Προς το περιεχόμενο

Booster sim χωρίς ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Εχω κανει μία συνδεση στον ΟΤΕ :mad:  και περιμένω να με συνδέσει εδω και 20 μέρες με δικαιολογία οτι δεν υπάρχει διαθεσιμη πύλη. Εχω πάρει το booster πακέτο και μου δωσαν μαζι την καρτα και το router. Μέχρι να με συνδέσουν μπορω να χρησημοποιώ μονο το router αλλα με την sim του booster.

Γνωρίζει κανέις? δηλαδη δεν ξερω αν εχει καποια ασφαλεια να μην λειτουργει ετσι .

Ευχαριστώ

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι εχεις προβλημα.πολλες φορες οι συνδεσεις 3g kai 4g δεν ειναι μονο για booster αλλα ειναι και για failsafe οταν δεν παιζει το adsl/vdsl.βεβαια δεν ξερω με το ρουτερ που παιζει αλλα λογικα η ιδια η sim εχει καποια giga που μπορεις να χρησιμοποιησεις.τωρα αν στο ρουτερ εχει πεσει καμια πατεντα με σκοπο να μην παιζουν ξεχωριστα...

Δημοσ.

Εγω αντιθετως νομιζω οτι δε παιζει μονο με καρτα. Δοκιμασε το και πες μας.   Και να παιξει σιγουρα θα εχεις θεματα παντως.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 26/11/2017 at 9:52 AM, rfc said:

Εγω αντιθετως νομιζω οτι δε παιζει μονο με καρτα. Δοκιμασε το και πες μας.   Και να παιξει σιγουρα θα εχεις θεματα παντως.

εμαθε κανεις αν παιζει?το λογικο παντως θα ηταν το ρουτερ να μπορει να παιξει μονο και με την sim σε περιπτωση που εχει καποιο προβλημα η adsl.αν δεν το εχουν κανει ετσι ειναι λιγο βλακεια.

Δημοσ.
13 hours ago, theanonymous said:

Εγώ που είχα το booster για λίγο καιρό, έπαιξε κανονικά μέσω 3G/4G χωρίς να έχω πάνω την DSL.

κανονικα ναι το λογικο αυτο ειναι.ναι μεν να μπορει να δινει μεγαλυτερη ταχυτητα αν χρειαστει περα απο την adsl/vdsl που μπορει να εχεις πανω αλλα να μπορει να ειναι και χρησιμο σε περιπτωση βλαβης.αν δεν το ειχαν βαλει να παιζει ετσι θα ηταν βλακεια χανει το νοημα του backup.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...