Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πιο αρνητικό που βλέπω στο κινητό, ίσως το πιο αποτρεπτικό απο όλα είναι η εύρεση θήκης.

Δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά πέρα απο την original (κάποιες άλλες είναι μόνο αλχημίες) η οποία κοστίζει 70 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά και πρόκειται για μια vintage δερμάτινη θήκη σαν τις παλιές φωτ. μηχανές. Η συγκεκριμένη πέρα απο την εμφάνιση δεν θα είναι καθόλου λειτουργική και βολική στην καθημερινότητα.

Άρα μιλάμε για ένα τηλέφωνο που θα λειτουργεί μόνο στις διακοπές και στις βόλτες, όχι κάθε μέρα σπίτι - δουλειά και τούμπαλιν.

Άρα αυτός που θα το πάρει θα έχει και δεύτερη συσκευή.

Αν τώρα η συσκευή του έχει camera επιπέδου, P10, S7 edge, S8, Lumia 950XL κλπ δεν νομίζω ότι θα δεί διαφορά με το Kodak.

Συγκεκριμένο το κοινό λοιπόν που γουστάρει φάση vintage κάμερας. 

Η θήκη του:

https://www.kodakphones.com/gr/shop/camera-case-kodak-ektra-tan/

Που να το βάλεις με αυτή την θήκη; σε ποιά τσέπη;

Αν το αφήσεις χωρίς πάλι δεν γίνεται μακροπρόθεσμα.

Επίσης κάπου διάβασα, δεν γνωρίζω αν αληθεύει, ότι το πλαίσιο γύρω-γύρω είναι απο πλαστικό και όχι απο μέταλλο που δείχνει, επίσης είναι ελαφρύ στο χέρι καθώς θα περίμενε κάποιος να είναι πιο βαρύ. 

Δημοσ.

Μια χαρά υπάρχουν συμβατές θήκες στο ebay και tempered glass.

Δημοσ.

Δείξε μου σε παρακαλώ γιατί εγώ όσες βρήκα ήταν αλχημίες δεν ταιριαζαν απόλυτα με το κινητό.

Για tempered δεν το συζητάμε ασφαλώς και υπάρχει αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. 

Δημοσ.

Πάντως το κράζουν για τον σημαντικότερο λόγο που θα έπαιρνε κάποιος kodak κινητό. Την κάμερα.

Δημοσ.

Οπότε ένα xiaomi , lenovo ή samsung στα 160 ευρώ έχει καλύτερη κάμερα;

Δημοσ.

Σιγά μην έχουν καλύτερη κάμερα.Νομίζω ότι το κράξιμο γίνεται στην αρχική τιμή των 500 που λόγω κατηγορίας τιμής και ανταγωνισμού υπάρχουν καλύτερα κινητά με καλύτερες κάμερες.Ε και η αλήθεια είναι όταν ακούς Kodak το μυαλό σου πάει στη φωτογραφία.

• Like 1
Δημοσ.

Μικρος αισθητηρας, μεγαλη αναλυση, μικρα πιξελς, εχει ois, δεν εχει φωτεινο f.

Μετρια καμερα, μετριο κινητο, καλη τιμη για midrange καγκουρια. :)

• Like 2
Δημοσ.

Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει στα 400+ και ελεγα απατο μπουρδα κτλ πολλοι με ελεγαν κακο... Σε αυτην την τιμη το συζηταμε...Οχι οτι εχει καμμια ουαου καμερα απλα για τους ρομαντικουληδες χαχα

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα σε όλου

επειδή θέλω να πάρω ένα κινητό σε αυτό περίπου το ποσό για την σύζυγο  

τελικά αξίζει για τα λεφτά του ή  πάμε στην ίδια περίπου τιμή σε κάποιο XIAOMI ???

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :)

Δημοσ.

Φίλε Χρήστο αν δεις σε reviews παντού, έχει αρκετά θέματα σε λειτουργικό αλλά και σε ποιότητα κάμερας (που αυτό είναι και το ατού)! Αυτό που δε γνωρίζω είναι αν η kodak έχει δώσει αναβαθμίσεις και έχει διορθώσει κάτι - προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν θα έχει δώσει τίποτα και ούτε πρόκειται στο μέλλον. Επίσης άλλο αρνητικό είναι η έλλειψη αξεσουάρ που σίγουρα θα δυσαρεστήσει την γυναίκα, που σίγουρα θα ήθελε κάποια θήκη!
Ίσως κάποιος που το έχει να μπορεί να σε βοηθήσει παραπάνω, αλλά με τα δεδομένα των reviews, θα σου έλεγα να το ψάξεις λίγο παραπάνω πριν πετάξεις άδικα 160 ευρώ!

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε Χρήστο αν δεις σε reviews παντού, έχει αρκετά θέματα σε λειτουργικό αλλά και σε ποιότητα κάμερας (που αυτό είναι και το ατού)! Αυτό που δε γνωρίζω είναι αν η kodak έχει δώσει αναβαθμίσεις και έχει διορθώσει κάτι - προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν θα έχει δώσει τίποτα και ούτε πρόκειται στο μέλλον. Επίσης άλλο αρνητικό είναι η έλλειψη αξεσουάρ που σίγουρα θα δυσαρεστήσει την γυναίκα, που σίγουρα θα ήθελε κάποια θήκη!

Ίσως κάποιος που το έχει να μπορεί να σε βοηθήσει παραπάνω, αλλά με τα δεδομένα των reviews, θα σου έλεγα να το ψάξεις λίγο παραπάνω πριν πετάξεις άδικα 160 ευρώ!

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

αυτό ειδικά με τα αξεσουάρ έχεις απόλυτο δίκιο !!!

για το προηγούμενο που είχε (XIAOMI πριν έρθουν και Ελλάδα)  είδα και έπαθα να βρω θήκες !!!!

οπότε το αφήνω , γιατί και για μένα να το κρατήσω για αντικατάσταση του LG -G2 δεν βλέπω να προσφέρει κάτι παραπάνω !!!

Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

καλημέρα σε όλου

επειδή θέλω να πάρω ένα κινητό σε αυτό περίπου το ποσό για την σύζυγο  

τελικά αξίζει για τα λεφτά του ή  πάμε στην ίδια περίπου τιμή σε κάποιο XIAOMI ???

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :)

δες το xperia m5 με ίδιον αισθητήρα κάμερας, specs απ τον Κωτσό (Megastore Αεροδρόμιο) στα 83€ κλτρα

• Like 1
Δημοσ.

Για 500Ε ούτε καν, για 160 μόνο αν κάποιος του γυαλίσει. Προσωπικά ακόμα και στα 160 θα πήγαινα σε άλλα πιο εμπορικά μοντέλα, μου κάνει για ηρωικό ξεστοκάρισμα του πλαισίου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...