T-zen Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Πάντως το κράζουν για τον σημαντικότερο λόγο που θα έπαιρνε κάποιος kodak κινητό. Την κάμερα. +
Giama Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Γερμανια επαιξε πριν ενα μηνα στα 99 Ευρω με δωρα (selfie stick και αλλες 2 χαζομαριτσες, συνολικα γυρω στα 15€ αξια) και παλι δεν ξεπουλησε. Διαβαζα reviews τοτε μηπως το παρω για δευτερο να υπαρχει. Τα περισσοτερα το κραζουν για την υψηλη τιμη, την ποιοτητα της καμερας που δεν ειναι κορυφαια αλλα απλως καλη και το μεγεθος/σχεδιο που ειναι ψιλοχαλια. Καποια reviews εχουν update που αναφερουν οτι η Kodak εβγαλε στην πορεια αναβαθμισεις και βελτιωσε την καμερα. Πολλα απο τα αρχικα προβληματα της καμερας εχουν λυθει δηλαδη. Εγω δεν το πηρα γιατι κατεληξα πως δεν χρειαζομαι δευτερο κινητο, αν χρειαζομουν τελικα θα το επαιρνα στα 99. Στα 159 ομως δεν ειμαι τοσο σιγουρος, μαλλον οχι. 3
Giama Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Α, επισης, αν θυμαμαι σωστα: Android 6, χωρις ελπιδες για αναβαθμιση.
Errik Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Για 99 και πάλι αν. Νομίζω οτι δεν αποτελει προσφορά απλά. Καλύτερα να το δώσουν δώρο με την αγορά καμιας dslr, έτσι για το εφφέ.
duende Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ειναι μια generic συσκευη με μια generic camera και απλα τη σταμπα της Kodak (καμια σχεση με την εταιρια που ξεραμε καποτε και εχει πουλησει ολα τα δικαιωματα και τις πατεντες εδω και χρονια) απλα προσπερνας
vairass Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Για δώρο σε κάνα 5 χρόνο και ίσως σε βρίσει κιόλας. 1
heisenberg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Σκέφτομαι να το πάρω κυρίως για το βίντεο 4Κ. Να κάνω κάποιες λήψεις με νορμάλ φωτισμό. Νομίζω για τη χρήση που το θέλω καλό δεν είναι;Υπάρχει άλλο στα 160 που να έχει τέτοιες επιδόσεις και 4Κ ?
johnmak Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Σκέφτομαι να το πάρω κυρίως για το βίντεο 4Κ. Να κάνω κάποιες λήψεις με νορμάλ φωτισμό. Νομίζω για τη χρήση που το θέλω καλό δεν είναι; Υπάρχει άλλο στα 160 που να έχει τέτοιες επιδόσεις και 4Κ ? Δεν παιζει παντως απο χθες το απογευμα στο ιντερνετ,το πλαισιο αναφερει μονο σε καταστηματα πλεον.
keysmith Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πάντως πολύ κράξιμο βλέπω στα review σε βαθμό που σκέφτομαι ότι δεν μπαίνει εύκολα κανείς στον χώρο αν δεν λαδώσει τα σωστά άτομα... Μιλάμε για πολύ έχθρα. Δεν λέω ούτε εμένα προσωπικά μου αρέσει αλλά με έμφαση την κάμερα κάποιος θα μπορούσε να το πάρει στα 150 160 ευρώ. Μπορεί να μην είναι αδιαβροχο, να μην έχει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος και η οθόνη να είναι μικρή αλλά τα χαρακτηριστικά του γενικά είναι decent. Είπαμε απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Σε ποιο κοινό;; όχι στο φωτογραφικό κοινό (όπως εγώ) γιατί αυτοί ούτε να το βλέπουν δε θέλουν. Αν ισχύουν αυτά που διάβασα είναι άθλιο να το κλαίνε οι ρέγκες ως φωτοκινητό και μόνο (και στα άλλα βέβαια). Δείτε κράξιμο. The Good Er... you can expand its storage with microSD cards? The Bad Disappointing camera. Made from cheap-feeling materials. Poor battery life and sluggish performance. Plus it's way too expensive. The Bottom Line The Ektra tries to be a great camera and a high-end phone at once, but it's not great at being either Δες εδώ δείγμα outdoor (κλικ για μεγέθυνση) 1
Antretng Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Σε ποιο κοινό;; όχι στο φωτογραφικό κοινό (όπως εγώ) γιατί αυτοί ούτε να το βλέπουν δε θέλουν. Αν ισχύουν αυτά που διάβασα είναι άθλιο να το κλαίνε οι ρέγκες ως φωτοκινητό και μόνο (και στα άλλα βέβαια). Δείτε κράξιμο. Δες εδώ δείγμα outdoor (κλικ για μεγέθυνση) Σίγουρα δεν είναι κάτι τρομερό σε φωτογραφική. Παρόλα αυτά μέχρι την τιμή των 200 ευρώ δεν νομίζω ότι βρίσκεις καλύτερη κάμερα οπότε θεωρώ πως αξίζει για 160 ευρώ Η φώτο που έβαλες είναι out of focus. Δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό για τη κάμερα εκτός και αν το κάνει συχνά και ζορίζεται να νετάρει.
stelios18120 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το πήρε κάποιος η άδικα μιλάμε; Απλα κουβέντα ν γίνεται... Έτσι μ φαίνεται... 1
Antretng Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ψάχνουμε τον πρώτο ήρωα... Πάντως και σε specs είναι αρκετά καλό. Πιο πολύ η υποστήριξη με ανησυχεί και αυτονομία. 2
Sheogorath Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Θα σας γραψω μόλις έρθει, λογικά 2-3 μέρες. Το πήρε φίλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις