mahos12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια,αρχικα εβαλα τον σκληρο δισκο απτον pc μου στο Pc του αδερφου μου για να περασω καποια αρχεια και οταν ξανα εβαλα τον σκληρο πισω στο pc μου δεν μπορει να bootari τα windows,δεν μου βγαζει καποιο συγκεκριμενο error το μονο που βγαζει ειναι 2 σειρες απο Pixels κολλημενα(καταφερα να το bootaro 1 φορα μονο αφου μου εβγαλε αυτο το προβλημα) *To pc του αδερφου μου εχει windows 10 *Το pc το δικο μου εχει 7αρια *Και οι 2 μητρικες ειναι gigabyte..
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Προσπαθει να βρει το δίσκο και ψαχνει λογικά στο bios μπορεις να μπείς? 'η ανοιγε πριν η εικόνα των win 10...? και το εχεις συνδεσει εκει που ήταν και πριν σε θύρα?
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αυτό για τα καμένα πίξελ με προβληματίζει. Μήπως δημιουργήθηκε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών; 1. Η vga είναι αυτόνομη ή ενσωματωμένη στην μητρική; Προσπάθησε να αποσυνδέσεις την vga (αν είναι αυτόνομη) και να την ξανασυνδέσεις. 2. Μήπως τα αρχεία που ήθελες να αντιγράψεις ήταν στην επιφάνεια εργασίας σου ή στα έγγραφα και όταν προσπάθησε ο αδερφός σου να μπει στον φάκελο του προφίλ σου του ζήτησε να πάρει την κυριότητα και είπε ναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα