EKTELESTES Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Παιδιά, δεν είδαμε κάτι μη αναμενόμενο ή διαφορετικό. Ό,τι λέμε χρόνια τώρα. Μόλις μας παίξουν ζώνη και πάμε σε 5χ5 παιχνίδι, είμαστε τελειωμένοι. Το ίδιο πράγμα γίνεται 30 χρόνια τώρα και έχουμε χάσει παιχνίδια με πολύ ανώτερο ρόστερ από τώρα και πολύ κατώτερους αντιπάλους. Εμείς μπορούμε να βασιστούμε μόνο σε δυνατές άμυνες και κλεψίματα για πάρουμε διαφορές, όπως και έγινε στο 1ο ημίχρονο, που βέβαια έπαιζαν κι αυτοί χωρίς Μιλουτίνοβ, ο οποίος μας έκανε γιογιό μόλις μπήκε. Γιατί είμασταν τόσο κοντά στο σκορ στο τέλος; Γιατί μπήκαν πολλά 3ποντα που συνήθως δεν έχουμε στα πρώτα 3 δεκάλεπτα ενώ αντίστοιχα αυτοί δεν είχαν καλά σουτ. Μόλις επανήρθε το σύνηθες, εμείς πετάγαμε ΤΟΥΒΛΑ, με πρώτο μπετατζή τον Καλάθη που δε βάζει μυαλό χρόνια τώρα. Είναι ικανός να πάρει παιχνίδι μόνος του αλλά και να το χάσει μόνο του με τα αψυχολόγητα που κάνει. Υ.Γ. Ο Κόνιαρης έχει τρακ και λογικό, αλλά το παλικάρι φαίνεται να έχει όλα τα στοιχεία να κάνει καριέρα. Σουτ, πάσα, πιεστική άμυνα, τσαγανό. Θα θελα να τον δω σε περισσότερα παιχνίδια και με περισσότερο χρόνο, καθώς έχω να τον παρακολουθήσω από τα εκπλητικά ματς που χε κάνει με την εφήβων πριν χρόνια.
Alex2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μόνο στο Ελληνικό μπάσκετ θα μπορούσε να γίνει το τραγελαφικό γεγονός να τραγουδήσουν λάθος τον εθνικό ημνο. Εννοείτε ότι οι αμπαλοι μόνιμοι γνωστοί δημοσιογράφοι δεν πήραν χαμπάρι. Για να πούνε καμία π@@@@ρια και καμιά εξυπνάδα είναι πρώτοι
crom251 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, Alex2020 είπε Μόνο στο Ελληνικό μπάσκετ θα μπορούσε να γίνει το τραγελαφικό γεγονός να τραγουδήσουν λάθος τον εθνικό ημνο. Εννοείτε ότι οι αμπαλοι μόνιμοι γνωστοί δημοσιογράφοι δεν πήραν χαμπάρι. Για να πούνε καμία π@@@@ρια και καμιά εξυπνάδα είναι πρώτοι Τι εγινε?
rus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alekan77 είπε Αμυντικά πάλεψαν όσο άντεχαν. Επιθετικά, 0 συστήματα, 0 αυτοματισμοί, τραγικά σκριν, ανύπαρκτο passing game. Μη ξεχνας ότι ειμαστε σε περιοδο προετοιμασίας. Δε παιξαμε με σκοπο τη νικη, παρολ αυτά πηγαμε παραταση εναντιον μιας ανωτερης ομαδας. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από rus
dimoskoutr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Βρε όλα χάλια τα κάναμε και πήγαμε παράταση χωρίς τους Παπ με μια από τις καλύτερες ομάδες που θα παίξει στο παγκόσμιο...ε ακόμη και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό!!! μυρωδιάς ο ένας παίκτης, γιαλατζι ανέκδοτο προπονητής ο άλλος... Που να είχαμε και παίκτες και προπονητή δηλαδή... Ορατότης μηδέν εδώ μέσα... Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από dimoskoutr 2 1
Alex2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, crom251 είπε Τι εγινε? Η πατσαβουρα που τραγούδησε τον εθνικό ύμνο δεν τον ήξερε. Έκανε λαθος
