pontez2 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, james9tito είπε Ο Σλούκας -εαν και εφοσον παιξει- θα ειναι σε ματς do or die μετα απο αποχη περιπου 15 ημερων και βαλε , με οτι συνεπαγεται αυτο σε ελλειψη ρυθμου και "θαρρους" να πατησει δυνατα, να παει σε επαφες , να βαλει το ποδι του σε πιεση. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα ο Σλουκας ειναι παικτης ρυθμου θελει λεπτα για να παιξει αυτο που μπορει δεν ειναι αυτος που σηκωνεται απο τον παγκο και μπουμπουναει τριποντα ακομη και αν εχει ξυπνησει πριν απο 5 λεπτα. Δεν έχεις άδικο, ομως δεν υπάρχει και άλλος... Εκτός και αν επέστρεφε ο Σπανούλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, BackFromHell είπε Συνεχιζω να ρωταω να μας πεις πως γινεται με 3 elite players, εστω, να θεωρεις εδω και 10 χρονια ταβανι την 8δα. Α και κατι ακομα. Τοσες σελιδες τον χαμο τον κανεις επειδη εγω ειπα οτι οι elite players ειναι 2 ενω εσυ λες οτι ειναι 3; Αυτη ειναι η διαφωνια σου για την οποια παραληρεις και υβριζεις 2-3 εκ των συνομιλητων σου; ΥΓ. Να ηρεμησεις, γρηγορα. Συζητηση κανουμε. Συγκεντρώσου, το ποιος βρίζει και παραληρει φαίνεται εδώ και δύο μέρες... Στο καλό και μην μας γράφεις. Δικαίωμα σου η γνώμη σου, τόλμησα και διαφώνησα; Βάλε με στους Ταλιμπάν όπως χαρακτηρισες κόσμο εδώ μέσα και στο καλό. Ομίχλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Εκτος τοπου και χρονου ο Ντορσει γενικως, εχει πολλη δουλεια μπροστα του για να φτασει στην εθνικη. Οχι οτι ο Μαντζαρης ειναι για εθνικη, αλλα αναμεσα στους δυο σιγουρα προτιμω τον Μαντζαρη που στην κακη του βραδια δεν με καταστρεφει τουλαχιστον και στην καλη του θα παιξει αμυνα αμα πεσει σε κανενα πιο αργο γκαρντ απο τον ιδιο και θα ριξει και ενα τριποντο μπροστα. O Nτόρσεϊ μόνο ως 11ος παίχτης θα μπορούσε να λογιστεί ακόμα κι αν ερχόταν στην προετοιμασία, έχει να βελτιώσει αρκετά πράματα στο παιχνίδι του που ίσως τα δούμε φέτος στην Μακάμπι. Ακόμα κι ο Κόνιαρης που παίζει με το κεφάλι κάτω και μπιστάει την μπάλα τσούκου τσούκου γύρω από την περιφέρεια είναι πιο χρήσιμος. Στην παρούσα φάση και με δεδομένης της κατάστασης που βρίσκεται ο Μάτζαρης η κλήση του Ντόρσεϊ θα ήταν και διπλωματική αλλά φαίνεται ότι δεν έχει καθόλου φιλίες μέσα στην ΕΟΚ. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από Speculoos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 25 λεπτά πριν, pontez2 είπε Εκτός και αν επέστρεφε ο Σπανούλης Και γιατί να περιοριστούμε μόνο σε αυτή την επιστροφή φίλτατε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Diinekis21 είπε Και γιατί να περιοριστούμε μόνο σε αυτή την επιστροφή φίλτατε... Ελεγα να πω και για τον ΔΔ αλλά έχει αποσυρθεί και θα έπεφτε φατούρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, pontez2 είπε Ελεγα να πω και για τον ΔΔ αλλά έχει αποσυρθεί και θα έπεφτε φατούρο Παπαλουκάς, Ζήσης;;; Όχι;;;; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koeman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, BackFromHell είπε Eνα απο τα καλυτερα playmaker που εχουν περασει απο την Ευρωπη το λες εσυ και σε καμια περιπτωση δεν αποτελει fact οπως το