο και μόλις συνδέθηκε στο wifi κατέβασε απευθείας update. 

Το λογισμικό του περιλαμβάνει άπειρα φωτογραφικά καλούδια αποκλειστικά κόντακ.Το μόνο του ελάττωμα είναι η μπαταρία. Όταν βασανίζεις την κάμερα πέφτει γρήγορα. Όταν όμως το δουλεύεις σαν κινητό κανονικά είναι όπως όλα τα κινητά με helio x20 και 3000 μπαταρία. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Οπότε λιγότερα review παιδιά η έστω από έμπιστους ανθρώπους... αυτός ο πανίβλακας τα μπέρδεψε τόσο πολύ που το έθαψε το κινητό. Διαβάστε καλύτερα gsmarena που το έχει κάνει μια πρόχειρη παρουσίαση και που λέει ακριβώς αυτά που πρέπει.

Στο θέμα τιμής τώρα.

ΟΚ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ 500 ευρώ...ΑΛΛΑ αξίζει χαλαρά και εύκολα (προσωπική μου άποψη πάντα) 300 και στην τιμή του πλαισίου είναι πραγματικό ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ. 

Ειδα με 270, αστείος ο τυπάς.

Όλοι μας θέλουμε να βγάλουμε κάτι φιλαράκι.. χαλάρωσε μην κρίνεις για να μη σε κρίνουν....

• Like 1
Δημοσ.

τι σχεση εχει η πωληση ενος κατεστραμενου λαπτοπ με το να αγοραζεις κατι για να το πουλησεις με 100+ ευρω καπελο στο site που εμαθες την προσφορα

• Like 2
Δημοσ.

Όλοι μας θέλουμε να βγάλουμε κάτι φιλαράκι.. χαλάρωσε μην κρίνεις για να μη σε κρίνουν....

Τώρα είσαι σοβαρός ρε φιλαράκι;

Δηλαδή όλοι που πουλάνε ανταλλακτικά είναι μαυραγορίτες. Να στο χαρίσω δηλαδή να μην έχεις θέμα. Μια φορά δίνω ανταλλακτικά εδώ μέσα, γιατί δεν έχω τι να τα κάνω, και μου την λες.

Στην τελική και μπαταρία και πληκτρολόγιο (καλά το case για να το θες είναι περίπτωση) όλα μαζί 20 ευρώ δεν το λες και "βγάζω κάτι".

Πάνω που λέω "γράφει σωστά πράγματα ο φίλος", πετάς την μ@λακια σου.

BTW με 256 αξιολογήσεις, στο θέμα "βγάζω το χαρτζιλίκι μου" με έχεις ξεπεράσει κατα πολύ.

τι σχεση εχει η πωληση ενος κατεστραμενου λαπτοπ με το να αγοραζεις κατι για να το πουλησεις με 100+ ευρω καπελο στο site που εμαθες την προσφορα

Μόνο αυτός ξέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα είσαι σοβαρός ρε φιλαράκι;

Δηλαδή όλοι που πουλάνε ανταλλακτικά είναι μαυραγορίτες. Να στο χαρίσω δηλαδή να μην έχεις θέμα. Μια φορά δίνω ανταλλακτικά εδώ μέσα, γιατί δεν έχω τι να τα κάνω, και μου την λες.

Στην τελική και μπαταρία και πληκτρολόγιο (καλά το case για να το θες είναι περίπτωση) όλα μαζί 20 ευρώ δεν το λες και "βγάζω κάτι".

Πάνω που λέω "γράφει σωστά πράγματα ο φίλος", πετάς την μ@λακια σου.

BTW με 256 αξιολογήσεις, στο θέμα "βγάζω το χαρτζιλίκι μου" με έχεις ξεπεράσει κατα πολύ.

Μόνο αυτός ξέρει.

Ναι σε έχω ξεπεράσει 2,5 φορές περίπου...με φτάνεις όμως...

Καλά να σου πω... μην τσαντίζεσαι.. δεν το έγραψα με κακία.. λίγη ειρωνεία και λίγο χώσιμο όλοι μας τρέχει λίγο πολύ στις φλέβες μας... απλά σχολίασα την αντίδραση σου γιατί πιστεύω ότι όλοι θέλουν να βγάλουν το κάτι τι.. και ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι είναι αυτοί που βάζουν αγγελία από καθαρή ανάγκη. 