margaritagr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Ρε με τους φωστήρες και το κόλλημα με τον Καλάθη... Τελικά όλη η Ευρώπη που κάθε φορά μιλάει για Καλάθη και θέλουν Καλάθη όταν φτάνει στην λήξη το συμβόλαιο του άσχετοι είναι ρε... κοροϊδα... Τενεκεδούπολη λέμε... Πάντως εδώ μέσα υπάρχουν 2-3 που έχουν κάνει κηδεία ήδη για την Εθνική, που είναι οι πρώτοι που βγαίνουν να κράξουν σε περίπτωση ήττας αλλά και οι πρώτοι που κάνουν κωλοτουμπα σε περίπτωση νίκης!!! Εξηγείται και γιατί σαν κράτος είμαστε όπως είμαστε... Στα του αγώνα φάνηκε η μεγάλη ποιότητα και πληρότητα των Σέρβων... Δεν ξέρω φυσικά αν έπαιζαν οι δύο Παπ τι εικόνα θα υπήρχε, όμως ο στόχος παραμένει 8άδα...ο Σκουρτόπουλος ο άνθρωπος, προπονητής δεν είμαι για να τον κρίνω, όμως φαίνεται σοβαρός. Μια ομάδα σε τέτοιο τουρνουά χρειάζεται και διαχειριστή στα αποδυτήρια, στα εγώ των παικτών κλπ κλπ... Είναι χρόνια στην Εθνική και έχει την αποδοχή των παικτών οπότε τα υπόλοιπα που λένε οι γνωστοί φωστήρες εδώ είναι για τον πάγκο στο παζάρι. Να μη σε στεναχωρήσω αλλά όλη η Ευρώπη, είναι η εξής μία Χιμκι, η οποία του έκανε πρόταση. Κατά τα άλλα ο Καλαθης με Παναθηναϊκό έκανε ακόμα μια πολύ καλή regular season και εξαφανίστηκε στα play offs Όπως κάνει κάθε χρόνο. Λιγοψυχος παίχτης αλλά και ποιοτικός. Τι να κάνουμε αυτός είναι.
Froskeas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Ποιος Καλάθης τώρα Ακάλαθος έπρεπε να ονομαζόταν 6 ώρες πριν, Alex2020 είπε Μόνο στο Ελληνικό μπάσκετ θα μπορούσε να γίνει το τραγελαφικό γεγονός να τραγουδήσουν λάθος τον εθνικό ημνο. Εννοείτε ότι οι αμπαλοι μόνιμοι γνωστοί δημοσιογράφοι δεν πήραν χαμπάρι. Για να πούνε καμία π@@@@ρια και καμιά εξυπνάδα είναι πρώτοι Αυτοί τον τραγούδησαν λάθος, συ τον έγραψες λάθος. Κάπου στη μέση κείτεται η αλήθεια
Koeman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πραγματικά αυτό που προσπαθείτε ορισμένοι χρήστες να βγάλετε τον Καλάθη υπερτιμημένο να το κοιτάξετε. Μιλάτε για ένα από τα καλύτερα playmaker που έχουν περάσει ποτέ στην Ευρώπη. Playmaker είναι όχι σκόρερ ενώ αγνοείτε τελείως την άμυνα. Παίζει καλά παίζουν όλοι καλά, δεν παίζει τα ρίχνουμε πάνω του. Αυτό και μόνο τον κάνει ηγέτη πίσω από τον τεράστιο και μοναδικό Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αυτή την εθνική ομάδα. Με το να επαναλαμβάνετε την άποψή σας που είναι απολύτως σεβαστή δεν την κάνει πιο σωστή. Το καταλάβαμε δεν τον γουστάρετε.. Κατά τ'άλλα, συμφωνώ στα περισσότερα. Η ομάδα έχει εμφανείς αδυναμίες και ο Σκουρτόπουλος πιστεύω πρέπει να βρει την χημεία ώστε να πάρει τα μέγισα από τον Γιάννη, δεν γίνεται να παίξουμε διαφορετικά. Θα την πληρώσουμε αν δεν μπαίνουν τα σουτ. Στόχος η 8άδα και από εκεί βήμα βήμα είναι η πιο ρεαλιστική προσέγγιση κατά την γνώμη μου. Περαστικά στον Γιάννη Αθηναίου, σιδερένιος. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από Koeman 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Eνα απο τα καλυτερα playmaker που εχουν περασει απο την Ευρωπη το λες εσυ και σε καμια περιπτωση δεν αποτελει fact οπως το παρουσιαζεις, τουναντιον ειναι διατρητο και μαλιστα συνθλιβεται απο τα γεγονοτα. Ο Καλαθης ως τωρα εχει αποδειξει οτι ειναι απο τα καλυτερα playmaker στο eurocup οπου εχει παρει τιτλο MVP και εχει βοηθησει την ομαδα του στην κατακτηση. Στις υπολοιπες σεζον της καριερας του και κυριως αυτες στην Ευρωλιγκα δεν αποδεικνυεται