παρουσιαζεις, τουναντιον ειναι διατρητο και μαλιστα συνθλιβεται απο τα γεγονοτα. Ο Καλαθης ως τωρα εχει αποδειξει οτι ειναι απο τα καλυτερα playmaker στο eurocup οπου εχει παρει τιτλο MVP και εχει βοηθησει την ομαδα του στην κατακτηση. Στις υπολοιπες σεζον της καριερας του και κυριως αυτες στην Ευρωλιγκα δεν αποδεικνυεται ο ισχυρισμος σου, εκτος αν με τη λεξη Ευρωπη εννοεις την regular season Ευρωλιγκας. Αν παρολα αυτα πιστευεις οτι μπορεις να το στηριξεις, σε ακουμε. hint. Στο ΝΒΑ παιχτες που τα πανε καλα στις regular season και εξαφανιζονται στα playoffs δεν θελουν ουτε να τους βλεπουν, αντι να καθονται να τους βρισκουν δικαιολογιες για την αγωνιστικη καθιζηση που παρουσιαζουν οταν βαραινει η μπαλα και αυξανονται οι ευθυνες. Κατι ξερουν κι αυτοι απο μπασκετ, δεν νομιζεις; Στην Ελλαδα βεβαια ξερουμε ακομα περισσοτερα και ως εκ τουτου ο Καλαθης εγινε και εκ των καλυτερων που περασαν ποτε Παιχτης που αν δεν του εδινε κοροιδιστικα 2.2εκ ευρω ο ΔΠΓ θα βολοδερνε σε καμια ρωσικη δευτερης διαλογης , διοτι ποτε καμια σοβαρη ομαδα δεν ασχοληθηκε με την περιπτωση του και ουτε προκειται να το κανει μετα τις σερι καταστροφικες του σεζον (μιλαω για πλειοφφ) στον ΠΑΟ. Οσο για το παγκοσμιο. Eδω θα 'μαστε που θα κανει θραυση στους ομιλους και επειτα, στα νοκ αουτ, στην πρωτη σοβαρη ομαδα, θα περιμενουμε Γιαννη και Σλουκα να σωσουν την παρτιδα...Πηρες μια γευση χθες σε ματς χωρις πιεση καν. Φίλε μου σεβαστή η γνώμη σου. Έχεις ισοπεδώσει παντελώς την καριέρα ενός παίκτη εστιάζοντας στα playoff λες και το μπάσκετ είναι τένις και παίζει ο Καλάθης μόνος του. Μιλάς δηλαδή για τον Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών που μας αρέσει δεν μας αρέσει έχει σταθερά πολύ μικρότερο budget από fener real cska που πρωταγωνιστούν και όχι μόνο, τον Παναθηναϊκό που μετά το σοκ της φυγής Ζοτς έμεινε ο Διαμαντίδης να κάνει το χαλάκι και μόλις σταμάτησε κι αυτός άλλαξε η ομάδα. Έχει αλλάξει προπονητές σαν τα πουκάμισα, με ελάχιστες επιλογές από το πάνω ράφι και με επιλογές γενικότερα χωρίς πλάνο. Δεν γίνεται να φταίει ο Καλάθης μόνος του που δεν παίζει η ομάδα του playoff για να μπορέσει να κερδίσει την εκτίμησή σου. Δεν είναι Μαικ Τζέημς να σου βάζει 20 πόντους σε κάθε παιχνίδι είναι ο παίχτης που διαβάζει άμυνες, μοιράζει ασσιστς, έχει εξαιρετική μπασκετική νοημοσύνη, ταχύτατος, σκυλί στην άμυνα και έπεσαν όλοι πάνω του για το σουτ. Προφανώς αν είχε και το σουτ θα έπαιζε στους Σπερς. Χωρίς ίχνος ειρωνείας έχεις παίξει ποτέ μπάσκετ σε ομάδα; Αν ναι, έπρεπε να σου είναι πιο εύκολο να καταλάβεις τι παίχτης είναι ο Καλάθης και πόσο σημαντικός είναι. Λες για το ΝΒΑ δεν λες όμως ότι σχεδόν όλοι οι προπονητές που τον είχαν πίνουν νερό στο όνομά του. Ακόμα κι ο Πιτίνο που δεν ήξερε πού πέφτει η Ελλάδα είπε he worths every penny of his contract. Κι αυτός μυρωδιάς; Τώρα δεν ξέρω γιατί μπαίνω σε αυτή την διαδικασία γιατί ξεκάθαρα έκανες αναζήτηση στο google αλλά παρέλειψες μερικά γεγονότα: 2017-18 249 assists euroleague #1 2018-19 286 assists euroleague #1 #7 all time στην euroleague #2 all time στις ασσιστς ανα παιχνιδι και πρώτος στην ελλάδα στην ίδια