Δημοσ.

οι περισσοτεροι που βαζουν αγγελιες τεινουν να χανουν χρηματα βασικα απο το ποσο ειχαν αγορασει τα προιοντα. Οταν πουλαω την παλια καρτα γραφικων μου για να παρω νεα προφανως δεν κερδιζω χρηματα ουτε βγαζω χαρτζιλικι απλα μετριαζω την χασουρα απο οταν την αγορασα

• Like 3
Δημοσ.

Ακριβώς, αλλά όταν πουλάς σφραγισμένο, ή μετάνιωσες και χάνεις ένα ποσοστό, ή τα "σήκωσες" απο κανα κατάστημα ή το πήρες φθηνά και βγάζεις χαρτζιλίκι. Τα 2 τελευταία είναι κατακριτέα.

Στο θέμα μας, και εγώ πιστεύω για τα 160 ευρώ το τηλέφωνο είναι κομπλέ, στα ρεβιου το κράζουν για την τιμή των 400/500 που είχε κάποτε.

Για να γελάσουμε λίγο, αν μας επιτρέπεται απο τους μοδεράτορες.

Ναι σε έχω ξεπεράσει 2,5 φορές περίπου...με φτάνεις όμως...

Καλά να σου πω... μην τσαντίζεσαι.. δεν το έγραψα με κακία.. λίγη ειρωνεία και λίγο χώσιμο όλοι μας τρέχει λίγο πολύ στις φλέβες μας... απλά σχολίασα την αντίδραση σου γιατί πιστεύω ότι όλοι θέλουν να βγάλουν το κάτι τι.. και ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι είναι αυτοί που βάζουν αγγελία από καθαρή ανάγκη. 

Όχι φίλε μου, είναι πάνω απο 3 φορές, για την ακρίβεια 3.0476...

Θες να μου πεις ότι βρήκες την σχεσιακή πρώτων παραγώγων της πυκνότητας των αξιολογήσεών μας; Μπορώ να σου βρω με τι ακρίβεια κινούνται και να υπολογίσω το πότε και αν θα σε έφτανα.

Αλλά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.

Καληνύχτα

Δημοσ.

Για 160 είναι μια χαρά. Η κάμερα φοβερή..πολύ γρήγορο δεν κολλάει.

Λογικά αναβάθμιση δεν θα πάρει.Ρουταρισμα δεν νομιζω.θήκη δεν βρήκα τπτ καλό.Εννοείται 500 που έχει ουτε κάν..

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το review της cnet ήταν όντως απογοητευτικό έκατσα και έψαξα μερικά άλλα. 

Εδώ θα δείτε πραγματικά 1:1 δείγματα και συμπεράσματα στο ίδιο review. Μερικά ακόμα εδώ.

Η γνώμη μου. Έχει την τυπική ποιότητα ενός sony 21mp αισθητήρα σε άσκοπο όμως βάρος και όγκο. Ο φακός του παρα είναι ευρυγώνιος 26,5mm ισοδύναμος και άρα παραμορφώνει με μικρή γωνία ή πρόσωπα στις άκρες αλλά αυτό το κάνουν τα περισσότερα κινητά σήμερα. Δεν είναι τραγικό (όπως έλεγε και έδειχνε το cnet) αλλά δεν είναι και "θαυμάσιο". Ως θόρυβος και texture είναι κάπως καλό σε πολύ χαμηλά iso 100 το οποίο αφορά αρκετό μαγάλο μέρος φωτογραφιών μέσα στην μέρα. Η δυνατότητα raw είναι περίπου άχρηστη για αυτήν την ποιότητα αισθητήρα αλλά ας υπάρχει (για κανα wb correction). Πραγματικό διάφραγμα δεν έχει (οπως σχεδόν κανένα κινητό) οπότε ούτε κόλπα με M/P/S/A μπορείς στα αλήθεια να κάνεις (το iso και το S πειράζεις μόνο). Το OIS δεν κατάλαβα αν τελικά βοηθάει ουσιαστικά (θα έπρεπε και ίσως).

Από φωτοκινητό θα περίμενα παραπάνω αλλά τουλάχιστον για την τιμή του είναι αποδεκτής/καλής ποιότητας αλλά μέχρι εκεί.. 

Αλλο ένα review.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...