ο ισχυρισμος σου, εκτος αν με τη λεξη Ευρωπη εννοεις την regular season Ευρωλιγκας. Αν παρολα αυτα πιστευεις οτι μπορεις να το στηριξεις, σε ακουμε. hint. Στο ΝΒΑ παιχτες που τα πανε καλα στις regular season και εξαφανιζονται στα playoffs δεν θελουν ουτε να τους βλεπουν, αντι να καθονται να τους βρισκουν δικαιολογιες για την αγωνιστικη καθιζηση που παρουσιαζουν οταν βαραινει η μπαλα και αυξανονται οι ευθυνες. Κατι ξερουν κι αυτοι απο μπασκετ, δεν νομιζεις; Στην Ελλαδα βεβαια ξερουμε ακομα περισσοτερα και ως εκ τουτου ο Καλαθης εγινε και εκ των καλυτερων που περασαν ποτε Παιχτης που αν δεν του εδινε κοροιδιστικα 2.2εκ ευρω ο ΔΠΓ θα βολοδερνε σε καμια ρωσικη δευτερης διαλογης , διοτι ποτε καμια σοβαρη ομαδα δεν ασχοληθηκε με την περιπτωση του και ουτε προκειται να το κανει μετα τις σερι καταστροφικες του σεζον (μιλαω για πλειοφφ) στον ΠΑΟ. Οσο για το παγκοσμιο. Eδω θα 'μαστε που θα κανει θραυση στους ομιλους και επειτα, στα νοκ αουτ, στην πρωτη σοβαρη ομαδα, θα περιμενουμε Γιαννη και Σλουκα να σωσουν την παρτιδα...Πηρες μια γευση χθες σε ματς χωρις πιεση καν. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από BackFromHell
rus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Koeman είπε Στόχος η 8άδα και από εκεί βήμα βήμα είναι η πιο ρεαλιστική προσέγγιση κατά την γνώμη μου. Aν δεν είχαμε το Γιαννη ποιος θα ηταν ο στοχος? 1
Koeman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, rus είπε Aν δεν είχαμε το Γιαννη ποιος θα ηταν ο στοχος? Χαμηλώνω τον πήχη για να μην με παρασύρει ο ενθουσιασμός, έχεις δίκιο. Γιάννη δεν έχει καμία ομάδα. Κι εγώ μέσα μου θέλω να πιστεύω πως θα παλέψουμε για μετάλλιο αν δέσει η ομάδα και βρει το κλειδί τους ο coach, κρατάω χαμηλά την μπάλα γιατί έχουμε δει πολλά. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Ποιο μεταλλιο ρε παιδια? Για να παμε για μεταλλιο θα πρεπει να εμφανιστουν αλλοι 3 Θανασηδες στην Κινα...
dimoskoutr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, margaritagr είπε Να μη σε στεναχωρήσω αλλά όλη η Ευρώπη, είναι η εξής μία Χιμκι, η οποία του έκανε πρόταση. Κατά τα άλλα ο Καλαθης με Παναθηναϊκό έκανε ακόμα μια πολύ καλή regular season και εξαφανίστηκε στα play offs Όπως κάνει κάθε χρόνο. Λιγοψυχος παίχτης αλλά και ποιοτικός. Τι να κάνουμε αυτός είναι. Να μην σε στεναχωρήσω αλλά όταν καταλάβεις πόσα πράγματα κάνει από πολύ καλά ως εξαιρετικά ο Καλάθης τότε τα ξαναλέμε. Ως τότε ριχτε ακόμη και το ότι βρέχει στον Καλάθη... Εγώ πολύ θα ήθελα να τον έχω στην ομάδα μου πάντως... Θα την ανέβαζε ένα επίπεδο. Ξαναλέω στο προηγούμενο ευρωπαϊκό ότι κάναμε και όπου φτάσαμε έγινε λόγω Καλάθη και Σλουκα. 34 λεπτά πριν, rus είπε Aν δεν είχαμε το Γιαννη ποιος θα ηταν ο στοχος? Πάλι η 8άδα μόνο που θα ήταν και το απόλυτο ταβάνι μας... 1
rus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Πάλι η 8άδα μόνο που θα ήταν και το απόλυτο ταβάνι μας... Δηλαδη ολα τα προηγουμενα χρονια στις διεθνεις διοργανώσεις είχαμε απολυτο ταβανι την 8αδα? ή ξαφνικα οι παιχτες της "επισημης αγαπημενης" εγιναν αχρηστοι? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από rus
Προτεινόμενες αναρτήσεις