κατηγορία Ελλάδα #1 ασσιστς 2015-16, 2016-17, 2017-18, 2018-19 2015-16 euroleague #1 steals 2017-18 το ίδιο 2018-19 το ίδιο #4 all time στην euroleague #1 all time στα κλεψιματα ανα παιχνιδι 3 σερι χρονιες MVP στην basket league Την σεζόν 2018-19 στην euroleague είχε 31 λεπτά ανα παιχνίδι, 12,2 μό πόντους, 46,3% δίποντα, 8,69 ασσιστς , 1,7 κλεψίματα, 3,7 κερδισμένα φάουλ, 15,8 ranking Δεν βάζω τα αρνητικά του που είναι τα ποσοστά ευστοχίας σε βολές και τρίποντα. Χαλάλι του. Και μερικά ακόμα Won the 2011 EuroLeague with Panathinaikos Athens. Won the 2013 EuroCup with Lokomotiv Kuban. Named to the 2017-18 and 2018-19 All-EuroLeague First Team. Named 2017-18 EuroLeague November MVP. Named 2018-19 EuroLeague March MVP. Named 2017-18 EuroLeague Round 8 & 27, Playoffs Game 1 MVP. Named 2018-19 EuroLeague Round 28 MVP. Led the 2017-18 EuroLeague in assists (8.0 apg) and steals (1.7 spg.). Led the 2018-19 EuroLeague in assists (8.7 apg.) and steals (1.7 spg.). Named 2012-13 EuroCup MVP. Named to the 2012-13 All-EuroCup First Team. Led the 2012-13 EuroCup in assists (6.65 apg.). Led the 2015-16 EuroLeague in steals (2.0 spg.). Won the 2009-10, 2010-11, 2016-17, 2017-18 and 2018-19 Greek National Championship with Panathinaikos Athens. Won the 2012, 2017 and 2019 Greek National Cup with Panathinaikos Athens. Named the 2019 Greek Cup MVP. Played the 2018 Greek All Star Game. Member of the Greek National Team. Won the bronze medal at the 2009 European Championship. Played at the 2010 and 2014 World Championships. Played at the 2011, 2015 and 2017 European Championships. Named to the 2008-09 All-SEC 1st Team. Named to the 2007-08 All-SEC 2nd Team. Has been member of the Greek U-20 National Team. Played at the 2008 European U-20 Championship. Και έχει ακόμα μια καλή 5ετία μπροστά του. Προφανώς τα γνωρίζεις όλα αυτά και γι'αυτό δεν πρόκειται να σου αλλάξω γνώμη, δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου ούτε να έρθω σε αντιπαράθεση. Αν εσύ βλέπεις playmaker επιπέδου eurocup, εγώ βλέπω έναν Καλάθη σαν την μύγα μες στο γάλα στην ομάδα μου και δεν του χρεώνω την ανυπαρξία μας στα final 4 των τελευταίων ετών. Υπάρχουμε κι εμείς οι άμπαλοι. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από Koeman 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Ο Ζήσης btw θα ταίριαζε απίστευτα σε αυτή την ομάδα και προφανώς να κατεβάζαμε 5 guard.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ελα ναι αναμενομενη απαντηση. Νουμερα απο wikipedia και euroleague site (τα νουμερα της Α1 θεωρω οτι τα τοποθετησες για πλακα και οχι επειδη οντως τα χρειαζοσουν ως επιχειρημα). Στατιστικη, το οπλο αυτου που δεν μπορει να απαντησει στο ιδιο το μπασκετ, ενιοτε το οπλο αυτου που δεν βλεπει καν μπασκετ (εννοω τα παιχνιδια, δεν τα παρακολουθει, οποτε ανατρεχει σε κανα αρθρο και καμια στατιστικη, βλεπει εκει 15 ποντους 7 ασσιστ και σου λεει παιχταρας ειναι αυτος). Και δειξε μου τωρα ποτε ειπα εγω οτι δεν γραφει καλα νουμερα; Ποτε εγραψα οτι δεν ειναι ικανος; Αντιθετως, ειπα οτι ειναι σπουδαιο το μπασκετικο ταλεντο που διαθετει. Αυτο που επισης ειπα ειναι οτι δεν μπορεις να βασιζεσαι σε ενα παιχτη που μολις πιεστει ψυχολογικα χανει τα αυγα και τα πασχαλια. Ειπα επισης οτι ειναι τρομερος παιχτης σε παιχνιδια που δεν υπαρχει do or die πιεση βλεπε regular season Ευρωλιγκας. Εκει γραφει και τα νουμερα που παραθετεις. Περιμενω ομως ακομα το αντεπιχειρημα σου για οσα εχω περι κρισιμων, γιατι για τον Καλαθη αυτο λεω, στα αλλα συνηγορω πριν απο 'σενα γι'αυτο μην ταλαιπωρησαι αδικα για να πεις το ιδιο. Το αντεπιχειρημα σου λοιπον ειναι οτι γραφει νουμερα στις regular season? Sorry, αλλα αυτο ακριβως ειναι το δικο μου επιχειρημα! Συνεχιζουμε. Επομενο αντεπιχειρημα , τι ειπε ο Πιτινο για αυτον. Ωραια. Ο Πιτινο εχει πει επισης οτι ο Παππας ειναι ο πιο φορμαρισμενος παιχτης του ΠΑΟ και εχει πει επισης οτι μακαρι να ειχε 13 Λεκαβιτσιους στον Παναθηναικο. Συμφωνεις; Διαφωνεις; Και τελευταιο αντεπιχειρημα, αυτο τσιτατο κιολας, ρωτας αν εχω παιξει μπασκετ σε ομαδα, προδικαζοντας την απαντηση με ευθυ υπονοουμενο παραλληλα. Θα σε βοηθησω: Ας υποθεσουμε πως οχι. Οτι τι; Το αν ο Καλαθης σε πλειοφφ Ευρωλιγκας μετραει 12 ηττες και 1 νικη οπου στις περισσοτερες ειναι 6ος παιχτης του αντιπαλου (ή αν θες να το παμε βαση στατιστικης που βλεπω οτι εισαι φαν της-εχει τραγικα νουμερα σε ολες σχεδον τις ηττες), εξαρταται καπως απο το αν εγω εχω παιξει μπασκετ; Εκτιθεσαι οταν απο το πρωτο σου κιολας ποστ καταφευγεις στην αναγκη του τσιτατου για να στηριξεις την αποψη σου, η οποια γενικως θα μπορουσε να ειναι σεβαστη. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δεν είναι πάντως και όπως η regular του NBA η αντίστοιχη της Ευρωλίγκα, μια χαρά πίεση έχουν τα περισσότερα παιχνίδια με αρκετά από αυτά να είναι do or die. Επίσης πέρυσι έκανε πολύ καλά παιχνίδια στα πλέυ οφ. Το πρόβλημα είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη εξάρτηση από τον Καλάθη και στα κρίσιμα παιχνίδια οι ομάδες προσαρμόζονται καλύτερα πάνω του, έχει και το γνωστό πρόβλημα στο σουτ του και δένει το γλυκό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Για την πορεία μας στο παγκόσμιο ισχύει το: Ένας κούκος (Γιάννης) δεν φέρνει την άνοιξη. Όταν έχουμε βασικό σέντερ τον Μπουρούση, από εκεί και πέρα καταλαβαίνεις τι έλλειψη ποιότητας σε υλικό υπάρχει. Οι παλιές καλές εποχές της Εθνικής νομίζω ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Σουτέρ δεν έχεις να απελευθερωθει ο Γιαννης, δεν ειναι ο Μπουρουσης το προβλημα (ο οποιος παρουσιάζεται εξαιρετικος με την Εθνικη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Το πρόβλημα είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη εξάρτηση από τον Καλάθη και στα κρίσιμα παιχνίδια οι ομάδες προσαρμόζονται καλύτερα πάνω του, έχει και το γνωστό πρόβλημα στο σουτ του και δένει το γλυκό. H πραξη εχει δειξει πως ουτε αυτο ειναι το πραγματικο προβλημα. Για παραδειγμα στην σκουπα απο την Κουτσα Λαμποραλ, ειχε ολοκληρο ΔΔ μαζι του. Ειχε Γκιστ στα πολυ καλα του. Still, ο rookie τοτε Τζειμς τον διεσυρε μαζι με τον Μπουρουση. Δεν υπαρχει δικαιολογια για εκεινη τη σειρα, καμια, Την επομενη χρονια ειχε και τον Τζειμς και τον Μπουρουση (και τον Σινγκλετον και τον Ριβερς στα πολυ καλα τους) και εκανε τη χειροτερη του σεζον, συμπεριλαμβανομενης και της regular. Γυρισε με πουλμαν απο την Κων/πολη. Λεγανε οτι φταιει ο Τζειμς επειδη θελει τη μπαλα στα χερια του και του χαλαει το στυλ παιχνιδιου. Οποτε την επομενη που Τζειμς εφυγε δεν αλλαξε απολυτως τιποτα: και παλι ο ΠΑΟ παρεπεε με Καλαθη ηγετη. Τελικα εφερε πισω απο τους Suns τον Τζειμς και σωθηκε η χρονια σε επιπεδο regular season και Α1 τελικων. Εξαρτηση ο ΠΑΟ απο τον Καλαθη, πραγματικη εξαρτηση ομως, ειχε μονο φετος. Ειδαμε κατα ποσο ανταποκριθηκε και σε αυτον τον ρολο. Παλι καλα που ηρθε ο Πιτινο και με καθημερινες ψυχολογικες ντοπες σε καθε ενα παιχτη ξεχωριστα (μακαρι να 'χα 13 Λεκαβιτσιους, ο Θανασης φτιαχνει την τεχνικη του σουτ του κλπ) εσωσε τον ΠΑΟ απο το καζο του να μεινει εκτος 8δας. Στα δε playoff ο Καλαθης ειναι ο βασικοτερος υπευθυνος για το break που χαθηκε μεσα απο τα χερια του ΠΑΟ στο 1ο ματς. Ξαναλεω αυτο που εχω πει απο την αρχη , και ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο. ΣΠουδαιο ταλεντο, πολλη ικανοτητα στο παιχνιδι, μικρη ψυχη, λιγη δουλεια, δεν μπορεις να βασιστεις πανω του σε do or die. Παιχτης ωστοσο που θα ηθελε ΚΑΘΕ ομαδα για regular season. Σε do or die προφανως μπορει να κανει και μεστά παιχνιδια, δεν μπορεις ομως να εχεις αυτην την απαιτηση απο το συγκεκριμενο παιχτη. Αντιθετως, απο τον Σλουκα πχ, την εχω. Γιατι εχει δειξει επανειλημενως οτι στα κρισιμα βγαινει μπροστα σε ολες τις ομαδες που εχει αγωνιστει, με καθε ειδους ροστερ, με καθε ειδους προπονητη, καθε ειδους αντιπαλο και σε καθε εδρα. Ο Καλαθης μπορει να παιξει ενα do or die που θα του παει καλα απο την αρχη και στα επομενα 3 θα ειναι 6ος παιχτης του αντιπαλου. Η πιο σωστα, αυτο το βλεπουμε τοσα χρονια, δεν το υποθετω εγω. Αν γυρισει το διακοπτη τωρα, θα ειμαι ο πρωτος που θα το παραδεχτει, δεν εχω καποιο θεμα. Απλα θεωρω τις πιθανοτητες μικρες, οσο μικρες τις θεωρω στα 30 του να βελτιωσει το σουτ του ή τις βολες του (θεματα καθαρα δουλειας και προπονησης), οταν καθε χρονο παρουσιαζεται ολο και χειροτερος σε αυτα τα δυο, καθηλωμενος βεβαια πανω σε ενα αξιοζηλευτο συμβολαιο για παιχτες παρομοιων χαρακτηριστικων (πχ Γιοβιτς, Μιτσιτς) ή και καλυτερους (πχ Σλουκας). Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, pontez2 said: Σουτέρ δεν έχεις να απελευθερωθει ο Γιαννης, δεν ειναι ο Μπουρουσης το προβλημα (ο οποιος παρουσιάζεται εξαιρετικος με την Εθνικη) Καλά, εξαιρετικός στα φιλικά δεν μου λέει κάτι. Πάντως σαν παράδειγμα τον έφερα για να πω ότι έχουμε έλλειψη σε παίχτες. Επίσης, δεν εμπιστευόμαστε τους νέους και πάμε σε λύσεις με μεγάλους ηλικιακά παίχτες. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από sl028 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolosl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Πάντως (μη με κράξετε) - χωρίς να ξέρω τι εικόνα έχει στο nba - έχω την εντύπωση ότι ο Γιάννης έχει που και που κάτι ψιλοτσακωμούς με το καλάθι ε ; και με τις βολές μια δυσχέρεια νομίζω.. Νομίζω ότι το καλύτερό του είναι το one on one. Χωρίς σλούκα πιστεύω δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις